Jump to content

bamsefar

Medlemmer
 • Content Count

  2808
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bamsefar last won the day on March 21 2012

bamsefar had the most liked content!

Community Reputation

792 :)

About bamsefar

 • Birthday 04/08/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er komplett umulig å være uenig med anmeldelsen, men likevel så trekker spillet meg inn for en ny runde gang på gang på gang. Jeg håper virkelig at Rare gjør alvor med sin intensjon å selge dette spillet som en service, hvor de har tenkt å legge opp eventer og nytt innhold hyppig. Fortnite gjør f.eks dette med kløkt og sjarm. Frem til da så er jeg heldigvis en av de som synes at kjernen i spillet er godt nok, og ikke minst moro både alene og sammen med andre. Det er fryktelig mye i spillet som burde og må forbedres, men jeg klarer likevel ikke legge det bort da det rett og slett er ren moro og en fornøyelse å mestre alle de små elementene som må til for å være et effektivt mannskap, eller utmanøvrere dette mannskapet når man er alene i en sloop med skuta fylt til randen med loot. Spillet fortjener karakteren og anmeldelsen det har fått, men jeg bryr meg likevel katta. Det er mer moro enn de fleste spill jeg har vært innom på mange år, og de har vært fylt til randen med progresjon hit og progresjon dit, hvor progresjonen egentlig har vært det eneste målet med de spillene. Her er å spille spillet det viktigste og ikke minst det som er mest moro.
 2. Liker så absolutt at dere vurderer å anmelde spillutstyr, fortsett med det! Gjerne se på mer enn bare periferi som mus, headset og tastatur, men også monitor og fulle maskinoppsett til alle slags mindre dingser som kan være aktuelt for en gamer. Kort og enkelt; rendyrk hva en gamer trenger og test dette.
 3. Ser i alle fall pent ut! Ser fram til mer informasjon om hvordan gameplay-retning de tar.
 4. De har sagt at det kommer votekick funksjon når inne i et mission. Ut i fra patchnotes så kommer dette ikke i 1.1, men man får krysse fingrene
 5. Dropper random i fra named NPCs i DZ, samt garantert i fra spillere (gitt at de har nøkler) du evt dreper. Hvor mange avhenger om du dreper en rogue rank 1-5 eller noen som er nøytral.
 6. Hardmode (strengt tatt normal) har kun en anbefalt gearscore, så der kan man komme inn med hva som helst. Challenging har et krav, men hva kravet er vet vi ikke. Det kan ikke være så enkelt som itemlvl * 6 gear, da man i så fall er anbefalt å ha i snitt ilvl 25 gear for hardmode ..
 7. Du har - som mange andre - opplevd en bug som skjer i forbindelse med backpack som er "overfylt". I verste tilfelle så kan man oppleve at man ikke klarer å logge inn, i andre tilfeller så mister man gear. Reddit er full av tråder som handler om dette, hvor jeg erindrer at noen har fått tilbake tingene sine - uten at jeg husker hvordan. Søk på reddit, så får du forhåpentligvis svar. Forøvrig så er det ingen som har eller vil miste noe etter å ha farmet BK, Hutch, Flinch eller Hornet. It's all just clever use of game mechanics!
 8. Kistene som krever en nøkkel krever ingen rank. De som er rank 30 krever kun at du er rank 30 +.
 9. Brukes på Dark Zone Chests. Disse finner du som oftest hvor det er named bosses. Sjekk dette kartet - http://thedivisionagent.com/map - så ser du hvor de er.
 10. On-topic, er Dark Zone noe for meg, hvis jeg hater PvP og foretrekker å spille alene? Er usikker på hva jeg skal gjøre når jeg blir lvl 30. Blir vel å tulle rundt og samle alt mulig av survival info osv og gjøre solo-achivements. Litt matchmaking blir det jo nok også på diverse missions, men kun meg PUGs. #puglife Akkurat nå er så DZ på level 30 på PC bort i mot PvP fritt, med mindre du ikke selv starter det. Dessverre..
 11. Dropper bare 2-3 phoenix credits no fra bosser i darkzone 1-3, samme med named i PvE verden. Dette er ikke bare et lite problem, det har gjort at det er blitt et enormy forsprang mellom de som har spilt enormt nå denne uken, og de som først nå begynner nærme seg 30 uten at man noensinne kan ta dette igjen. Alt fordi Massive innså plutselig at innholdet endgame ikke er nok for å holde folk opptatt lenge. I tillegg har de gjort endringer på noen blueprints som de ikke har nevnt, som gjør at disse ikke kan rolle like høyt lengre. For min del så har jeg spilt hele uken i gruppe og er nå DZ 50, men fikk ikke kjøpt alt av PC blueprints fra Vendoren i DZ06 da jeg prioriterte å kjøpe de hos Special vendoren i Tech wing tidlig, samt rerolling. Resultatet er at nå tar det enormt med tid før jeg får kjøpt disse, samt at de som først nå begynner end-game vil ikke se disse på lenge. De som kom seg til DZ50 i går eller forgårs, har nå derimot tilgang til absolutt alt gear, og kan crafte som de vil med et enormt forsprang. Mot tidligere PC gain så snakker vi om opptil hundretalls timer mot de som begynner nå. Selv om dette ikke er et rent MMO, så er det å røre income gain et vanvittig no-no, og det har slått litt futten ut av min glede. Spillet er fortsatt vanvittig morsomt gameplay messig, men DZ er nå et enormt område hvor PvP ikke gjøres fordi man mister enorme mengder DZ rank og DZ funds er totalt unyttig da man vil ha bedre gear enn hva vendorene har fra drops når man kommer til DZ30. At PC gain har blitt nedjustert er kun et krampetrekk for å forhindre at folk gjør alt som kan gjøres før nytt content er ute, men det er gjort for sent og for hardt. At de gjør det forstår jeg, hvordan det blir gjort er derimot ikke bra. Det som irriterer mest er derimot at de ikke har gjort noe med hva det koster å rerolle et HE item, noe som nå betyr et 4-5 timer med (Challenge mode) spilling for en eneste roll for min del, da disse nå koster 100+ per roll etter 4 forsøk.
 12. Det spiller ingen rolle, du må uansett bruke Uplay for å spille. Du får nok direkte Uplay nøkkel, men det er bare å legge til spillet på Steam. Det eneste du går glipp av er noen kort, da achievements kun ligger hos Uplay. Man kan ikke legge til i Steam hvis man får en Uplay nøkkel. Når jeg skriver som jeg skriver, så antok jeg at du forsto at jeg mente at man kan legge til spillet manuelt, ikke selve nøkkelen. Under Games så kan du velge "Add a Non-Steam game to my library". I tillegg til at man ikke får kort, så er ei heller link til spillet aktiv, men man kan launche det gjennom der om det var hva OP ønsker.
 13. Det spiller ingen rolle, du må uansett bruke Uplay for å spille. Du får nok direkte Uplay nøkkel, men det er bare å legge til spillet på Steam. Det eneste du går glipp av er noen kort, da achievements kun ligger hos Uplay.
 14. Siden du nevner contaminated zones så antar jeg at du tenker i PvE områdene. Named mobs respawner, men det er ikke nødvendigvis den samme mobben der du sist fant h*n. Har dog opplevd at i "starter-området" (dvs rundt BoO) så er det ofte samme mob på samme sted, som f.eks O'Poole utenfor det første Virus Research oppdraget. Rare chestene respawner ikke, hverken i contaminated zones eller i missions. Eneste plassen disse respawner er i DZ.
×
×
 • Create New...