Jump to content

kimare

Medlemmer
 • Content Count

  2625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

181 :)

About kimare

 • Birthday 04/08/1974

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18074 profile views
 1. Enten er du bedre rustet til å fikse småirritasjoner eller så har du andre krav. Jeg har kjørt aktuelle roms uten spesielle tilpasninger. Både fordi jeg ikke orker å bruke tid på detaljer, men også fordi jeg ikke har oversikt over hva jeg surrer med. Tryggest å kjøre ut av boksen, og da har det som sagt alltid vært noe ikke-kritisk smårusk. Mange er svært godt fornøyde med customs rom, har ingen problemer med å anbefale å prøve for de som ikke er fornøyd med nåværende software på 1+.
 2. Jeg har hatt varierende suksess med bruk av diverse løsninger for å skjule root. Tror det var Magisk jeg brukte på en Kinatelefon med Lineage, her fungerte Vipps og det meste annet jeg trengte lenge. Men etter en oppdatering, mistet jeg tilgangen. Etter litt tid med oppdateringer uten framdrift, kjøpte jeg 1+. Det har sikkert blitt fikset nå, men min erfaring er at det alltid er småting som irriterer ved bruk av custom roms, i det daglige ikke noe problem, men små irritasjoner som jeg ikke i samme grad har med full versjon. Håper 1+ fikser oppdateringen, inntil videre lever jeg veldig godt med Android 10.
 3. Tidligere har Vipps fungert dårlig med custom rom. Står på Android 10 inntil videre.
 4. Har fått varsel om ny oppdatering 11.0.1.1 noen som har testet?
 5. Rothaus Pils Tannenzäpfle var svært populær i Berlin. Jeg synes den hadde for skarp bitterhet, noe som virker som noe av det du leter etter Kinn Murar får mange godord uten at jeg har smakt den selv. Tjekkisk opplever jeg som mykere enn Tysk pils. Min favoritt er tjekkisk Budweiser - Budvar. Synes faktisk også Grans Bohemian er ganske ok. Hofbräu Original er en Helles som ikke har samme bitterhet som Tysk pils. Den er også fyldigere. Jeg foretrekker Helles over pils, men er usikker på om det er dette Yessmann spør etter. Grevensteiner er heller ikke en typisk pils. Minner mer om Helles om jeg husker riktig. Veltins vanlige pils er ikke lenger i salg på polet. Jeg har samme forhold Lederer som Rothaus. Men den er et godt forslag, trekkes ofte fram når tyske pils diskuteres. Liker godt Ayinger men akkurat Jahrhundertbier har jeg ikke testet.
 6. Har omsider fått varsel om 11.0.0.2 kanskje like greit å vente litt til.
 7. Det er mange som dropper flasker og går over til fat/boks. Det er derfor ganske enkelt å finne rimelige flasker på finn. Flaskevasker og tørketre er nyttig.
 8. Virket som de har trukket Android 11 nå. https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/mht0a9/i_was_seeing_the_android_11_update_till_yesterday/?utm_medium=android_app&utm_source=share
 9. Like greit at jeg ikke har fått oppdatering skjønner jeg.
 10. Hvordan er Bluetooth. Her har den alltid vært so-so spesielt ved tilkobling til bilen.
 11. Clausthaler er alkoholfri, tror den faktisk er brygget i Tyskland, men tappet på boks i Norge. Det var slik tidligere. God er den uansett. Hansa har også en egen Grapefrukt variant med 2.5% alkohol, som klassiske tyske og østerrikske Radlere også har. Den er hakket bedre enn Clausthaler varianten. https://untappd.com/b/hansa-borg-bryggerier-grapefruit-radler/3761745
 12. Såvidt jeg har sett finnes det kun en på det norske markedet Hansa Grapefrukt, som jeg likte godt. Forhåpentligvis følger Hansa opp med flere neste år.
 13. Det kjøper du i butikken. Står med lettøl.
 14. kimare

  Bygge NAS?

  Jeg får se på det. Alternativene er FreeNAS eller unraid.
 15. kimare

  Bygge NAS?

  Jeg så det var over 5 år, det var derfor jeg hadde håpet han kunne svart på hva som var utgangspunktet for utregningen. Har fått tilbud fra en lokal pc-bygger på en server med Intel i6100 8gb ram i et fractal 304 node kabinett. ferdig satt opp med xpenology.Til 3000,-.Synes i utgangspunktet denne er fyisk i største laget, men skal se litt nærmere på det. Vi har eple enheter i husstanden slik at det blir nok tidvisbehov for transkoding.
×
×
 • Create New...