Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Holder på å forberede meg til en 5-6 timers lang togtur på onsdag. Fyller opp mp3-spilleren min med ny musikk, lader opp gameboy'en, pakker ned bøker og noe søtsaker. Ser faktisk frem til å ta tog, ettersom jeg har fått gode opplevelser med det når jeg har reist alene, enn med familie og venner.

 

Blir som oftest kjent med nye mennesker, eller så drømmer jeg meg bort, mens jeg lytter til musikk og leser bok. Forhåpentligvis er det noen kjekke menn på samme vogn som meg, alltid bra å ha noe fint å hvile øynene sine på!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ikke så vanskelig å unngå noen heller, om man ikke vil prate med dem.

 

Det er jeg da fullt klar over, og jeg har vel ikke sagt et eneste ord annet enn et lite takk (og hvor jeg skal, om jeg en sjelden gang kjøper billetten på toget) til konduktøreren på de 60+ siste togreisene mine. Noe annet er selvfølgelig helt uaktuelt. Og det er noe som er hyggelig og gjør meg glad.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

klassiker

Haha, Mr Chi City. Husker hans ene video "Keeping your fridge stocked" eller noe. "NIGGA MADE A PIIIIZA. Allright allright, fuck that shit" Fin fyr. Husker også en jul der han lagde en video der han gikk rundt og ga konvolutter med masse penger i og ga til folk. Samme videoen der han gikk inn i en restaurant og spanderte på alle gjestene. :-) Endret av Zeromac
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...