Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Postet i den store kjærlighetstråden også, men tror det er forskjellige folk som vanker på begge steder, så velger å poste her også.

 

Lenge siden sist jeg postet her, men begynner å komme inn i en kinkig situasjon med kjæresten min.

Vi har nå vært sammen siden august ifjor, og er hennholdsvis 22 og hun 20. Det var bra i starten, og er bra noen ganger nå også, men jeg merker at de tingene jeg merket meg med en gang plager meg mer og mer nå. Jeg føler at hun har litt mangel på vanlig folkeskikk, når det kommer til de hun kjenner veldig godt. Familie og meg. Mye sure toner og klaging. Det gnager på meg, fordi jeg er en veldig blid og glad person, som ikke liker at folk rundt meg er sutrete og gørre konstant.

Jeg sitter nå egentlig å tenker på om dette er jenta jeg vil dele resten av livet med. Og nei, det er jo ikke det. Vi har småkrangler ganske ofte, og jeg gidder nesten aldri å fullføre krangelen lenger, fordi det ender bare opp med at hun melder seg ut av diskusjonen for å gråte og sutre.

Dette blir jo kun fortalt fra mitt synspunkt, men jeg har tenkt over mange ganger, hva jeg sier, hvordan jeg sier det, og prøver å få frem et tydelig budskap i det jeg sier. Likevel blir jeg møtt med kvalme toner, dårlig ironi og sarkasme, samt fysiske negativiteter, det være seg milde slag, at hun gjør ting jeg spesifikt har bedt om at hun ikke gjør osv.

Jeg vil gjerne ha det bra hele tiden med den jeg er sammen med, ikke 70% av tiden, og definitivt ikke 40% sånn som det er nå.

Hun blir også grinete om jeg ikke ringer a om kveldene, men hun svarer selv sjeldent på de meldingene jeg skriver, og de gangene hun svarer så er det nesten alltid med de tre "..." etterpå. Nesten aldri smilefjes, eller noen form for å utrykke glede over noe.

Kunne rablet om dette i flere timer, men føler at nå har jeg gitt henne 6 mnd på å prøve å bli et mer blidt og positivt menneske, men min grense er nok nådd. Det koselige med å treffes er blitt en plikt, og det som skal være sex blir til dumme missforståelser som gir meg skikkelig turnoff.

Og ja, jeg vet oppriktig godt hva et kompromiss er, men da vil jeg at utfallet skal være rettferdig, og til begges gode.

/rant

Noen synspunkter på lignende livssituasjoner som dere har opplevd? Bør ikke en partner gi deg mer glede enn fortvilelse, sårelse og småplager?

Lenke til kommentar

Vet ikke hvordan det ble til, men holder på med 4 samtidig. Har lovet meg selv å aldri bli en player, men samtidig har jeg aldri innledet en av disse romansene uten å ha ground rules (at jeg ikke er interessert i forhold). Deeeerimot begynner tre av disse å utvikle følelser for meg, noe jeg ser kan bli problematisk. Jeg vil ikke såre noen, hvor jeg da prøver sakte men sikkert å trekke meg bort fra disse. Men jeg er et samvittighets menneske, og faller da i fella med og ikke klare å si nei til å møtes.

 

Forslag til å ende 3 av disse uten noe hard feelings? Jeg har ikke noe god unnskyldning til å plutselig trekke meg bort helt uten videre, og ikke vil jeg legge korta på bordet heller.

 

Nr 4 er den som jeg føler jeg har mest tilfelles med og klarer å slappe ordentlig av rundt, ergo jeg vil fortsette løpet med henne. Men jeg har en erfaring av at dritten din tar alltid igjen med deg, og vil ungå dette.

 

Gah, jeg er en dust

Lenke til kommentar

Enkelt og greit, det går ikke. Har de følelser for deg kommer du til å såre dem, spørsmålet er bare i hvilken grad. Jo fortere du legger på kortene og er ærlig jo mindre kommer det til å såre jentene. Jeg er lik som deg, hater å være i den situasjonen over alt på jord, men man må bare manne seg opp og gjøre det eneste riktige. De blir lei seg i begynnelsen, men skjer det tidlig så går det fort over og er ikke noe å ha dårlig samvittighet for..

Lenke til kommentar

Noen som har vært noe på PUAhate.com? Har dullet litt rundt på siden i det siste og synes egentlig siden virker litt små tragisk. Halvparten av dem er 10/10 folk som alltid får seg jentene med hjelp av utsendte, mens den andre halvparten er en gjeng med bitre gutt unger. Men de har jo noen ganske overbevisende poster, og enkelte av "avsløringene" deres av boot camps og slikt er jo ganske stilig. Den generelle tankegangen på siden er at absolutt alt med PUA (Inner game også) bare er tullball og den eneste måten å få masse jenter på er å være rik og/eller ha et ENORMT sosialt nettverk.

 

tanker? Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12

Lenke til kommentar

Hva betyr det når andre mødre du ikke kjenner ser på deg og smiler? Er ofte offer for sånne "cougars" på diverse steder, men er ikke sikker på om de vil ha penis eller om de bare smiler for å sjekke reaksjonen. Anonym poster: 5ba55d0c2a943665b4fa07d24ca6ada8

 

Hun vil definitivt ha kuk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Møtte en skikkkelig 9'er på byen på torsdag. Fikk skikkelig bra kontakt, dansa mye og tulla og rota litt. Hun og vennina måtte dra, så fikk nr..

 

Sendte noen meldinger samme kvelden, funka fett. Dagen derpå sendte jeg en melding og hun svarte. Venta litt med å svare, men fikk ikke noe svar. Sendte en til melding... Null svar..

 

What to do?

