Gå til innhold

Luringer og rariteter på bruktmarkedet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En luring. Jeg er usikker på samlerverdien, men vil anta at det neppe er verd mer enn 1% av prisantydning. På den ene siden virker jo annonsen seriøs, men prisantydningen er jo en vits så det er ikke lett å skjønne om han er seriøs eller ikke.

Prisantydningen kan være en måte å holde de useriøse kjøperene unna. Aner ikke hva den er verdt - et sted mellom 2 og 10 tusen er nok riktig. De som vet hva det, og er interessert, vet nok også hva det koster.

Lenke til kommentar

Det er ett meget bra, sylskarpt makroobjektiv, med tilhørende ringblits. Dette er ett legendarisk objektiv, og er sjeldne, og enda mer sjelden i ett slikt komplett sett. Jeg har alldri sett ett slikt sett med AC-adapteren. Det ble utviklet spesiellt for medisinsk bruk (tannleger o.l.) av kiron. Det følger med en forsatslinse(macrofilter) som er matchet opp mot akkurat _det_ objektivet som det ble solgt sammen med. Dette er legendarisk høykvalitetsoptikk.

 

Prisen er vel en spøk, men jeg ville ikke nølt ett sekund med å kjøpe ett slikt sett for 4-5000, hvis det var i mint condition. Treffer man rette kjøper kan nok prisen gå en god del opp, vil jeg tro.

 

(jeg er ikke selgeren av dette objektivet, men det kan godt være at jeg blir kjøperen... Hadde jeg bare hatt litt mer penger akkurat nå.)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Først tidsreisende som røper seg på foto.no hehe

 

Kjøpt på www.bhphotovideo.com i NY den 15. sept. 2012

 

Nesten nye objektiv selges

 

Henvendelser som går på bytte og andre kreative forslag har jeg dessverre ikke anledning å besvare. Ha en fin dag! :)

 

Kanskje jeg skal sende han en mail og spørre hva de riktige vikinglotto-tallene blir i morgen, eller blir det for kreativt :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Luring:

 

23. mai: Legger ut Nikon 14mm 1:2.8 med prisantydning 6000 (normal bruktpris 4-5000, men det er ikke hovedpoenget her). Link til annonsen (den er slettet, så du må være innlogget på foto.no for å se den).

 

Ett halvt år senere: Objektivet har ikke blitt solgt, så han legger den ut på nytt - med en prisantydning som er 1500 kroner høyere. Hva er tanken bak? "fikk ikke solgt det til den første prisen, men sikkert noen som vil kjøpe det litt dyrere"?

http://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonse.cgi?id=156204

 

Og han gjør det flere ganger:

23. mai, Nikon 20-35mm 2.8, kroner 5400

http://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonse.cgi?id=152283

 

16. August er prisen oppe i 5800. Per i dag er den fortsatt ikke solgt. Normal bruktpris 4-5000.

http://foto.no/cgi-bin/bruktmarked/visAnnonse.cgi?id=156976

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...