Gå til innhold

Premier League 2007/2008 - IKKE "VGLIVE" HER!


Anbefalte innlegg

Bra artikkel. Jeg synes ikke Benitez' rotasjon er et problem, selv om jeg av og til kunne ønske meg at han brukte noen spillere litt mer, men det har egentlig ingenting med rotasjonsspørsmålet å gjøre. Det jeg dog mener vi taper gullkampen på, er (foruten sesongstartene, altså), at jeg synes Benitez ofte stiller litt for defensivt på bortebane. Ofte med bare én spiss og minst to defensive midtbanespillere. Jeg synes dette blir å ligge litt for lavt til tider, og tror faktisk det har mye å si for kampen om ligatittelen for vår del. Angrep er det beste forsvar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

VG: Robben til Real Madrid

 

Om hoderegningen (samt ryktene) stemmer så går han for utrolige 317 millioner kroner.

 

Stemmer dette så har vel Mourinho fått de pengene han trenger for å hente Dani Alves til London.

 

Vet ikke helt hva jeg synes om dette her. Men, det er klart at Chelsea trenger Alves mer enn de trenger Robben, selv om Robben er en av verdens desidert beste vinger når han er i form (og ikke minst skadefri).

Lenke til kommentar
Det er digg at Carlos Tevez endelig skrev under for Man Utd, har vært så mye bråk rundt han i det siste. Men han var jo ikke akkurat den biligste spilleren heller, nærmer seg med stormskritt overgangs summen til Andriy Shevchenko.

9241394[/snapback]

Kilder?

9241460[/snapback]

Tror jeg leste det i Dagbladet for noen dager siden, 370mill kroner=Shevchenko, og 317-330mill kroner=Tevez.

Lenke til kommentar
Jeg tror også med de spillerene Man utd har fått inn, så forsvares gullet lett.

9241414[/snapback]

 

Håper det går veien i år også, men lett blir det ikke. Nani og Anderson er unge gutter for fremtiden, kjøpt inn for å erstatte spillere som Giggs og Scholes den dagen de legger opp, jeg tror ikke vi skal forvente at de slår til med en gang, de trenger tid.

 

Det er bare Tevez og Hargreaves som kan kalles for skikkelige forsterkninger. Med Tevez har vi endelig fått den målfarlige spissmakkeren Rooney trenger. Hargreaves kan brukes som defensivt bindeledd i midten (usikker på hvem som trekker de to lengste stråene om plassene sentralt), men også vikariere på vingen og til og med som vingback. I tillegg har han en fantastisk skuddfot.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...