Gå til innhold

Den lille (Store) D-Link DIR-655/DIR-855 Extreme N Tråden


wiak

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg la inn 1.31, men det hjalp ingenting. Jeg kunne se på nettverkstest at den økte litt i hastighet, men ikke nok til å streame noe. Jeg ga et siste forsøk i å få liv i min gamle DGL-4300 og fikk utrolig nok start på den igjen. Så nå havner DIR-655 på hylla som reserve router. Snakk om å kaste penger ut vinduet.

 

Jeg fatter ikke at denne routeren kan få best i test rundt omkring med en så stor flaskehals i LAN hastigheten. Er DIR-855 noe bedre?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ny firmware tilgjengelig. 1.32NA.

 

Firmware: 1.32NA

Date: 07/20/09

 

1. Fix when disable DHCP server and enable DHCP server, LAN PC cannot get IP.

2. Fix using wireless client to configure Access Control rules, cause DUT reboot.

3. Fix UPnP bug.

4. Disable CAPTCHA by default

5. Fixed QRS issue, can´t set up wireless setting.

6. Fixed Router DHCP IP range issue.

7. Fixed WPS UI Show Error warning message.

8. Fix potential security leak with CAPTCHA.

9. Fix USB LED issue about Shareport.

10. Fix Shareport HP932C with Wins 7 issue

11. Fix if set more than 8 Trigger or Firewall port in Application Rules. It will show Warning message.

12. Fix bug: When QRS set wan type of rt to DHCP, the rt will not set Primary and second DNS.

 

Note: This firmware does not allow downgrading to pre-1.3x.

 

Kan lastes ned herfra: http://www.dlink.com/products/?pid=DIR-655...;tab=3.firmware

 

Kjører denne på min DIR-655 nå, og virker veldig stabil :)

Lenke til kommentar
Jeg har DIR-655 og får ikke hastigheten over 100 mbit, enda alle maskinene som er koblet til støtter 1 gbps. Hadde jeg visst om dette før jeg kjøpte hadde jeg selvsagt kjøpt noe annet. Veldig kjipt når alt av lagring skjer via lokalt NAS.

Det høres ut som et kablingsproblem. Prøv å kjøpe inn nettverkskabler som er merket CAT6 eller CAT5E. Tviler på at din DIR-655 ikke leverer hastighetene sine.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt en d-link 655 i en god stund nå, ut av bruk. Kjøpte den i mars 09 da jeg trodde jeg hadde bruk for den, men fant ut at jeg ikke trengte det allikevell. Nå vil jeg ha trådløst nettverk opp og går med routeren, men støter på problemer.

 

Det jeg har gjort:

1. Koblet routeren til internett punkt hjemme. Strøm står i. Power-LED og Ethernet-LED lyser. Cat 5 kabel går inn i "INTERNET" porten. Jeg har en Asus EEE901 som jeg kobler til. Stapper annen Cat 5 kabel inn i port nr 1 og inn i EEE901. Jeg ser at datamaskinen prøver å få kontakt, men ender i "begrenset eller ingen forbindelse".

2. Strøm i, Power-LED lyser. Koblet EEE901 direkte til routeren, gjennom INTERNET port. Ser at maskinen prøver å få kontakt, men ender i "begrenset eller ingen forbindelse".

3. Reset routeren. Hatt strøm i, power-LED lyser og holdt inne RESET-knapp i 15 sekund. Prøvd Steg nr 1 og 2 pånytt etter å ha resatt routeren, men ender opp med samme resultat.

 

Hva kan jeg gjøre for å få kontakt med routeren min? Å sette opp trådløst i setup er inget problem, men det blir vanskelig å gjøre det når jeg ikke får kontakt med routeren.

Lenke til kommentar

Høres ut som om du har en mandagsversjon av DIR-655 med noen åpenbare defekter.

Du kan jo alltids prøve å få direkte kontakt med internett via punktet du nevner for å utelukke kabelfeil. Fungerer ikke en av kablene så er jo problemet løst. Skulle det ikke fungere foreslår jeg at du stikker innom din forhandler med produktet.

Lenke til kommentar

Hoi folkens.

