Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

IOIs er bare slitsomt og poengløst å se etter. Du kan tolke ting opp og ned i mente, men IOIs gir bare en indikasjon på at hun kanskje liker deg.

 

 

Vit at du har en sjarm og karisma som ikke en eneste jente i verden kan motstå. :D

Endret av Zipz
Lenke til kommentar

IOI's var gøy i begynnelsen.

 

Husker fortsatt "Yes! Hun tok seg på håret! Hun tok seg på håret!

Et skritt nærmere senga... :grin:"

 

Greia med å se etter iois er at de lett kan bli hindre i veien for deg:

 

Du venter på iois før du gjør noe. For å få et "klarsignal".

Fokus på IOI --> Lett å overanalysere. F.eks plutselig ser du ikke en ioi og så blir man lett usikker på om man gjorde noe galt eller noe.

 

Jeg foretrekker å anta at det går bra. Anta at hun digger meg.

 

Tross alt, vi er The Man!

Lenke til kommentar
Just fucking google it! :p

Resultater 1 - 10 av ca. 53 200 for ioi + pickup. (0,26 sekunder). Yay! :p Jeg får vel hente fram spaden, og grave meg gjennom.

 

Jeg hører heller på dette forumets eget PUA-orakel, *trommevirvel* Rajin! Ja, greit å ha en viss kjennskap. Men å la det styre meg, det orker jeg ikke. Det kommer til å drepe meg, iom. at jeg har jobbet aktivt mot overanalysering...

Endret av SasaB
Lenke til kommentar
IOIs er bare slitsomt og poengløst å se etter. Du kan tolke ting opp og ned i mente, men IOIs gir bare en indikasjon på at hun kanskje liker deg.

 

 

Vit at du har en sjarm og karisma som ikke en eneste jente i verden kan motstå. :D

Point, men det er fortsatt digg å se at du faktisk gjør noe riktig! ;)

Lenke til kommentar
Fokus på IOI --> Lett å overanalysere. F.eks plutselig ser du ikke en ioi og så blir man lett usikker på om man gjorde noe galt eller noe.

 

Dude, godt poeng. Det er ikke bare fordeler med å kjenne til slike mekanismer, jeg har fortsatt en lei tendens til å være avhengig av IOI's for i det hele tatt ha motivasjon til å fortsette å sjekke, jeg har blitt en valideringsjunkie og det suger virkelig. Selvfølelsen min er bestem utifra av hvordan jeg presterer. I know. It's fucked up. Tror det er en del av den mørke siden av PU.

 

Og SasaB. Du har fått et groteskt virus. Har opplevd samme greie, bare med denne som PERMANENT bakgrunnsmusikk:

 

Helt jævlig.

Endret av dicktator
Lenke til kommentar

IOI's har gjort meg svært paranoid. Neida, men ble/blir ofte aaalt for opptatt av å se etter IOI's, men som Raijin sier, så er det jo temmelig artig :)

 

Sitter her og leser How to become an alpha male, og stusset på en liten sak han skriver:

 

"By the way, only hold the gaze when she's telling

you something genuinely interesting. Otherwise, focus on

other stuff like her breasts, her hair, things going on around

you, etc."

 

Mener å ha lest at det er tabu å se på target's pætter.. eller?

Lenke til kommentar
Gjest Rockstar on the dancefloor

Hei har bare lurt på en ting. Når man er ute på dansegulvet og går for å grinde en jente. Så plutslig ser vennina hun danser med deg og "dømmer" deg..g og prøver å trekke vennina si bort fra deg. Selvfølglig tar man et hint, men hvordan kunne man gjort det annerledes? Det at vennina aksepterer deg? Det går vel på utsende?

Lenke til kommentar
Hei har bare lurt på en ting. Når man er ute på dansegulvet og går for å grinde en jente. Så plutslig ser vennina hun danser med deg og "dømmer" deg..g og prøver å trekke vennina si bort fra deg. Selvfølglig tar man et hint, men hvordan kunne man gjort det annerledes? Det at vennina aksepterer deg? Det går vel på utsende?

