Jump to content

Brede_Skapstroppen

Medlemmer
 • Content Count

  843
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

222 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4718 profile views
 1. Heh.... det er faktisk første gang jeg har sett noen som predikere micro-usb heller enn usb-c . For min del er det helt motsatt da micro-usb blir slitt og ødelagt i begge ender alt for fort. Usb-c ftw !
 2. Fine bilder fra Larsen der, men i sann Ubisoft natur så er nok ikke dette reelle ingame bilder. Legger meg på samme linja - nysgjerrig, men ikke overveldende positiv
 3. Med det lanseringsvindiet kommer det vel en beleilig utsettelse tenker jeg. En eller annen kommer ril å oppdage at det er for nærme Cyberpunk 2077.
 4. Jeg har 3 unger på 6, 11 og 13 år. 2 gutter og 1 jente. Alle spiller spill på pc, i forskjellige kategorier, og med forskjellig grad av ambisjon og interesse. Ser kun fordeler med dette så lenge det ikke blir DET eneste de gjør. Det er jo nettopp her foreldrene må være litt smartere dersom de opplever at dataspill er passiviserende, så er det foreldrene som ikke har fulgt med i timen. I forhold til aldersgrenser så er jeg helt enig med skribenten i at her må man gjøre sine egne vurderinger basert på hva man vet om spillet, samt barna sine. Vi har vært relativt strenge på hvilke spill ungene får spille, men basert på kunnskapen om spillet, og ikke PEGI rating. Som med så mye annet så handler det om hvordan man velger å fokusere denne interessen, og sørge for å trekke ut bonusene ved at noe er veldig motiverende.
 5. Dette er virkelig tragisk! Enhver som har fulgt litt med på "right-to-repair" og hvordan bla. Apple turer frem, vet at dette er kjempetrist. Dette har konsekvenser lang forbi den ene reperatøren omtalt i artikkelen. Nå får vi stole på at EU, som faktisk har begynt å stille krav til produsentene, får lagt litt press i andre retningen.
 6. heh!? Springende tankegang her? Dobbeltmoralen du nevner rammer vel ikke således CDPR som jo faktisk er temaet i artikkelen. Enhver med forståelse for de større linjene skjønner at dette er et lurt valg å ta. Hva motivet for det er, er jo egentlig spekulasjon, og ganske likegyldig sett fra et PR perspektiv.
 7. Etter å ha lett etter det perfekte headsettet i mange år gikk jeg for indiegogo-kampanjen til Audeze Mobius. . . Ikke sett meg tilbake siden. Hvis du skal bruke så mye penger på et headset så er Mobius det eneste alternativet.
 8. Har 3 stykk Glorious model O og O- i huset her og det er ikke noe problem å holde de rene. Omtrent samme utforming. Nå skal det siers at verken jeg eller ungene spiser knekkebrød på datarommet, men som sagt så er det veldig lite "dritt" som setter seg"
 9. Rimelig heftige gratistitler som blir gitt bort ja. Lurer på hva kostnaden er i utgangspunktet? Jeg trur jeg snart har 100 spill på Epic-kontoen og de er gratis rubb og stubb. Noe er jo rimelig Indie, men det er en del AAA-titler der også
 10. Passet ikke denne artikkelen helt inn i verdensbildet til det forrige innlegget ditt på Unreal 5 engine-artikkelen? Syntes svaret her er tynnere enn det du har i den andre artikkelen.
 11. Enig her var det sedvanlige ubisoft-triks på lur. Ikke en gameplay-trailer overhodet.. Kommer aldri til å stole på ubi sine trailere igjen etter R6 og The division sine skandaløse "gameplay" trailere.
 12. Hmm.... det viktige her er vel om HTC har fått orden på lysfølsomheten og problemene med håndtracking i vanlig rombelysning? Har ikke testet, men alle problemene som rapporteres rundt det er jo ikke spesielt gunstig.
 13. hmm......med tanke på graden av polish disse folka er i stand til å lage så er det jo lovende. Med tanke på nytenkning og innovasjon så merker jeg at jeg er litt "MEEh! ". De prøvde jo med Black OPS også - den hører vi jo ikke akkurat så mye om. Glatt og personlighetsløst er vel stikkordet som sitter igjen. Man kan si mye om både Fortnite og Pubg, men de har karakter og særegenheter. Noe som er hovedårsaken til at de overlever tror jeg. Glatt Hollywood run&gun med 20 eller 200 spillere blir ett fett dersom de ikke klarer å skape noe som har sjel.
 14. Lego-spillene har jo mange variasjoner. Her i heimen har det går mange timer med det, og skal jeg være helt ærlig så er ikke dette det værste å være med å spille. Kom akkurat på noe som også er MEGET bra, og det er Trine 1, 2 og 3.
 15. hiver meg på Vic 20. hadde et håndholdt elektronisk spill før dette, men av dataspill så var det Scramble som er det første jeg kan huske. og D&D på Aquarius'en til en kamerat, som ble rundet hver eneste gang jeg var på besøk der. Good times!
×
×
 • Create New...