Jump to content

Mushaboom

Medlemmer
 • Content Count

  4411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Mushaboom

 • Birthday 10/25/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8332 profile views
 1. Har budsjett på 7000kr. Absolutt maksgrense. Pcen skal brukes til gaming. Er innforstått med at det ikke blir noe råskinn med mitt budsjett. Har skjerm/mus/tastatur. Kan gå for alt fra selvbygg til laptop, kommer uansett til å bruke ekstern skjerm. Har funnet denne: https://prisguiden.no/produkt/lenovo-ideapad-gaming-3-82ey003gmx-453143 Spørsmålet er om det er mulig å få noe bedre for pengene hvis man kjøper i deler? Frakt må tas med i beregningen også, samt at jeg vil trenge OS som også må med i totalsummen.
 2. Kanskje det er like greit å kjøpe den med i5 da? Er under tusen kroner i forskjell, har ikke noe problem med det. Tilsynelatende så har i3 og i5 samme klokkefrekvens da (@ de som er i Vivopc), hvor ligger forskjellen? Er helt grønn her.
 3. Takk for svar! Tenker kanskje å bytte til en SSD med tid og stunder - viktigste er at PC-en jeg går for nå funker greit til mitt bruksområde. Boot-tider er ikke viktig i hvert fall ettersom PC-en skal stå på hele tiden. Ikke noe vits i å gå for en i5 prosessor altså? i3 + det integrerte skjermkortet holder i massevis til 1080p?
 4. Hei! Skal kjøpe meg en ny PC til stuen. Den vil ha følgende bruksområder: - Musikkavspiller - Filmavspiller (Opptil 1080p fra videofiler) - Filmstreamer (Opptil 1080p fra Netflix, TV2 Sumo, Youtube etc.) Andre krav: - Liten og designmessig stuepassende utforming på kabinettet. - Støysvak Tror jeg skal kjøre det hele gjennom XBMC eller lignende programvare. PC-en kommer til å stå på 24/7, så jeg bryr meg ikke så mye om hvor fort den kommer til å boote. Har satt budsjettet til 4000 kr, inklusiv operativsystem. PC-en skal kobles til min 46" TV via HDMI med 1920*1080 oppløsning. Spørsmålet er hvilken PC jeg skal gå for. Har funnet frem til ASUS Vivopc (VM60-G042R), og den har følgende specs: Intel i3 3217U 1.8 GHz (tokjernet) Intel HD 4000 gfx 4 GB ram Vil dette holde til mitt bruk? Vil den klare å kjøre 1080p hd silkemykt både når det gjelder streaming og avspilling av filer? Noen som vet om tilsvarende oppsett til samme prisen? Med Vivopc får jeg altså det jeg trenger inkludert OS til under 4000 kr. Har vurdert NUC, men får vel ikke til tilsvarende NUC med OS til under 4000kr? På forhånd takk for svar!
 5. Er ikke 2-0-tegnet han gjør, men et 20-tall. Han spår hvor mange uker han er blitt skadet. Men la det være sagt fra en Spurs-fan: veldig synd for Walcott & Arsenal at han er ute så lenge. Jeg driter i rivaliseringen, og ser heller at Arsenal tar ligaen fremfor lag som City og Chelsea.
 6. Takk til alle som har bidratt med gode forslag! Blir nok innkjøp i løpet av januar nå. Har et spørsmål til: er vannkjøling av CPU noe å satse på dersom man går for en varm AMD? Vet det blir litt dyrere, men ser at det finnes lukkede systemer til helt ned i 500kr nå. Back in the day så kostet vannkjøling tusenvis.
 7. Antagelig det beste byttet du kan gjøre før denne runden. Visste forresten ikke at det fortsatt fantes en tråd til diskusjon-ligaen! Hva heter lagene deres i ligaen? edit: Easy Company heter mitt lag.
 8. Så AMD med bedre GPU vil ikke være noe bedre enn Intel med litt dårligere GPU eller?
 9. Hva gjør AMD bedre enn Intel? Er i hvertfall rimeligere på pris, men på ytelse også?
 10. Kom på at jeg må ha OS i tillegg, så da blir det hakket dyrere likevel. Men oppsettet til PgUp, med et Geforce 760 skjermkort vil kunne gjøre det greit til spilling ettersom jeg forstår det? Hvor har du hentet delene fra, PgUp?
 11. Takk for svar! Kunne det vært en ide å gå litt ned i pris på HK/CPU for å få råd til et bedre skjermkort? F.eks. et Nvidia GTX760? Ser at noen er på tilbud nå til 1800kr.
 12. Hei! Lurer på om det er mulig å sette sammen en rimelig spillmaskin som ikke koster mer enn 6000. Har mus/tastatur/skjerm fra før av. Spiller for det meste et par eldre MMOs, men ønsker også en PC som kan takle dagens spill. Har selvsagt ingen krav om å spille noe som helst på ultra/high, men ønsker å spille med grei flyt @ 1980x1080. Så, lar dette seg gjøre eller burde jeg heller bare kjøpe meg en Playstation?
 13. Skal kjøpe meg ny TV til jul. TV-en skal være mellom 40"-46", og jeg kommer til å koble til pc for å se på film. Hvor viktig blir det da med oppløsningen som TV-en støtter fra PCen? Har blant annen sett på JVC-TVen som elkjøp selger for en rimelig penge, den har høyeste støttede PC-oppløsning på 1366 x 768 - blir dette litt knapt? Takk for svar og riktig god jul!
×
×
 • Create New...