To sett er generelt vanskelige. To sett på dansegulvet er værre i mine øyne. Her har du ikke muligheten til å befriende obstacle, og dermed blir shit jævlig mye vanskeligere. Tipset er da å

1: Faktisk velge litt i hvilket sett du åpner og være litt taktsik

2: Isolere fort som faen. (Står du å grinder, skal det ofte ikke så mye til for å dra dama på dass, så lenge du gjør punkt 1 skikkelig)

Lenke til kommentar

De to jentene vil vanligvis danse mot hverandre, så det du gjør da er å stelle deg ved siden av begge to. Slik at du på en måte står i mellom dem, men ikke sperrer for øyekontakten deres. Deretter husker du å smile, og få øyekontakt med begge to. Smiler begge to så er du akseptert. Da strekker du ut hånda de til target og håper på at hun tar den. Da er det bare å danse så mye du vil med hun.

 

Prøv gjerne å smile litt til vennina og sånt innemellom så hun ikke føler seg helt ekskludert.

 

Men selv om vennina nå godtar at du danser med target, så går hun nok lei av å stå å danse for seg selv hele kvelden. Så gjerne gå av dansegulvet fortest mulig. (Noen ganger vil vennina velge å stikke til sine venniner og dermed la dere bli alene, siden du allerede har blitt akseptert.)

 

Her kan du enten velge å kun isolere ditt target eller dra med vennina. Isolerer du kun target kan det føre til at vennina føler seg etterlatt og deretter vil cockblocke. Tar du med vennina kan du befriende henne og gå for isolasjon senere.

 

EDIT: Btw, hvis du danser med en jente og du ser at vennina prøver å gi henne noen bad looks, så er det enkelt å greit å bare snu target så hun ser på deg istedet. (Noe man egentlig burde gjøre ganske fort så hun for sjansen til å "dømme" deg selv.)

 

EDIT 2: Noe som er morro med IOI's er å legge merke til når man selv viser de.

Endret av Touchdown
Lenke til kommentar

Etter å ha lest en del om PUA av og på i et par år har jeg endelig funnet ut at jeg skal praktisere det. Tenkte egentlig at dette kom til å være lett. Er jo bare å gå bort å prate med folk, right? Mindsett som 10 out 10 game, abdundance reality, høy selvtillit og outcome independent var godt innprintet i hode mitt før jeg gikk ut. Trodde jeg ialefall. Det å ikke drikke noe viste seg å være anerledes enn det å drikke og å gå ut i en by der jeg ikke kjenner noen var også ganske ukjent.

 

Første dagen ute alene (Torsdag natt til 1.mai.)

 

Målet for kvelden var å åpne 10 set. Dette ble den første 1. mai natten på flere år uten å ha alkohol i blodet. Spennende.

 

Tok bussen til byn i halv elleve tida og ankom rundt 11. Gikk rundt i byn og letet etter et passelig utested. Har bare vært ute i denne byen et par ganger tidlige, for en god stund siden, så prøvde å huske hvor jeg hadde vært. Fant de, men kjente meg ikke igjen så gikk ikke inn noen plasser(?). Etter å ha gått rundt en stund og smilt spurte jeg en liten gjeng bestående av en gutt og to jenter, der den ene var pen, om hvor en 19/20 åring kan ha det gøy. De penkte meg i retning der jeg visste at det var. Jeg sa takk og gikk. Den pene jenta ropte etter meg at jeg skulle kose meg. Jeg smilte til meg selv og lurte på hva faen hun mente med det. Ankom utestedplassen og gikk inn på et av de. Gikk igjennom hele utestedet, mens jeg såg rundt etter noen mottakelige folk, og fortsatte inn på doen. Doen var full av folk så jeg gikk ut igjen. Såg tre DRITFINE jenter sitte i en krok å prate med hverandre, sa fuck it, og gikk inn. «Halla!». Stillhet. Alle tre såg på meg. «Ehh.. Kan jeg bare spør dere om en ting?» Yess tenkte jeg, nå prøver jeg å kvalifisere meg for de. Argh, drit i. Insirert av Tim presset jeg fram «Liker dere tigere?» Hun ene reagerte med et «hæ?» mens de andre to ignorerte meg totalt. Jenta innsåg etterhvert venninene sin oppførsel, og idet jeg skulle gjenta meg selv joinet hun dem i å ignorere meg. HAH! Dette var jo gøy, tenkte jeg, og gikk videre til neste sett.

