Gå til innhold

Den gang du var ny i wow, ting som du gjorde


Anbefalte innlegg

Hei

 

husker godt da jeg var ny i wow, begynte med en ud rogue, sprang rund og skjønte ikke hvorfor jeg ikke kom meg inn i SM som lvl 10, selv om jeg var i stealth, første gang jeg kom til tarren mill som lvl 26 så jeg en ally rogue,første gang jeg så en spiller som spillte på (andre laget) jeg gikk i min første pvp kamp, var nervøs og helt i 100 da jeg vant med 10% hp igjen, det var tider det, var stort å se dem (proffe gutta) på lvl 60 som hadde mount å kule rustninger,

 

noen som har noen gode historier fra da du var ny?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Husker når jeg gledet meg til jeg ble høy nok level til WC i alle fall. Og når jeg grindet mobs rundt XR i level 22, helt til noen kom bort til meg å sa at jeg ikke fikk xp for det, Skjønte ikke det selv jeg shø. Fant heller ikke ut før rundt level 45 at Earthshock interrupta spells. Tallents hadde jeg heller ikke peiling på nei, utrolig at jeg greide specce ned til Stormstrike :innocent:

Lenke til kommentar

Trodde man fikk rested når man. sov så jeg la meg rundt om kring. også skjønte jeg at man måtte i innen, så da la meg ved senga. skjønte ikek at man kunne ha ekstra barer så jeg scrolla nedover fra 1-3

 

jeg kunne ikke snakke i general.

 

jeg kjøpte hvis utstyr som hunter.

 

Og visste ikke hva PvP var.

Lenke til kommentar

Husker jeg ikke skjønte "need" og "greed" systemet, jeg needet rett og slett på alt, i deadmines var ikke dette særlig populært og alle kalte meg "ninja". Dum som jeg var trodde jeg det var et kompliment :!: og takket og nikket for disse snille ordene. Morro var det ihvertfall!

Edit: Leif!

Endret av Jlona
Lenke til kommentar

NJa hadde ikke peil på talents putta en på vært tre for vær lvl var vel lvl26 før jeg skjønte det. Jeg pleide å rushe inn i alliance klynga og bli drept når xr var under attack (trodde bare dødning hode var på lvl deres for å vise at de var fiender skjønte ganske fort at det ikke var derfor :roll: ). Jeg sparte til den staven med "hvit navn" til 5g elns den staven skulle jeg bare ha når jeg kom lvl 30!!

 

edit: Lærte meg ikke totems før lvl 19.

Endret av carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...