Jump to content

Brede_Skapstroppen

Medlemmer
 • Content Count

  887
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

252 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

5012 profile views
 1. Dette er et godt tegn. Tjenesten til Microsoft er jo ræva idag, men det er jo flere indikasjoner på at MS satser hardt på pc som platform for gaming. Kanskje kommer det noe mer strømlinjeformet i den store oppdateringen nærmere høsten.
 2. Min tanke i diskusjonen rundt PS5 og PC er jo egentlig ganske enkel. Hvis alt du stiller av krav stopper ved det PS5 kan levere så er du golden. Da får du alt du trenger til 5000 (hvis du klarer å finne en til salgs). Siden jeg er en som har helt andre krav enn hva PS5 kan levere så er jeg nødt til å betale mer. Kravene er ikke nødvendigvis rasjonelle, eller styrt av ytelse pr krone. PS5 høres ut som en vannvittig kraftig bit med hardware ifht til hva den koster, men den er totalt ubrukelig til de tingene jeg driver med. Når jeg trikser og mikser med Minecraft-serveren til guttungen, eller spiller en eller annen obskur indie/retro-tittel så er PS5 helt ubrukelig. Hvis jeg skal ha hjemmekontor----PS5 er fremdeles totalt ubrukelig og ikke får jeg kjørt Ubuntu på den heller. Foreløpig så betaler jeg derfor for privilegiet til å kunne spille AAA titler på min 32" Samsung G7 med RTX skrudd på, Panda-bryterne på tastaturet mitt klikker slik jeg vil at de skal, og jeg må kan tune og tweake på alle de tingene som sikker egentlig ikke trenger det. Når jeg skulle ha lyst til å spille de siste Rockstar-spillene på release-datoen, så burde jeg nok hatt en PS5 istedet.
 3. Merker at Ubi og Star Wars koblet sammen gjør meg utrolig lunken. Ubi sine siste utgivelser av åpen-verden spill har vært så utrolig pregløse og kjedelige. Hver eneste tittel ser liksom spennende ut før man spiller, men etter kort tid så finner man ut at det er totalt uten personlighet, dybde eller noe som inspirerer til å grave dypere. . Siste Star Wars tittelen jeg spilte var vel SWTOR som jo var greit nok, men kjedelig i lengden det også. EA og UBI er vel egentlig litt i samme båt. De maler ut skikkelig flotte plastkopper med lett-melk, mens jeg egentlig er ute etter litt krokete og skeive keramikk-urner som er fylt med urter, flaggermus-drit og kaffebønner.
 4. 329$ (ca 2900 NOK) veiledende UTSALGSPRIS blir til 3600NOK veiledende utsalgspris Som igjen antakelig blir til 4499,- NOK på grunn av miners og scalpers, i tillegg til at ordinære butikker vil være med å flå forbrukerne. Triste tider når grafikkkort og joggesko er blitt for valuta å regne.
 5. Jeg må bare også kaste meg på her. Dette er et RPG, og det er det tilsynelatende mange, både anmeldere og folk for øvrig som ikke har skjønt. Mange har hatt forventninger til at de skal få GTA i Cyberpunk-stil, og blir triste når de oppdager at dette ikke er helt tilfelle. Det de faktisk har fått er et Cyberpunk rollespill, med mulighet for litt GTA-inspirert spilling innimellom. Pluss at de har fått en masse bugs da Når det gjelder bugs så opplever jeg en del grafiske glipper på PC, men har bare måttet kjøre reload 1 gang på grunn av at et oppdrag ikke lot seg løse. Ser også at det påstås at 20-serien ikke duger til Raytracing, men dette syntes nå å være mildt sagt misvisende. i-9 9900, 16 GB RAM (3600) og RTX 2080 (ikke Ti eller Super) 1440p, mesteparten på ultra (med unntak av cascading shaddows og noen andre skygge-oppløsninger) Raytraycing på middels og DLSS på balansert Alt dette og jeg ligger på 50-60 frames per sekund i hovedsak. Opplevelsen er at spillet flyter veldig godt iallefall. Har prøvd å dra opp på full guffe på alt, men da sliter jeg litt. skygger er alltid et greit sted å redusere litt oppløsning syntes jeg, og det syntes også å fungere i dette spillet.