 

Har internett via Canal Digital, og kabeluttaket er i stuen. Vurderer en DIR-655 som da skal stå i stuen.

Den stasjonære maskinen min skal stå i et annet rom. Har svært lite lyst å trekke kabel, og lurer da på om jeg kan ha trådløst her.

 

Grunnen til at jeg lurer er at jeg på sikt skal kjøpe en stue-pc, som jeg da skal streame video fra den stasjonære på. Vil en DIR-655 greie dette tilfredstillende? I HD også?

Lenke til kommentar

La inn firmware 1.32NA nå, og etter å ha satt passord virker det ikke å logge inn. Har prøvd flere ganger i flere browsere. For å være sikker på at jeg skrev riktig, skrev jeg passordet i notepad og kopierte det inn - og det virker!

 

Jeg prøver omigjen og omigjen, eneste som virker er å kopiere inn passordet !!

Lenke til kommentar
hva er lan hastigheten på den?

 

HOs meg begynner streamingen å hakke når jeg passerer cirka 200-250mbit, noe som skjer en gang iblant på 1080p filmer med god lyd.. tips?

 

Er du sikker på det? Blu-ray-filmer har vel en max bitrate på 48 mbit. Det er veldig lite materiale som har 1080p og en bitrate som er 4-5 ganger høyere enn max bitrate på blu-ray.

 

AtW

Lenke til kommentar

mulig den bugger når pcen begynner å slite, men det står borti 200 på ps3en ja, grunnen til det er jo først og fremst transcodingen, ps3en måler vel bare hva den får dyttet inn av datamengde eller noe sånt.. den viser ikke selve bitraten på filmen når en streamer materiale som må transcodes, for bitraten er jo som du sier mye lavere.

Lenke til kommentar

Har fått meg en DIR-655 + DWA-140 til den stasjonære, men har et par problemer:

 

1. Nettet er litt treigt. Det vil si, sidene kommer opp kjapt nok, men det er som om det stotrer litt, som om browseren tar en kunstpause før den begynner å laste siden.

 

2. Får en del spikes mens jeg spiller, har en del spesielt i WoW (kona irriterer seg grønn over dette), men selv synes jeg det går rimelig greit i Team Fortress 2. Har ikke merket noe der.

 

Hva har jeg gjort med DIR-655?

- Slått av QoS

- Slått av Wireless Protected Setup

- Gått over til kun 11g og 11n

- Kun WPA2-AES

 

Hva har jeg gjort med DWA-140?

- Byttet D-link drivere med Ralink sine nyeste

 

Er det noe mer jeg kan gjøre med DWA-140, som å slå av QoS fra den siden også, eller har det ingenting å si? Er det mer å gjøre med DIR-655? Har hatt kanal på Auto, og da har den tatt kanal 6 som er i bruk av en annen sender. Byttet i går til en annen kanal, og ser ikke den store forskjellen enda. Bandwidth står på 20, har det noe å si om jeg har på 20/40? Er det noe mer jeg bør slå av så lenge?

 

For ordenens skyld kan det nevnes at jeg kjører Vista 32, og DIR-655 er plugget i en SpeedTouch 780WLT. Gjorde ikke annet enn å slå av WLAN på SpeedTouch'en da jeg installerte DIR-655.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Etter at min velbrukte Philips router tok kvelden, var jeg nødt til å investere i noe nytt. Valget falt på D-Link DIR-655 som var gunstig priset hos Elkjøp.

 

Etter plunder med Click'n Connect, hvor programmet påstod at maskinen ikke var kablet i modemet, fikk jeg satt det opp manuelt. Dell Vostro 1710 fungerte fint uten noen spesielle tilpassinger. Den stasjonære fungerte først etter at å ha satt routeren til kun 11G. Den stasjonære er plassert 3 vegger fra routeren, den ser ikke ut til å gi bedre signal enn hva Philips routeren gav.

 

Spørsmålet er om det vil lønne seg å oppgradere til DWA-547. Det andre spørsmålet er om det faktisk er mulig å innstallere DWA-547 på maskinen som er rimelig gammel (7 år). Maskinen kjører XP-Home, har 3gm minne og 1,6GHz prosessor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...