Jump to content

ksjoet

Medlemmer
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

25 :)
 1. Bare meg som ikke får lov til å installere dette spillet? Installer knappen er grået ut. Står at PC'en min mangler funksjoner for denne app'en. I7-5820k 16GB DDR4 RAM Radeon R280x 3GB Altså, mer enn minimum requirements.
 2. Hei Er det noen planer om å gjøre tester fra deres tidligere dager tilgjengelig i dagens webside? Når jeg søker tilbake i tid så stopper det på 2001/2002 ser det ut til. Tenker på feks dette: https://web.archive.org/web/20000229104016/http://www.hardware.no/komponenter/bilde/bilde.html (Archive har ikke tatt vare på mange av bildene/benchmark resultatene) Eller overklokker anbefalingen med Celeron 300A (som jeg brukte til å kjøpe min første PC): https://web.archive.org/web/19991013032743/http://hardware.no/anbefalinger/overklokkeren.html Ser det også ligger en del på download.hardware.no
 3. Det er noen som driver med IBM 5150 demoer i disse dager. Helt utrolig hva de klarer å presse Intel 8088 (4,77mhz), PC Speaker, CGA (4 farger grafikk) og 640kb RAM til: Bruker veldig mye forskjellige triks. Credits musikken er jo helt vill med PC speaker som genererer multitone musikk, noe som ikke har vært tidligere enn med en 10mhz 286. Her er en annen demo med video kjørende på en 8088 (her brukes Sound Blaster 2.0 for lyd):
 4. Helt enig, HW.no må ta i betrakning at alle andre aktører på nettet har startet med betalingsløsninger. Nytter ikke å betale for HW.no, VG, DB, lokal avisa, Nettflix + Spotify, da er det noe som ryker, og da blir det som er dyrest iht til hva du får for pengene. For min del så mener jeg ikke HW.no ekstra er verd det, og når det nå stiger til 49kr måneden så blir jeg helt sikker i min sak.
 5. Vet ikke om noen av dere la merke til PC'en som ble sprengt av Chloe når CIA fant den i bilen? Vi skal liksom tro dette er en topp moderne PC? Haha, hovedkortet er fra 2002 og er et Xeon socket 604 basert HK kalt Intel SE7500CW2
 6. Denne Youtube videoen beskriver VR og tidligere forbruker produkter i veldig god grad:
 7. Lerretet er myyye større enn vanlig kino. Bildekvaliteten er bedre. Du får hele synsfeltet dekket av lerretet/filmen. Vil også påstå at 3D effektene er bedre (dvs mer innlevelse) på IMAX enn på "vanlige" 3D kinoer. Dette fra en som nettopp så Captain America: The Winter Soldier på The Palms i Las Vegas. Absolutt å anbefale og en kino opplevelse som er hakket over hva du får her hjemme!
 8. Det er ikke sensurert på PC så ser ikke noen grunn overhodet til at du skal laste ned. Da lar du være å kjøpe X360 versjonen å heller kjøper PC versjonen. Da demonstrerer du med lommeboken hva du foretrekker. Nå skjønte jeg ikke .. ? Hvem sier at jeg skal laste ned noe som helst? Jeg får en følelse av at du antyder at jeg skal piratkopiere spillet, noe jeg ikke helt skjønner hvor du får det inntrykket ifra.. Jeg har vel ikke piratkopiert et spill på nærmere 15 år, eller noe, -bortsett fra Oblivion, som jeg ikke klarte å vente de ekstra dagene på når det ble lekket, men det spillet hadde jeg allerede forhåndsbestilt Collectors Edition både til PC _og_ Xbox 360 (og avbestilte ingen av dem), så ikke så dårlig samvittighet akkurat der. Jeg har kun sagt at jeg har forhåndsbestilt PS3-versjonen, men synes det er trist og leit at det skal sensureres. Når det gjelder å "demonstrere" ved å kjøpe PC-versjonen, så kommer ikke det til å skje av 2 grunner: 1) Jeg vil ha PS3-versjonen, og 2) Min "demonstrasjon" vil ha så liten effekt at det ser jeg ikke grunnen til, når det er PS3-versjonen jeg helst vil ha (blir bare jeg som taper på det uansett, tross de manglende elementene) .. Beklager forvirringen Bone, trodde du svarte på innlegget til Schreiber kl 11:50, men ser nå du svarte på det han skrev 11:47.Gikk litt fort i svingene.
