Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var Collector's Edition hentet på Posten!

 

Ta gjerne et par bilder å legg ut, hadde vært artig å sett noen "ikke-pressebilder" av innholdet. Obs, det er hintet til at det er spoilere i Artbooken.

 

Jupp - det er også spoilere i Behind the scenes dvd'en.

 

Jeg går nok for å kjøpe det online og installere det på mandag klokka 17. På den måten kan jeg faktisk rekke å få lagd wizarden min og levella litt før jeg

a) ser på klokka som er 06.00 og innser at jeg må på jobb

b) legger meg og sover 5 timer, ansvarsfull som jeg er

c) fikk akkutt consolitis og må holde meg hjemme 2-3 dager...

 

Hmmmm.........

Lenke til kommentar

Jeg lurer på om jeg får min CE fra Platekompaniet i tide. Da WoW Catalysm kom bestilte jeg en standardutgave og en CE derfra, og av en eller annen grunn ble standardutgaven sendt tidligere enn CE. Fikk standardutgaven flere dager før release, mens CE kom en dag for sent.

 

Har dog et mer avslappet forhold til Diablo - har ingen planer om å starte aktiv spilling før på kvelden den 16.

Lenke til kommentar

Jeg vil også ha CE i posten snart, men ser ikke ut som at CDON har sendt ut enda... :(

Krysser fingre og tær for at den er her til release!

 

Ikke fått fra gamezone.no ennå heller.

Maser litt på de, og håper jeg har den senest 14. mai. Trenger ikke før, ettersom jeg skal spiller ferdig storyn før jeg åpner boka og blu-rayen

Lenke til kommentar

fikk mail fra gamezone nå.

Den sa at de har fått streng beskjed fra blizzard at ingen nettbutikker har lov til å sende ut før fredag.

 

Rart at noen har fått allerede da. Er det noen som har fått fra andre enn elkjøp ennå?

 

Fikk 2x CE igår, og venter 2 til fra en annen butikk :) for de som vil se innholdet så er det postet endel av det på diablofans, mer kommer sikkert.

 

Dæven steike for noen spoilere det var på forsiden der og. Klarte seff ikke å ikke se på de.

 

Tør ikke gå inn på diablofans nå. Skal holde meg spoiler fri resten av dagene.

Er snart 30 år, og gleder meg som en liten unge på julaften. Whats this sorcery?!?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvem er med på hardcore challenge? :p

 

Blant de jeg vanligvis spiller med er vi totalt åtte spillere som har tenkt å raskt komme til lvl 10, for så å starte spillet på nytt med hardcore karakterer. Deretter skal vi sammen prøve å komme gjennom normal vanskelighetsgrad på harcore, uten å vite noenting om hva som venter oss etter skeleton king. Den som dør er ute av dansen og kan enten prøve å ta igjen oss andre eller hoppe over på softcore for å lære seg spillet :)

 

Langt der fremme er selfølgelig målet om å klare inferno på hardcore. Litt vel ambisiøst kanskje ettersom de har sagt at dette egentlig ikke er meningen...

 

Andre som kommer til å kjøre hardcore (enten fra start eller etterhvert)? Når spillet lanseres er det vel på sin plass å lage en tråd som en slags hall of fame, der vi i fellesskap sørger/ler av våre falne karakterer.

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar
Hvem er med på hardcore challenge? :p Blant de jeg vanligvis spiller med er vi totalt åtte spillere som har tenkt å raskt komme til lvl 10, for så å starte spillet på nytt med hardcore karakterer. Deretter skal vi sammen prøve å komme gjennom normal vanskelighetsgrad på harcore, uten å vite noenting om hva som venter oss etter skeleton king. Den som dør er ute av dansen og kan enten prøve å ta igjen oss andre eller hoppe over på softcore for å lære seg spillet :) Langt der fremme er selfølgelig målet om å klare inferno på hardcore. Litt vel ambisiøst kanskje ettersom de har sagt at dette egentlig ikke er meningen... Andre som kommer til å kjøre hardcore (enten fra start eller etterhvert)? Når spillet lanseres er det vel på sin plass å lage en tråd som en slags hall of fame, der vi i fellesskap sørger/ler av våre falne karakterer.

 

Høres veldig gøy ut. :)

 

Jeg har planene mine klare selv, har tatt feriedager fra jobb den 15. og 16. På mandag klarte jeg å ødelegge hovedkortet mitt under vårrengjøring, men takket være at komplett er så raske har jeg et monster av en maskin klar til Diablo 3 som jeg satt sammen i går. En av harddiskene mine falt også under slaget, men pyttsann.

 

Fra 00.01 (om serverne holder) den 15. starter jeg singleplayer og spiller så lenge jeg orker. Skal så sove litt og komme meg opp til en kompis er hjemme fra jobb i 18-tida på den 15, lage en ny karakter og spille med han. :)

 

Dama mi fortjener også litt skryt her, ho er inneforstått med at jeg blir fraværende i noen dager etter release, og skal tilogmed bake pizzaboller til meg så jeg får næring mens jeg redder Tristram!

Lenke til kommentar

Dama mi fortjener også litt skryt her, ho er inneforstått med at jeg blir fraværende i noen dager etter release, og skal tilogmed bake pizzaboller til meg så jeg får næring mens jeg redder Tristram!

 

Åååh :\ Skulle ønske min dame var like forståelsesfull.. :p Etter hennes mening er spill en oppfinnelse av djevelen :p

Lenke til kommentar

Dama mi fortjener også litt skryt her, ho er inneforstått med at jeg blir fraværende i noen dager etter release, og skal tilogmed bake pizzaboller til meg så jeg får næring mens jeg redder Tristram!

 

Hadde en liten runde med dama selv på dette for noen uker siden.

Hun stiller med pizzamekking og skjenking for oss gutta når jeg LAN'er helgen 25-27 mot at hun får lov til å spille Sims 3 på laptopen hjemme i stua mot at hun slipper å dra bort som jeg opprinnelig ville.

Jeg sa at det er helt greit at hun er hjemme mens vi gamer, men selv om jeg er fysisk tilstede med andre fysisk tilstedeværende personer så er vi i en annen dimensjon og ergo skal vi ikke forstyrres med mindre huset tar fyr, bikkja eksploderer eller noe stjeler bilen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...