Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men det er også viktig å huske at man ikke trenger å bli paranoid, ingen er intressert i _din_ konto(hvor enn mye du har ønsker at det er tilfellet), så bare vær forsiktig med hvor du bruker passordet. Eller benytt deg av mobil appen eller fysisk kodegenerator for å få ett ekstra lag med sikkerhet hvis du er lat. Du kan sette den til å bare spørre om kode en gang i uka og du vil fortsatt være milevis sikkrere enn uten.

Lenke til kommentar

må innrømme at eg har vert litt lat, har ikke lest gjennom de 351 sidene i denne tråden.

 

så lurer på om dette er tatt opp før og noen har ett kort svar.

 

spillet ble installert først på min gamle maskin, der ble eg ganske ofte koblet fra spill serveren. en eller anne feilmelding som handler om at "you were kicked from group/party". noe i den retningen, selv om eg aldri var i noen gruppe. får opp en error melding som eg ikkje husker i farten, men detter ut til hoved menyen og må koble meg opp på server på nytt med passord og alt.

 

dette skjer også med den nye riggen min, alle "drivere up to date"

 

noen som vet grunnen til dette?

Lenke til kommentar

Noen som kan belyse dette med arcane power på wizz? Ser stadig items med "..gain x arcane power pr hit" og "+2 max arcane power"

 

Gain x arcane power per hit betyr at du får +2 AP for hvert slag. Lettere å toppe opp AP'n. +2 max er total mengde AP du har mens du holder våpenet.

Lenke til kommentar

Ha ha kjenner meg igjen i Elite/Champ packs. Det første jeg tenkte da jeg møtte Arcane teleporting lazer PWNing molten gjeng med vepser var at de faen meg var istand til å ta over Sanctuary. Bossen etterpå hadde god grunn til å holde seg gjemt inni hulen sin (sikkert derfor han satt der og furta).

 

Som wizard glasscannon har jeg ikke store oddsene for å lykkes hvis de kommer inntil meg så her er det kite kite og atter kite m blizzard, frost nova og chain lightning. Funker som rakkern mot adds og normal packs, men når de gule/blå-lilla drittungen kommer så må jeg ha fluktveien plass til taktisk tilbaketrekning og recharge av mana for å ikke bli facerapa.

Lenke til kommentar

Hva slags mannevond skapning dypt inne i hjertet av Blizzard fant opp en diger veps som skyter ut små vepser av rompa, egentlig? Må være en som virkelig har traumatiske opplevelser med veps i barndommen.

 

Tipper de har han låst inne i et rom i kjelleren og ber han levere arbeid gjennom en sprekk i døra.

Endret av Bytex
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Christ, jeg kom over en liten mob med slike i går kveld, jeg måtte ganske enkelt løpe. Fire-fem stykker med vortex og noe anna tull. Mye vanskeligere enn bossene egentlig. Jeg var også så uheldig at jeg fant en mob som besto av champion av tre forskjellige typer fiender, jeg døde vel tre ganger i et forsøk på å ta dem, sammen med en nesten like høyt levlet Templar og Call of the Ancients så ofte jeg kunne (spiller barbarian).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...