Gå til innhold

Den gang du var ny i wow, ting som du gjorde


Anbefalte innlegg

Må faktisk ærlig spiker si jeg gjorde ingen av de tingene som nevnes til nå i alle fall, men det kan vel være fordi jeg spilte på en US server så det var ingen folk der når jeg var på. Hvorfor jeg hadde en trial US klient? Fordi jeg fulgte en link direkte til Fileplanet hvor jeg lasta ned klienten og der sto det ingen ting om at det var en US klient.

Det er jo et svar som passer inn i denne tråden.

Endret av Heart Break Kid
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Må faktisk ærlig spiker si jeg gjorde ingen av de tingene som nevnes til nå i alle fall, men det kan vel være fordi jeg spilte på en US server så det var ingen folk der når jeg var på. Hvorfor jeg hadde en trial US klient? Fordi jeg fulgte en link direkte til Fileplanet hvor jeg lasta ned klienten og der sto det ingen ting om at det var en US klient.

Det er jo et svar som passer inn i denne tråden.

Det var en ting han gjorde da han var ny i wow?

Lenke til kommentar

Ah... the days of newb.

 

Har ikke gjort så fryyyktelig mange tabber egentlig, men det skyldes nok lillebroren min som var en veletablert spiller da jeg tok mine spede skritt ut i Azeroth. Er vel egentlig bare på grunn av han jeg visste om Deeprun Tram ellers så hadde nok også jeg føyd meg inn i rekka av dem som prøver seg på kystveien eller gjennom Burning Steppes.

 

- Min første char var en warrior, på lvl 10(?) gjorde jeg questet for Defensive Stance som jeg ikke skjønte et pøkk av. Trodde først det var et nytt angrep og trykka villt frem og tilbake mellom battle og def mens jeg sloss med mobs. Ikke nok med at det ikke skjedde noe, alle ikonene mine forsvant jo også sammen med all rage'n min.

 

- Da jeg gjorde AV questet på lvl 51+ engang valgte jeg mace'n som reward siden den hadde større dps enn mitt daværende våpen.

 

- Valgte Warrior som første char på det grunnlag at den var sikkert den letteste å spille. (little did I know...)

Lenke til kommentar

Jeg vil si jeg slår dere alle:

 

Min første char: en warrior som jeg spilte til lvl 13, brukte cloth gear fordi det så fint ut.

 

Andre char: en mage som jeg spilt til lvl 30, før jeg endra keybindings til å bruke num pad. (Mage=mange knapper)(bruke alle knappene fra 1 til 0=smerter i håndledd) for å si det slik, gikk mye bedre med num pad

Lenke til kommentar

Tror jeg brukte noe sånt som 2 mnd for å klare å bli level 21 med min første char (det var en rogue) :!: Fant ikke helt ut hvor jeg skulle gå.

 

I starten gjorde jeg også ett og ett quest, så hver gang noe var complete løp jeg tilbake for å levere det, og så begynte jeg på et nytt.

 

Visste ikke at man kunne drikke og spise samtidig, så jeg drakk først og spiste etterpå, før jeg tilfeldigvis leste et av de tipsene som står når du logger inn. Det har gjort min spilling litt mer effektiv.

 

Skjønte ikke hvordan jeg kunne gå uten å holde ned W, så sleit litt med å gå og skrive i chatten samtidig.

 

Syntes det var såå langt fra Crossroads til Ratchet, haha. Tok jo kjempelang tid å gå.

 

Før var jeg livredd for PvP. Nå er det litt bedre :p

 

Trodde at uansett, så var blått bedre enn grønt. Spilte ingen rolle med statsa, bare den var i en "bedre farge".

 

Så kun på armor og ikke på stats.

Endret av Juliess
Lenke til kommentar

Jeg levet en warrior til lvl 36. Spilte kun i defensive stance og med skjold og med alle talentpoints i protection. En kompis fortalte nemlig at en warriors oppgave var å tanke så det tok jeg litt bokstavlig. Fant ikke ut hvordan en range pullet før lvl 25 så ble en del wipes med at jeg hele tiden måtte body pulle. Kjøpte aldri noe på AH siden det var bortkastet penger, så på lvl 36 løp jeg rundt med cloth/mail/leather med masse rare stats bare fordi det var grønt. Kom til STV og de Jungle Remedy folka som healer noe sykt. Klarte bare ikke å drepe dem og jeg fikk spillet opp i halsen. Tok så en 2 ukers pause før jeg begynte igjen med en mage. Var litt klok denne gang med at jeg leste rundt på nettet etter hva jeg burde gjøre og klarte å dinge 60 etter 13 dager /played i patch 1.8 :)

Endret av ksjoet
Lenke til kommentar

En kamerat av meg startet hunter, og ble så glad da han fikk gjort petquestet at pettrainer helt klart var oppskrytt. Han levlet flere levler uten å kunne "Mend Pet" og "Revive Pet", så hver gang pettet hans døde, måtte han tame et nytt. En gang fikk han et pet som han hadde så utrolig lyst til å få tilbake da det døde, så han fikk med seg en level 60 priest for å vise hvor pettet døde, så han kunne resse det. dessverre var det borte.

 

Og da han oppdaget på level 41 at han kunne velge tre forskjellige grener på talents var det jo konge, dog beast er best for leveling.

 

Personlig gjorde jeg ikke så veldig mange feil, sett bort i fra at jeg spammet rend da jeg levlet min første warrior, og hamstring var i hvert fall dårlig - det gjorde jo elendig damage.

Lenke til kommentar
Tja. Plasserte talent points rundt omkring uten å egentlig lese/forstå kva dei hjalp for.

 

"Ninja" ei kiste i DM (første gang eg var der), men forklarte jo til folket at eg ikkje viste om /need og /greed og dei forsto det so gjekk fint det :)

 

Prøvde og å loote kista til Smite etter å ha /need rolla :p

Need og greed roll på en Kiste?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...