Gå til innhold

Å være oppdatert i spillverdenen - En curse?


Anbefalte innlegg

Jeg har lenge vært veldig interessert i spill, som sikkert mange andre her også er. Jeg har alltid fulgt med på kommende spill, og lest omtaler av spillene jeg er interessert i.

Men etter hvert som tiden har gått har jeg lagt merke til noe, min interesse i spillverdenen, men ikke nødvendigvis i spillingen selv, har gjort at jeg nyter selve gamingen mindre.

 

Jeg rekker sjelden å runde ett spill før det kommer et nytt must-have... Jeg har sikkert 7-8 spill tilgjengelig som jeg ikke har spilt nok. (nei, jeg ingen spill-pirat. Jeg kjøper spillene mine, bare så det er sagt.)

Et av disse er et MMORPG som jeg digger, men aldri virkelig får tid til å satt meg inni, fordi det kommer alltid noe nytt jeg bare MÅ PRØVE.... Så spiller jeg det spillet og så etter en stund kommer det noe nytt, osv osv.

 

Det er så mange store spill som kommer i høst, at jeg blir trist av tanken på alle spillene som jeg ikke får spilt nok, og de jeg kanskje aldri får prøvd... Hadde jeg bare hatt tid til å spille alle.

 

Hadde jeg derimot vært en av de som ikke var klar over hvert eneste potensielt store spill i horisonten, hadde jeg bare kjøpt spill og spilt dem, så hadde jeg ikke visst hva jeg går glipp av. "Ignorane is bliss" er det uttrykk som heter, og jeg tror jeg forstår hvorfor :hmm:

 

Noen som forstår hvor jeg går med denne "rantinga"?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjenner meg iallefall veldig igjen i beskrivelsen din.

 

Det blir nesten det samme her, men for min del er det at jeg hele tiden har fokuset frem i tid, og ikke i "hva som er ute". Men om "hva som kommer ut snart".

 

Så jeg bruker nok mer tid på å lese intervjuer, se previews og lete etter stoff om nye spill enn å spille. Men sånn er det vel med alt i vårt samfunn, mye vil ha mer og ingenting er godt nok.

Lenke til kommentar

Enig med dere på den, man kan for eksempel ta for seg releasene i November for PC.

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

Hellgate: London

PC

1. november

Crysis

PC

16. november

Kane & Lynch: Dead Men

PC

16. november

Assassin's Creed

PC

November

Beowulf

PC

November

Hard to be a God

PC

November

SimCity Samfunn

PC

November

Supreme Commander: Forged Alliance

PC

November

Unreal Tournament 3

 

Her er det en rekke storspill, og mye som appelerer til forskjellige type spillere.

Lenke til kommentar

Enig der. Jeg har vel ca 5 egne spill jeg ikke har spilt ferdig. Dette du sier her er en av grunnene til at jeg ikke spiller MMOer, eneste internettspill jeg noen ganger spiller er sammen med venner i spill som halo eller liknende. Jeg spiller generelt heller ikke spill som tar lang tid å runde, som RPGer og slikt, men FF7 og zelda TP har vært unntak.

 

Og så er jeg enig med PoWerFeeD. Jeg har liksom veldig gode spill jeg ikke har rundet ferdig, men likevel ser jeg veldig ofte på spilltrailere og slikt. Jeg kommer vel til å begynne å glede meg til assassins creed 2 før jeg er ferdig med spillet XD

Lenke til kommentar

Kjenner meg også igjen i den beskrivelsen, ja.

 

Jeg har derfor valgt meg ut noen gode "serier" jeg velger å følge. For meg er dette Splinter Cell og Hitman. Disse spiller jeg fra begynnelse til slutt. Andre spill jeg kjøper, spiller jeg hvis jeg liker dem, men har ikke særlig skrupler med å avinstallere spillet og plassere coveret i hylla som støvsamler, hvis det ikke er bra. Har alt for kort liv til dårlige bøker, filmer....og spill.

 

Dette fungerer bra for meg. Ellers er jo spillindustrien veldig interessant å observere. Helt naturlig at det blir en hobby i seg selv å følge med på den ;)

Lenke til kommentar

Når jeg fikk den nye laptopen min så hadde jeg rundt 10 spill jeg "måtte" spille, men fikk ikke spilt dem noe godt, siden jeg hadde så mange spill jeg måtte prøve ut.

 

Etter en måned så har jeg nå 7-8 spill som er uferdig(Orket ikke spille resten), noe jeg ikke liker å ha, og så har jeg funnet et spill som heter Guild Wars som jeg har satt meg inn i, noe jeg falt for med en gang. Kjøpt meg exper og er lykkelig med det.

 

Har bestemt meg for å gå lei med GW når jeg blir det, men det blir ikke lett siden det kommer en ny exp, men når jeg blir lei GW så går jeg over til et annet spill og blir lei det før jeg går over til et nytt spill...

Lenke til kommentar

Absolutt en forbandelse...

 

Personlig så spiller jeg ikke så mye som før lenger. Mye har såklart det med tid å gjøre. Uansett driver jeg å leser om alt av spill og industri, og tiden går mest til det. Spilling gjør jeg mest når nye titler kommer.