 

Neste gjeng bestod av en gjeng med russ, som jeg kunne se var nerder med jente venner. Spurte de etter russekort, fikk russekort og stod der en stund og så dum ut før jeg gikk ut av utestedet. Gikk rundt og chodet igjen. Inn og ut av utested. Så såg jeg enda en fin jente sammen med vennine sine. Gikk bort til henne og sa, «Nå er jeg drit lei. Hvor er den KULESTE plassen her?» Innsåg i det jeg sa det at hun kanskje var litt ung, sa det til henne og hun sa hun faktisk var 18.

Spurte henne igjen hvor den kuleste plassen var. Hun penkte på en plass, så jeg sa, «Aiit, tnx» og stakk. Fikk ropt etter meg «Kos deg!» Stakk bort til den kule plassen og fant ut at den var stengt ikveld for alle som ikke var invitert. En gjeng med gamlinger som hadde en privat fest. Æsj, tenkte jeg og gikk rundt å smilte. Bestemte meg for å ikke gå tilbake til henne igjen. Aner ikke hvorfor. Så jeg gikk inn på den plassen jeg hadde vært tidligere og stod i kø der en stund.

En jente bak meg dultet borti meg og presset meg framover. Jeg snudde meg og spurte henne i en spøkefull tone hva faen det gikk i. Hun sa det var ikke hennes feil og jeg såg at det var typen som drev å lekte seg litt med henne. Jeg smilte og sa at det ikke var noe problem og snudde ryggen til igjen. Må kose deg ute ikveld da, sa hun til meg bak ryggen min. Jeg mumlet «jada, skal det».

Kom meg inn, plasserte meg pent på dansegolvet og leste emails på iphonen mens jeg prøvde å få meg selv til å danse. Fikk det ikke til. Ble bare stående å gynge opp og ned, noe jeg kjente på bena senere. Etter en liten stund stakk jeg ut igjen, gikk litt rundt og ikke pratet med folk mens jeg smilte.

Fant meg til slutt i nærheten av en liten dam med en svær fontene med lys rundt midt utpå dammen. Plasserte meg på en benk nede ved vannkanten, tok fram iphonen, plugget i øreproppene og hev på Wish You Were Here albummet til Pink Floyd. Det var en flott utsikt. Det var mørkt og en halvmåne lik den du ofte ser i sammenheng med godnatt historier. Nesten så mann kunne se en liten fyr slappe av på kanten av den. Bygningene rundt speilet seg i vannet, en svane fløt forsiktig rundt, et tre lente seg forsiktig ut over vannet og vinden blåste mykt og varmt i ansiktet.

 

Siste del av Shine On You Crazy Diamond gled inn i ørene mine før det ble helt stille.

Jeg reiste meg opp, snappet med meg morgendagens Dagbladet som låg innpakket utenfor en butikk og tok taxi hjem.

 

Iløpet av de to gangene jeg har gått ut alene nå har jeg kommet fram til en ting, et sticking point if you may.

 

Jeg er ikke nervøs når jeg går ute på byn, men alikevell så åpner jeg ikke. Jeg finner meg ofte i situasjoner der jeg sitter eller står helt alene, men ikke bryr meg om hva som skjer rundt meg. Sitter bare å ser på de fine jentene som koser seg på danse golvet, folka som sitter og prater ved et bord, og resten av festfolka som gjør noe tilfeldig. Dette gjør jeg uten å egentlig ense hva som skjer, jeg bare sitter der uten følelser og ser på. Helt sinnsykt irriterende. Jeg har det så chill med meg selv at jeg ikke føler behovet til å åpne noen sett. Jeg tenker, etter å ha innsett hva jeg holder på med, at «NÅ må jeg gå bort til noen å åpne de», scanner lokalet og kommer til konklusjonen at det ikke finnes noen gøye folk her. Selv om faktum er at det er gøye, og ikke minst fine damer, over alt.

