Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han er yngre enn Sanogo, og jeg tør påstå at han er bedre. Han kommer til å få en sjanse etter den sesongen han har nå.

*Google*

 

Oi, en måned yngre enn Sanogo... Om han er bedre har jeg liten formening om. Han har kun prestert på lavere nivå i League 1. Som sagt så er han på utgående kontrakt, og jeg har liten tro på at han får en ny. Enda mindre at han kommer til å få sjansen i Arsenal.

Lenke til kommentar

Det er åpenbart at Campbell ikke er god nok når han ikke får sjansen. Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å forstå.

 

Da må du gjerne forklare oss hvorfor Benik Afobe som har vært på utlån til hva er det, seks-sju klubber siden han skrev proffkontrakt, har så mye talent? Han har vel heller ikke spilt for A-laget, bortsett fra muligens en treningskamp? Skadeplaget har han også vært.

 

Så please, forklar hvorfor du har troa på han som aldri vist noe som helst, men hver gang noen nevner Joel Campbell, så er han ikke god nok for Arsenal. Campbell som var en stor bidragsyter til at Costa Rica vant VM-gruppen sin foran Uruguay, og lot storheter som Italia og England reise hjem tidlig...

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt hvorfor du vil selge han nå DC. Etter VM var du ekstremt positiv til han og ønsker at han skulle få testet seg i Arsenal. Alle innhoppene jeg har sett fra Campbell har vært positive og han har vært bedre enn mange utpå banen.

 

Har ikke sett han gjøre noe galt. Hvorfor har du endret mening?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...