Lenke til kommentar

Møtte en skikkkelig 9'er på byen på torsdag. Fikk skikkelig bra kontakt, dansa mye og tulla og rota litt. Hun og vennina måtte dra, så fikk nr..

 

Sendte noen meldinger samme kvelden, funka fett. Dagen derpå sendte jeg en melding og hun svarte. Venta litt med å svare, men fikk ikke noe svar. Sendte en til melding... Null svar..

 

What to do?

What happens in fylla, stays in fylla.

Skal man ha større sjanse for å møte folk igjen, bør man møte dem edru første gangen.

Lenke til kommentar

Dobbeltspørsmål:

 

Satt i går rundt pokerbordet hjemme hos en fyr med noen gutter og en veldig pen jente. Følte at stemningen var bra og hun lo mye av mine kommentarer uten at jeg direkte sjekket henne opp, bare tok det rolig og prøvde å være sosial. Hun gav meg litt IOI ved kino og henvende seg til meg i samtaler, noe som jeg tolker som at hun så på meg som en ok og avslappet fyr. Snakket like mye med andre som med henne.

 

Hvilke teknikker bruker dere for å flørte i skjul i slike settinger (sosialt lag uten alkohol og prat rundt ett bord)? Følte at hun var åpen for flørt, men det blir litt kleint å flørte direkte i en slik setting da det hadde blitt veldig synlig. Hvordan får dere kommunisert at man er en kul fyr?

 

Spørsmål 2:

Denne jenten viser seg å være modell og har tidligere deltatt i ett eller annet show med Jan Thomas, noe jeg ikke viste noe om. Synes bare hun var pen og hyggelig uten at det slo meg at hun var modell. Jeg får litt noia når jenter er modell, da vet de liksom at de er pen og hun får garantert mye oppmerksomhet fra gutter. Hvordan bør man oppføre seg i sosiale settinger og samtidig skille seg litt ut som den som ikke kryper for bena hennes fordi hun er pen?

Lenke til kommentar

Du behandler henne akkurat som vanlig. Mange gutter tenker akkurat det samme som deg; "shait, hun er modell, hva skal jeg gjøre??" og ender opp med å behandle dem på rare og kleine måter. Oppfør deg mot henne akkurat slik du ville gjort mot en "vanlig" jente.

Forstår hva du mener, samtidig lettere sagt enn gjort. Prøvde faktisk å buste henne (ikke om utseendet, men om en ting hun gjorde under pokeren) på en leken måten, men da skjer det slik som det ofte skjer med pene jenter, andre menn prøver å ta henne i forsvar og plutselig blir jeg den usympatiske. Ikke en big deal i går, men generelt så smisker menn så mye at cocky and funny fort kan backfire.

 

Noen tips ang. spørsmål 1?

Lenke til kommentar

Er det en shit-test når ei jente spør om jeg kan bære veska eller sekken hennes?

Har "data" to jenter i det siste, akkurat samme greia.

Hun første sa den "var så tung", og hun andre var "så sliten etter trening".

Det var ikke å gå med noe dameveske in public det var snakk om her, men likevel.

 

Så snill og grei som jeg er sier jeg motvillig ja, men er litt vrang og lar dem vite at jeg er motvillig.

Føler meg uansett jævlig tøffel når jeg går med på denne driten.

 

Bør jeg rett og slett nekte neste gang? Sånt kommer ikke naturlig for meg.

Faen, dette er så jævlig idiotisk oppførsel fra jenter.

 

Anonym poster: 69e5072a69888e3bac9507d2015492fb

Lenke til kommentar

Først, ikke gå rundt og overanalyser ting. Det har en tendens til å mindfucke folk, og da blir du retningsløs iom. at du ikke vet hva som er det riktige å gjøre til slutt. Stol på deg selv, og ha selvinnsikt nok til å vite hva som er riktig og galt på dine premisser.

 

Angående disse episodene, så bær veska hvis du virkelig vil det. Gjør du det i håp om å pule dem, så er du uærlig og slike ting har en tendens til å skinne igjennom. Dog, så skader lekenhet som oftest ikke. Du kan bare si "gjør jeg dette for deg, så skylder du meg en tjeneste. Ha et glimt i øyet, og sitasjonen er løst.

Lenke til kommentar

Noen her som erfaring med å sjekke utenlandske jenter? Tenker da angående forskjellig språk og kultur.

Nattklubber i utlandet og Norge er samme greia, stort sett … Ellers blir du plutselig utrolig interessant hvis du legger på litt aksent, og sier du er norsk. Jeg har flere ganger bare gått bort til jentegjenger i USA og begynt å snakke med dem, og de blir veldig interessaert når man er Europeer! Mulig det er fordi man er "annerledes", når man er høy og blond, i et land hvor folk flest er mørkere …

Endret av The mighty Quinn
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Quit your job, buy a ticket, get a tan, fall in love, never return.

 

Noen andre som har fått med seg Travel Bum? Showet er i ganske tidelig fase, men det virker som fyren har mange planer for fremtiden. (Blant annet eget Tv-show). Serien handler om en fyr som reiser verden rundt på en motorsykkel med et håndholt kamera og prøver å sjekke opp jenter. Han er også fotograf, så det er noen helt fantastiske klipp i de episodene som er ute allerede. Det som er spesielt fet med serien er at han viser når han blir avvist, i tillegg deler han mange tanker om frykten ved å snakke med jenter, ensomhet, kjærlighetssorg og lignende. Mye mer lærelikt en PUA'er som oppfører seg som at de sitter på en trone og tror at de kan få hver eneste jente i verden.

 

Her er nettsiden hans:

http://www.travelbum....com/travelbum/ Anonym poster: 5e241942b0e947b9c9410d9e63ad2b12

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...