Jump to content

Labelle

Medlemmer
 • Content Count

  606
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Labelle

 1. Fått hentet ut dataen som sagt. Men klarer ikke å åpne filene (bilder). de vises i 0,1 millisekund hvis jeg prøver å åpne de i vlc, men så forsvinner lukkes det.
 2. Meker at tapte annrop står ikke opplyst på låseskjermen når folk har ringt meg. må liksom gå inn i annropsloggen for å finne dette ut. noen som vet hvordan jeg endrer det?
 3. Uff kjedelig. Byttet nylig begge fjærbeinslager på min bil 09mod. Er ganske mye arbeid å bytte disse og det er vel like greit å ta demperne og fjæra (slitedeler) i samme slengen mens man er igang. Ofte er utfordringen i slike jobber at ting er så jævlig fastrustet. Var det vertfall i mitt tilfelle.
 4. De overvåker hvor du befinner deg via mobil/simkort. Telenor har kart som visner nøyaktig hvor mange som er i nærheten ved hjelp av mobiltelefoner.
 5. Hørtes useriøst ut. Du burde spurt om et skriftelig tilbud/prisoverslag. Betaling skjer etter endt arbeid. ikke litt og litt heller.
 6. Mistenker at fjærene er satt på feil vei nå...
 7. Har byttet begge lenkearmene nå. Ulyden er der fremdeles. Høres godt venstre side når jeg prøvekjørte over 2 fartshumper nå nettopp. Høres godt når hjulet slippes ned etter høyeste punkt på humpen.
 8. Hovden sovesofa. Gjerne serien "bedinside"
 9. Ikke byttet. Får bestill til begge sider. De skal være skrudd sikkelig fast ja.
 10. Hadde bilen på etterkontroll idag. Nevnte da i forveien at det var en ulyd ved kjøring på humper/hull fra venstre side. Mekanikeren nevnte de 3 skruene som ble brukt for å skru fast demperen i toppen på bilen var noe for lang på høyre side. (Det var disse vi satt på da de gammle var for rustne.) Men ulyden kom fra venstre side da hjulpet ble sluppet ned. Alt i forstilling ser ok ut ifølge verkstedet. Så den ble godkjent. Skrudde av hjulene for å se på skruene idag. Ser ikke de har tatt noen skade så tenker at det ikke er de som er problemet.
 11. Kjøpte bolig med megler. Kan ikke si jeg er noe fornøyd med jobben han gjorde. Både jeg og selger fant ut i ettertid han egentlig bare var ''iveien''
 12. byttet alle mine calipere ifjord. de ser ganske like ut som dine nå
 13. Jeg var mere en "observatør" og hjelpemann under arbeidet. Vi byttet fjærer og støtdempere begge sider samt fjærbeinslager.
 14. Kjente etter mutteren idag og den satt godt. Har skrudd av begge hjul for å se om noe annet kan ha skjedd. Kan ikke si jeg finner noe galt.
 15. Jeg skal sjekke dette. Ble strammet med muttertrekker. Mutteren ble montert på men så demontert da fjærbeinslageret ble glemt først. Trodde først det skulle på utsiden. Så måtte opp med mutteren igjen. Bør jeg legge på metallskive nå? Var kun en enkel låsemutter som fulgte med demperen.
 16. Hei, Etter anmerkning om knekt fjær på EU-kontroll måtte den byttes. I samme jobb ble jeg anbefalet av en mekaniker jeg kjenner om å bytte støtdemperere og fjær på begge sider når man først var igang. Byttet ihelgen med hjelp fra han både fjær, støtdempere og fjærbeinslager fremme. Etter endt jobb merker jeg og hører tydelig en dunkelyd fra begge sider ved kjøring på humper. Spesielt ved overgang fra hovedvei til sidevei der det har dannet seg is/snøkant. Virker som det kommer fra begge sider da det ene hjulet treffer kanten før det andre ved sving høres det på hver sin side. Noen som har tips? Caddy 2009
 17. Hei, Har lyst å rive opp den stygge 3-stav guloransje eikeparketten i stue/kjøkkenet. Med ønske om nytt gulv vil min samboer såklart ha varme i gulvet. Dette er en jobb såvidt jeg vet for profesjonelle da varmematter i stikkontakter er uaktuelt for min del. Noen som vet ca pris på dette? Elektriker må vel både legge dette og godkjenne dette. Gulvet vil jeg legge selv. Gjelder ca 50kvm. Boligen er forsåvidt av nyere type og tenker 60w per kvm er nok. Så er det dette med gulv også. Jeg har veldig lyst på korkgulv fra Gerflor eller Wicanders. Noen som har erfaringer med varme i korkvinyl? Korken skal vel forsåvidt gjøre det litt unødvendig med varmer i utgangspunktet. Men tenker når vi først river opp gulvet så er vel både varme i gulvet verdiøkning på bolig og komfort. Har ikke varmepumpe eller panelovner. Kun en oljeovn og peis. Vil helst slippe panelover og varmepumpe er uaktuelt i borettslaget.
 18. Hei, Ingenting er avtalt nærmere. Jeg er faktisk på bildet men ansiktet vises ikke.
 19. Hei, Er i en situasjon hvor en leverandør/produsent bruker et av mine bilder som markedsføring av sine produkter. Personen har tidligere spurt om tillatelse om bruk av bilde i produktsammenheng hvor han da fikk tillatelse av meg. I ettertid har jeg selv fått testet produktene. Jeg syntes ikke disse svarte til forventningene og vil derfor heller ikke ''støtte'' dette som jeg føler jeg har vært med å markedsført.Har send beskjed om jeg syntes han skal ta dette bort fra nettsiden og mediesammenheng, men virke som ikke han bryr seg. Har jeg rett til det etter å først gitt tillatelse?
 20. Jeg skrev nettopp elkjøp taper 500,- for hver slik de selger. sier vel seg selv at den ikke blir å komme noe lavere i pris.
 21. Det finnes ja. Du velger selv hvilken sone digitalt på appen deres. Kjøpte S5 i julegave til mamma. Syntes den er bedre enn 980 fra Irobot. Elkjøp taper 500,- for hver slik de selger ut. Kjøpet er en steal!
 22. Har fått hentet ut ca 480 gb med data ved hjelp av recoveryprogram. Klarer ikke å åpne videofilene. heller ikke i VLC. får ingen feilkoder. Vil bare ikke spilles av. Bilder kan jeg forsåvidt åpne i vlc. men ikke i vanlige fotoprogrammet som kommer med Windows10. formaterte hardiksen også etter jeg fikk ut dataen. Etter formatering kunne jeg gå på vanlig vis inn på den.
 23. lanseres 28 jan. koster rundt 300,- + 100,- hvis du vil ha speaial edition med ekstra skins osv..
×
×
 • Create New...