 9. Helt enig. Ser dette hver eneste gang noe dukker opp i media. Folk leter etter unnskyldning for å rettferdiggjøre piratnedlasting. Hvis du virkelig var imot noe så boikotter du hele produktet, ikke laster det ned! Å sier du er imot noe og så bruke produktet er dobbeltmoral til tusen. Det er ikke sensurert på PC så ser ikke noen grunn overhodet til at du skal laste ned. Da lar du være å kjøpe X360 versjonen å heller kjøper PC versjonen. Da demonstrerer du med lommeboken hva du foretrekker.
 10. Solgte min maskin med ganske like komponenter for 1500 kr for et halvt år siden via Finn.no. Du har litt mer RAM, en ekstra disk enn meg, så du får nok fint samme pris.
 11. På jakt etter et AT kabinett. Innmat kan følge med, men trenger ikke å fungere/være komplett. AT kabinett er standarden før ATX og kan best ses på at det har en STOR tastatur plugg. Kan betale porto + penger til øl om noen faktisk vil sende, men ser helst å kunne hente i Stavanger området.
 12. Et punkt dere glemte er å ta vare på tingene i så mange år at bruktverdien går opp igjen. Det finnes spesielle deler from 1990 tallet som går for flere hundre kroner på Ebay.
 13. Roland SCC1 (og den eksterne Roland SC55) holder seg godt den dag idag. Roland SCC-1A/B er vel hakket bedre siden det er basert på den oppgraderte Roland SC55mkII med flere toner og lyder. De er faktisk ettertraktet den dag idag pga de aller fleste spill på 1990 tallet med General MIDI musikk ble laget på nettopp Roland utstyr. Det betyr at hvis du spiller musikken som er laget for SC55 på feks en SC88PRO (hvis du kjører den med SC88 mapping), som er en nyere spiller med enda flere lyder så vil det ikke høres helt korrekt ut i mange tilfeller. Yamaha hadde også sin XG serie lansert i 95/96, mest kjent som Yamaha DB50XG/DB60XG og denne spiller bedre enn Roland i enkelte spill, da spesielt MIDI musikk med riff og trommer (Doom, Duke Nukem 3D, Descent, Final Fantasy VII). Roland er feks bedre i Dark Forces, Warcraft II. Skal du ha en optimal 90'talls PC så bør du egentlig ha en Roland og en Yamaha MIDI hardware kort/ekstern modul. Du kan høre forskjell på populære MIDI hardware på denne siden i de nevnte spillene: http://www.wavetable.nl/?cat=4 Kjøpte selv i 1997 og var den første i gata og i venne flokken som gikk til innkjøp. Alle kom å skulle se på hva et "3D" kort kunne utføre, noe som resulterte at flere skaffet seg et kort kjapt etter Enig at det er delte meninger med dette. Roland og Yamaha er generellt sett bedre, men selvfølgelig finnes det spill som var laget med Gravis Ultrasound i baktanke, og dermed vil det høres bedre ut på dette kortet.
 14. Nice at du kjøpte SSC-1 kortet. Jeg hadde aldri råd til noe skikkelig MIDI kort selv (oppvokst på ESS Soundblaster emulation) og når jeg fikk en ekstern Roland SC55 (som er samme hardware som SSC-1) nå nylig så fikk jeg nesten bakover sveis! Jeg bare tenkte på hva jeg hadde gått glipp av! Må derimot spørre deg om du byttet ut SSC-1 kortet med AWE32?! Det gir ingen mening da MIDI spilleren til AWE32 ikke kan slå Roland Sound Canvas i 99% av alle spill. Orchid Righteous 3D var det første 3DFX Voodoo kortet på markedet november 1996. Hadde du dette, eller Monster3D (desember)? Hvis du kjøpte i 1996 så var du jo en av de første som fikk det. Hvis ditt årstall er korrekt så var det spenstig kjøp. På den tiden var ikke Voodoo kåret som noen vinner av 3D krigen, faktisk trodde mange at Rendition med sin Verite serie ville ta stikket hovedsaklig pga det støttet Quake, noe som Voodoo kortene ikke gjorde før med GLQuake i starten av 1997. Jeg skrev en lengre post on Matrox Millennium kortet tidligere i denne tråden. Et av mine favoritt skjermkort
 15. Engineering Sample solgt på Ebay for en latterlig pris: http://www.ebay.com/itm/AMD-Radeon-HD-7990-Malta-Engineering-Sample-/121096253149
×
×
 • Create New...