Andre ganger så er det bare slik at jeg går rundt, helt i min egen verden og ser på folk.

 

Igår:

Ankom sentrum halv tolv og var semi giret på å få 10 aproches fullført etter en dårlig kveld dagen før (som det skulle vise seg var over 9000 ganger bedre enn denne dagen). Gikk litt rundt og scoutet etter folk som stod med et stort skilt der det stod PRAT MED MEG. Fant ingen. Gikk inn på et utested og ut igjen. Gikk litt rundt igjen i sentrum før jeg gikk inn på et nytt utested litt lenger vekke. De spillte konge musikk der så jeg kjøpte meg et glass vin og satte meg alene ned ved et bord og digget musikken. Koste meg egentlig ganske mye der jeg satt, smilte og smådanset for meg selv mens jeg googlet «openers pua» på iphonen min.

Ble åpnet etter en stund av 2 jenter og 2 gutter (4 set) som spurte om jeg holdt av noen plasser siden jeg satt ved et bord helt alene.

Jeg svarte pent nei og de spørte om de kunne sitte der, jeg sa ja. Pratet i et par minutter der de (den ene jenta) spørte meg et par spørsmål. «Er du ute alene? Er det vin du drikker på?»Svarte ja på de spørsmålene og kom på en åpner jeg hadde lest på iphonen mens jeg satt alene et par minutt tidligere. «Hvem er dere?» spurte jeg. De hørte ikke. Hvem er dere, sa jeg litt høgere. Fortsatt for lågt. Så da lente jeg meg fram til den ene jenta og spurte igjen. Hun introduserte seg selv og vennene sine men et håndrykk, så jeg fikk inn litt kino ialefall. (...) Etterpå be det egentlig stille fra min side, spurte litt om hvilken drink de hadde, noe jeg faktisk genuint lurte på da den var fancy, fikk til svar at det var en sex on the beach så jeg spurte om de ikke var for unge til det (-.-), fikk til svar at hun ble 21 om et par måneder. Jøss, tenkte, og sa, jeg. Så ble det helt stille fra min side.

Igjen, ikke fordi jeg var nervøs eller noe slikt, jeg hadde det faktisk ganske godt med meg selv der jeg satt, men mer fordi jeg ikke hadde noe å si og jeg var usynlig.

Jeg stakk etter en liten stund når fler og fler av guttevennene deres kom. Jeg gikk ut av den plassen i retning den andre plassen jeg hadde betalt meg inn tidligere på kvelden. På vegen til det andre utestedet gikk jeg rundt og fant på unnskyldninger til meg selv på å ikke åpne folk. Unnskyldninger som ... Eh..

Egentlig, når jeg tenker meg om, så kom jeg ofte ikke på unnskyldninger i det hele tatt. Husker i det minste ikke hva de unnskyldningene var. Jeg bare såg på de jeg møtte på, ofte fikk jeg øyekontakt og til og med et smil tilbake, men gikk bare forbi de og gjorde ingenting uten å tenkte noe særlig over det. Kom til utestedet og gikk kult forbi det. Fem minutter senere var jeg på bussen på veg hjem.

 

Det er så sykt irriterende at jeg faktisk ikke er nervøs, men alikevell «tørr» jeg ikke åpne. Jeg er som jeg er til vanlig. Som om jeg går til butikken. Jeg bare .. Ikke gjør noe.. Jeg går rundt og smiler.

Mye av grunnen til at jeg ikke åpner er fordi jeg tenker at jeg ikke har «behov» for å åpne noen og at jeg ikke har noe å prate om så da kan jeg ikke åpne de. Noe jeg vet egentlig bare er noe helvetes bullshit i og med jeg ofte prater som bare faen når jeg er full.

 

Jeg er fanget inne i mitt eget hode, fanget i min egen realitet.

 

Konklusjon:

Trenger noe å pushe meg til å prate med folk når jeg er ute. Noen tips anyone?

 

Skal ut igjen idag og idag skal jeg åpne 10 set og ha det sinnsykt gøy med andre enn kun meg selv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...