Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

heisann gutter, har ett lite spørsmål her, Når jeg er på byen å får øyekontakt med ei jente, så pleier som regel jeg å være den som bryter den, fordi jeg føler det har vart så jævla lenge liksom, vil ikke at ho skal tro jeg er gal å stirrer. Men har leste at vis jeg ser vekk signaliserer det at jeg ikke er interessert, som i mange tilfelder blir bom :D

 

bør jeg holde kontakten så lenge som mulig eller er det en sekund regel ??? :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Når jeg er på byen å får øyekontakt med ei jente, så pleier som regel jeg å være den som bryter den, fordi jeg føler det har vart så jævla lenge liksom, vil ikke at ho skal tro jeg er gal å stirrer.

Du bryter øyekontakten først fordi du er redd for at hun skal tro at du stirrer, men hun har jo ikke brutt den selv. M.a.o stirrer hun like mye ;)

Lenke til kommentar
Jeg er litt sjenert. Men når jeg er beruset er jeg jo ikke det :p

Er det en fordel eller ulempe for meg å prøve å ta kontakt med folk når jeg er i brisen tilstand?

Tja, det kan slå ut begge veier. Jeg kjenner folk som lorder totalt i fylla, og som ikke tør noe som helst i edru tilstand. ;)

 

Alkohol kan gi deg motet til å overvinne AA, men det kan slå dårlig ut ved at du rett og slett er en kjedeligere person. Jeg vil helt klart anbefale deg å manne deg opp uten alkohol, men hvis du trenger det pleier det ikke skade, hvertfall ikke i starten. Det har dog litt med alder å gjøre også; hvor gammel er du/damene du sikter på?

Lenke til kommentar

Gjør det uten alkohol, AA skal man føle, ikke jukse seg forbi. Man skal lære seg å takle det, ikke skjule det. Husker det var sekunder før jeg gikk i gulvet en gang jeg åpna et 2set med HB's på en kafé. Det var et speil rett ved siden av som jeg ikke fikk med meg, så idet jeg svinga rundt til der dem satt så det ut som det var mange fler. Ble stående skikkelig forvirra og se meg rundt før jeg klarte å få frem noen ord. Må være det flauste burnet jeg har hatt, men smiler likevel av det. Akkurat det settet fjernet masse av AA'en min, og dagen etter fantes det ikke AA i meg da jeg var ute i Oslo med indie og seth. Hvordan det står til nå vet jeg derimot ikke, men det er sikkert tilbake der det var^^

Endret av Demantios
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Enig med Dorian. Dessuten er jeg velsignet med god oppførsel når jeg drikker. Jeg har enda til gode å komme i bråk, til tross for at jeg er temmelig frittalende. Hvis jeg hadde vært en håpløs jomfru og like glad i å drikke som jeg er nå, hadde jeg forblitt en håpløs jomfru til fordel for alkoholens gleder. Heldigvis slipper jeg å velge.

 

Alkohol forsterker mine favorittegenskaper som kreativitet og impulsivitet. Hadde jeg levd for 500 år siden, hadde jeg definitivt vært en eksentrisk kunstner som kappet av kroppsdeler.

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Jeg vet at mange som kommer inn i miljøet har en forhistorie der de har fått utrolig mange avslag og rett og slett blitt eid av utallige jenter. Noen av disse går inn for å såre jenter fordi de vil ta "hevn". Jlaix hadde for eksempel ikke det sunneste kvinnesynet de første årene han drev på. Det er synd å si det, men det eksisterer en del skrudde syn på det motsatte kjønn i miljøet.

 

Edit: http://manworld.no/

Endret av Slettet+9817234daf
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...