 

Før hadde man kanskje ett spill i flere måneder som man kunne kose seg med. Selv om det var dårlig eller ikke. Har noen få slike nye spill også, men ikke så mye som før.

 

Har faktisk ikke så veldig mange spill som jeg eier som jeg ikke har rundet. Men det er noen få. Blant annet RE4, Paper Mario TTYD, C&C TW og noen til.. Synd da alle er solide spill.

 

Selv om det kanskje er en forbandelse, er det også veldig mye interessant som skjer. Så det er ikke bare negativt, men jeg føler med deg :)

Lenke til kommentar

Det er så sant så sant. og det er definitivt en forbannelse.

 

Jeg har flere spill som jeg ikke har fått spilt ferdig jeg også, som F.E.A.R, Command and Conquer 3,gothic 3, Lotro m.m. Det er beklagelig, siden alle er gode spill.

 

For tiden er jeg hekta på Medieval 2:Total War etter en lang pause, og det sluker ganske mye av tiden min.

 

Hver gang jeg prøver å ta disse spillene opp igjen kommer det alltid noe nytt :hrm:

Endret av mortenmm
Lenke til kommentar

Kjenner meg litt igjen her jeg også, men jeg fikset litt opp i problemet med å fokusere på maks to spill om gangen. Resten blir liggende i hylla til jeg er ferdig. Det eneste jeg har lagt merke til de siste årene er at jeg har blitt veldig kresen på spillene, så det er ikke alltid jeg gidder å runde dem i det heletatt ...

Lenke til kommentar

Det er egentlig litt godt å høre at jeg ikke er den eneste. Det går ganske mye tid på gamer, gametrailers, gamespot osv hver dag, men det blir beklageligvist alt for lite spilling. Surfingene kan man jo alltids gjøre innimellom alt annet, mens spillingen krever at du setter deg ned med det.

 

Jeg har også drøssevis med spill jeg skulle ha spilt, har veldig lyst på først og fremst 360, men kanskje også ps3. Problemet er bare at jeg vet at jeg egentlig ikke har tid til å bruke dem. Jeg har jo allerede mange pc-spill jeg aldri får spilt. Ta feks Civ 4 som står på hyllen og jeg har bare spilt en gang. Civ 4 er jo ganske gammel. Har også et par andre nye spill jeg ikke har prøvd enda og med den spillhøsten som kommer blir det sikkert fler.

 

Uansett er det utrolig kult at spill får såpass mye oppmerksomhet som det gjør. Det er også veldig bra at det tross alt kommer såpass mange bra spill til flere platformer. Det er engetlig et luksusproblem, men jeg vil helst ha med meg alt :-)

Lenke til kommentar

Har xbox360 ps3 og Pc. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem fra 4 ukers ferie var å laste ned alle nye spilldemoer til ps3 og xbox360. De nye spillene jeg hadde kjøpt som jeg ikke hadde testet lot jeg ligge. JEg MÅ bare prøve nye spill. Satans irriterende egentlig. Samme blir det med internett, jeg MÅ bare sjekke alt nytt som kommer ut og henger over skjermen hele tiden.

 

Skal nå forsøke å heller abbonere på noen spillblader i stedet. Kjøpte EDGE som jeg leste til øyet ble stort og vått i går kveld. Litt mer behagelig å lese om spill i blader framfor på en skjerm.

 

Får se om det demper lysten litt og om jeg da heller får hoppe på de virkelig store titlene framfor å prøve alt som kommer ut.

 

Kresen blir man med åra også. Det er virkelig ikke mange spill som er sinnsykt bra for tiden på ps3 og xbox360. Dessverre så kommer det vel masse bra spill nå utover høsten.

 

World in conflict ser unektelig bra ut og bør vel kunne snurrre rundt på en monsterlaptop som også fint drar rundt company of heroes.

 

Spillkjennskap er definitivt en hobby ja

 

edit:skrivefeil

Endret av Mazeking
Lenke til kommentar

Kjenner meg igjen her ja. Dette er vel noe som skjer når man blir litt eldre og får mindre tid til slike aktiviteter. Har 20-30 spill av nytt og gammelt som ligger og venter på meg til diverse plattformer, men tar meg selv i å heller surfe rundt på nyheter om f.eks. GTA4. Man blir tydeligvis aldri fornøyd.

 

Bare denne høsten kan det komme en voldsom oppgradering i samlinga:

 

BioShock, HL2: Orange Box og Crysis til PC.

Halo 3, Call of Duty 4, Rock Band, Mass Effect og kanskje Burnout Paradise og Assassin's Creed til Xbox 360.

Zelda: Phantom Hourglass til DS.

Kanskje Super Mario Galaxy og Metroid Prime 3 til Wii.

 

Det er 12 spill på 3-4 måneder. Nå har jeg innsett at jeg må prioritere strengere enn dette. Bare kjøpe de som virkelig får kjempekritikk eller de jeg føler treffer meg best.

 

I tillegg har jeg bestemt meg for å henge mindre på spillforum og sjekke ut spillnyheter, men faktisk bruke mer tid på å spille...

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...