 6. Hvis de speccsa og resultatet ikke bare er tullball så er det pc-byggeren selv som har et problem. Kjører 50-60 Framnes med middels rtx.....noe redusert skygge, men mesteparten på high og ultra 1440p på min i9-9900 og 2080. Forøvrig kjempefornøyd med spillet så langt. En del støy med bugs, men historien virker jo fantastisk. Egentlig ganske mye her som minner om Skyrim.....trur dette blir basis for mye bra spilletid.
 7. Nettbutikkene kjører jo scalper-priser selv---det er jo ikke rart at scalperne må trekke opp prisene. Vet ikke hvor mye Komplett kjøper kortene for, men veiledende priser vs nettbutikk vs scalper er helt sinnsyk. Scalperne er jo tullinger så de er unnskyldt, men nettbutikkene burde holde seg nærmere folkeskikken.
 8. Å guri......jeg også ble sittende å lure på om autokorrekturen eller jeg var helt på trynet. Etter altfor mange øyeblikk gikk det opp for meg at jeg var en komplett støvel. Så leste jeg videre å så at jeg iallefall ikke var alene
 9. Det er jo skikkelig trasig at folk gjør dette her, både kjøper for videresalg og kjøper til ågerpris. Det er jo nettopp slikt som skaper et veldig usunt marked. Det er nøyaktig det samme man ser på skjermkort om dagen, til om med de ordinære butikkene har kastet seg på prisgalloppen, for de ser jo at folk uansett er villig til å betale i dyre dommer. Komplett.no er blant de værste så langt. Klasket på 1500 kroner på et skjermkort til 8000,- med en gang de så at dette var populært. Computersalg.no prøvde seg med en utsalgspris på 12000 på release av AMD 6800 XT.... et kort som i utgangspunktet har en veiledende pris på 650 $.....og hvor komplett nøyde seg med beskjedne 8500,- for samme. De som kjøper disse produktene til slike priser er de som faktisk er ansvarlig. De som kjøper produktene for videresalg er egoistiske, med det er jo ikke rart at de gjør det. Synd for alle de som kunne fått en PS5 til jul, som ikke får det. Samtidig så er det digg å vite at om et par måneder så er dimlingene med for mye penger og for lite vett de heldige eierne av noe en PS5 til 15-20K
 10. Hvis man først begynner på headset-galoppen så er det ikke så vanskelig å se for seg 10 000 for et headset..... heldigvis har de ikke implementert surround-biten fra Mobius, for da ville jeg vært fristet. Har kjørt mobius siden de kom ut nå og de er helt fantastiske. Det eneste headsettet som opprettholder hi-fi kvalitet på lyden over hele spekteret når man kjører surround.
 11. Vet ikke om crossplay mellom generasjonene blir mulig eller umulig, men det er jo naturlig å tenke at det kan by på utfordringer, med mindre det er snakk om ren kosmetikk. Jeg tror vel at Epic vil jobbe for å opprettholde en mest mulig samlet spillerbase. I forhold til realisme så handler det nok ikke så mye om dette spesifikt. Det er mer i forhold til å hele tiden utvikle og fornye spillet. De nevnte effektene vil nok helt sikkert være tilpasset verdenen og således bare forsterke den estetikken som allerede er der.
 12. Garantert at om kort tid så er hele denne produksjonslinja i full fart ut på eBay, Ali og wish. Ikke engang Sony klarer å stanse plast fra Kina.
 13. La nå konsollene få skinne litt også da sier nå jeg. Det er uansett en gylden tid for spillere av alle slag. På konsollsiden så ser det ut til å være STORE forbedringer i den nye generasjonen, og på PC-siden er det endelig konkurranse i markedet igjen. I tillegg så kommer topp-spill til alle plattformer i bøtter og span. Gled dere sammen med meg alle sammen - Gi meg et Halleluja!
 14. Hmm....merker jeg misliker den prislappen. 5750 kroner for founders edition (500 $ i usa). Vil gjerne se en sammenlikning hvor MSI rettferdiggjør prisen på 7200 kroner (559 $ usa) Heller kanskje dette er ågerprisen som nettbutikkene har begynt å legge seg på nå som det er tydelig at folk er omtrent like tålmodige som døgnfluer med løpetid. Skulle tru at veiledende pris og ytelse på FE - kortene ville være baseline for 3.part kort, men tydeligvis ikke. Nå skal det jo sies at alle disse kortene syntes mer og mer som papirlanseringer, men prisingen vitner om at det er noen som har et håp om å sko seg her.
×
×
 • Create New...