Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror det kan være lurt å prøve litt forskjellig før du bestemmer deg. Er ikke bare-bare å treffe rett uten videre når man skal videre fra noe man er greit fornøyd med til noe litt annerledes.

 

Har du egnelig forsterker både for å drive de rett, og med den signaturen du er ute etter, så er jo T1/HD800 aktuelle. Men T1 kan bli tynn med "feil" forsterker. Tar meg selv i å lengte etter rørene i LD Mk3-en, samtidig som jeg egentlig nyter det absolutt nøytrale og støyfrie resultatet fra Scarlett-en min... :hmm:

 

Kanskje kunne K812 være aktuell? Litt tidlig å si enda, men nok til at de absolutt kan virke interessante.

Lenke til kommentar

Hallois. Sliter litt med valg av hodetelefoner her. Valget står mellom Momentum eller philips fidelio X1(eller andre så klart). Er ute etter et par lekne og dynamiske hodetelefoner i prisklassen 2-3000 kr. for referanselytting bruker jeg q701 m dacmagic og en liten hodetelefonforsterker, men enkelte sjangere kan føles litt "flate" Noen tips?? :)

Lenke til kommentar

ikke dumt. Har eid et par 770 pro, men solgte de etter et år. Flott hodetelefon, men syns personlig at bassen ble en smule overkill. Greia er at jeg eier oxo hd25 som er en slags crossover til DJ bruk og trening. mulig kjøp av momentum da blir litt mye, selv om de er større og gir et bedre lydbilde. Men må si X1 frister, hørt mye bra om de.

Lenke til kommentar

 

Ser at Nad er ute med Hodetelefoner. Virker som at tyll fra innerfidelity har en greie for de, Noen som har testet? Btw, hvis det er noen som virkelig er keen på å slå på stortromma så ligger Sennheiser Orpheus ute på finn til 226k. Grovt.

Jeg har så vidt testet dem. Da kun i noen minutter i butikken. Altså ikke nok til å kunne si så veldig mye, men det var uansett en positiv opplevelse. Dette sammen med alle positive anmeldelsene/erfaringene jeg har lest vil jeg ikke ha problemer med å anbefale dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...