Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

 

 

Same here sitter og spammer F5 knappen på eposten i dag og håper på en sendebekreftelse snart i dag :)

 

 

Ser at Gamezone skriver leveringsdato 6.11, la oss håpe det stemmer, da har jeg det den 7. Eventuelt om de er snille og sender ut før sier vi vel ikke nei takk til det :yes:

 

Ble det Fallout 4 spilling på deg da, her Må Jeg vente til mandag med Fallout 4 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har lagt Fallout 4 og Battlefront i ønskelisten via PS Store i nettleser, hvordan fungerer dette her nå fram mot lansering og pre-load.. "download to PS4" står grået ut.. som om jeg har betalt for det allerede? Blir jeg ikke trukket fra kortet før slippdato? Eller når pre-load blir tilgjengelig ?

 

EDIT: måtte inn på spillene inne på PS Store på konsollen og velge automatisk nedlasting der.

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fallout 4 sliter med 30fps på PS4.

Virker som det er en del heftige framedrops og hakking på PS4 versjonen, samt helt ned i 15FPS med scopes. Mange som rapporterer dette på reddit.

https://vid.me/JLcx

1080P 30fps. Kunne heller tenkt meg 720P 60FPS med litt drops og mer eyecandy. Ikke særllig begeistret for dette 1080P kjøret på denne svake konsollgenerasjonen.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Jeg har nå spilt i nærmere 18t siden i går :S Og jeg har ikke merket så mye til det, skjer en gang iblant når det skjer mye på skjermen ala flere biler som eksploderer samtidig og slike ting. Har lagt merke til at den bruker litt lengre tid på loading ut fra hus i større områder, men bortsett fra disse tingene har spillet gått smooth så langt.

Lenke til kommentar

Virker som det er en del heftige framedrops og hakking på PS4 versjonen, samt helt ned i 15FPS med scopes. Mange som rapporterer dette på reddit.

https://vid.me/JLcx

 

 

Spilt rundt 14 timer og kun merket framedrops innendørs et sted så langt. Bruker mye sniper rifle men ikke merket noe til framedrops ved bruk av scopes som videoen du linker til viser.

Lenke til kommentar

Har lest at man det er laget en Fallout 4 Companion app til Android og iOS, noen som har prøvd denne? Hadde vært kult å ha kartet oppe på nettbrettet ol. mens man spilte.

 

EDIT:
Fallout Pip-Boy het appen og har lastet ned på nettbrettet. Cool concept. 

 

EDIT2:

Testet appen og helt genialt. Masse man kan gjøre her ift. karakterutvikling, workshops osv. og mulighet for mange holotape minigames i tillegg. Kanskje man kan tjene caps med disse også :p

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Det jeg liker å bruke slikt til er eks. når jeg ikke spiller selve spillet men vil administrere ting når jeg er "offline". Lage ting i workshops osv. Kan man tjene litt caps i holotape games er jo det også en mulighet.

 

Ha kartet oppe på nettbrettet stående på pulten samtidig som jeg spiller kan hende blir brukt. Lite mini-map på siden :). Quest-info osv.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Fulgt med på Twitch og reddit i hele dag og en del rapporterer dette på PS4 men at man regner med at patcher vil komme fortløpende. Hvor mange patcher har du fått til nå Larzen?

Nå er det jo vel kjent fra tidligere utgivelser fra bethesda at spillene deres ruller bedre på xbox enn på playstation. Leser jo også flere steder at de porta skyrim til xbox one for å "øve" så er jo tydelig hvilken platform de favoritiserer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...