Jeg har nå aldri sagt at jeg sliter med dette, men det er nå absolutt noe annet å koke ut stekepanna med litt fløte og salt og pepper og jevne ut med maisenna, fremfor å blande Toro med vann og koke opp.
 
	Samme med dressing, man må først vite hva man ønsker, hvilke mengder som er nødvendig for å få frem de smakene man ønsker. 
 
	Ingen av disse er nødvendigvis vanskelig, men man krever øvelse, muligens research, og erfaring for å finne ut hva som passer sammen i hvilke mengder. Det er unektelig enklere å kjøpe komplett kit som inneholder akkurat de nødvendige mengder, med instruksjoner på boksen, som smaker det samme hver gang. Har man liten til ingen interesse for matlaging så gidder man sjeldent å bruke tid på å finne ut av ting, samt prøving og feiling.
 
	I tillegg, noen ganger har man faktisk lyst på spesifikt Gilde Kjøttkaker med Toro brun saus, fremfor å lage både kjøttkaker og sausen selv. Førstnevnte er også en del raskere.