Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
EEE 1000/1000H kommer ikke til Norge/Norden før et stykke ut i 2009.

Jaha, kilde på det?

I stedet for å kontakte uvitende (lekevitende?) forhandlere tok jeg like så godt direkte kontakt med Asus.

Takk, da blir det 901 på meg ihvertfall. Og sannsynligvis med XP, da Linux-versjonen tydeligvis ikke kommer til Norge i sort!? Noe som forøvrig er helt bak mål, hva slags logikk skulle ligge bak den avgjørelsen?

Tror ikke Asus vet hva logikk er.

 

På samme måte som 1000/1000H burde kommet til Norge samtidig som til alle andre jalla-land. Helt ufattelig.

 

 

Eee 1000/1000H begynner å bli litt stor size så da ser jeg ikke helt vitsen med det, det er jo ultraportabel som er tingen.

Nei, langt ifra. Jeg vet ikke om du har sett begge i virkeligheten, men det er ikke SÅ stor forskjell. Dessuten er det noen av oss som er avhengig av så stort tastatur som mulig, så derfor er 1000/1000H en perfekt maskin for meg og mange andre. Og med sine 10" og 1,4kg er den fortsatt ultraportabel ...

Lenke til kommentar

Har nå akkurat lagt inn bestilling på 1stk 1000H m/160GB hos Komplett, 3795 kroner pluss frakt er ikke så gal pris i forhold til å bestille hos Clove (trenger den uansett ikke øyeblikkelig). Nå gjenstår det bare å se om den blir levert før jul i år eller om Asus sine uttalelser om 1000H sin Q1 2009-lansering stemmer :>

Lenke til kommentar
Har 900 kjøpt i norge. Kjøpte den med linux og har ikke noe merkbart lavere batteri da jeg slår den på noen dager senere.

 

Sikker? Har nå prøvd to 900 fra jobb og begge trekker tilsynelatende > ~0.11W fra batteriet mens maskinen er av. Dette betyr at det er helt tomt etter 12 dager, og skulle man være så uheldig å la maskinen ligge over en helg med "tomt" batteri risikerer man ubotelig skade. Om man bruker den hver dag er kanskje ikke dette så ille, men slik disse er nå er de mest et irritasjonsmoment og tilnærmet ubrukleige siden de ikke er til å stole på...

Dette er jo en sak som har vært kjent lenge, og er diskutert i denne tråden for lenge siden. Det er en Bug i (iallefall de første utgavene av) 900 som forårsaker dette, og som du sier vil batteriet være tømt etter 10-12 dager. En virkelig god grunn til å ikke kjøpe den utgaven. Jeg bruker min 901 kun sporadisk (når jeg har behov for en ultra portabel), og da ønsker jeg ikke å finne den med totalt tømt batteri (noe som også dreper batteriet etter en tid).

Lenke til kommentar
ENDELIG 1000H til Norge :D! <3

Har ventet en stund nå ass :)... 800mhz ram vil vel fungere greit eller hva?

 

Vi får nå se om den kommer før jul :p

Uten at jeg skal si det helt sikkert så tror jeg hovedkortet eller chipsettet ikke støtter høyere enn 667mhz (pc5300). Rambrikken vil nok funke, men den vil ikke kjøre på høyere hastighet enn det som er støttet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...