Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Glemte forresten å skrive at jeg møtte han introverte duddddden - som jeg skrev om i forrige uke - i helga.

 

Jeg la han ikke til på Facebook selv om Slimda skrev det fordi jeg følte at det egentlig ble litt mye på en gang, men det gjør ikke noe for han husket meg godt fra forrige gang faktisk!!! Det ble i hvertfall mer tydelig for meg at han er interessert. Han virker som en super fyr, og jeg merker at jeg blir litt småklein rundt han så noe legger jeg visst i det. Regner med at vi bumper bort i hverandre på byen til helga også!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har erfart både og. Jeg har en svensk venninne jeg treffer av og til nå og hun glimter til med øyeblikk av uvitenhet som man ikke trodde var mulig. Type molboøyeblikk, bare på svensk. Men hadde en kollega for noen år siden som var lynende intelligent. Så jeg kan ikke si at alle svensker er dumme, selv om de selvfølgelig aldri vil bli like smarte som oss :)

Endret av Feh
Lenke til kommentar

I henhold til retningslinjene §1. Innleggets Innhold, påpekes det at innlegget skal holdes i en høflig og saklig tone. Fokuser på sak, ikke person, og diskuter anstendig. Merk spesielt følgende; flaming og andre former for personangrep og Trolling er forbudt.

 

I henhold til retningslinjene har innlegg blitt slettet fra tråden. Videre brudd på dette kan føre til reaksjoner i form av advarsler og/eller utestengelse fra forumet.

Reaksjoner på dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på https://www.diskusjon.no/index.php?s=b5770b344f75925a57cf672f34bd93db&&app=members&module=messaging&section=send&do=form&preview=1&_from=quickPM&fromMemberID=1713”'>Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Lenke til kommentar

Bah. Jeg vet ikke om jeg er i et kjempebra forhold eller et kjempedårlig forhold. Eller om det bare er jeg som er gærn (høyst sannsynlig).

 

Det er mulig at det bare er jeg som har blitt high maintenance av å ha vært i et par tøffelforhold tidligere, men når kjæresten min på det lengste drar svaret ut på om han vil ha datenight eller ikke, for så i siste liten stikke ut med kompiser istedet så stikker det liksom litt hardt. Selv om vi hadde en koselig kjærestehelg sist uke og han er flink til å sende fine meldinger og ellers finne på ting i uka.

 

Det er liksom ikke det at jeg er misfornøyd med det vi har sammen - men enkelte små ting i oppførselen hans ovenfor meg når vi skal avtale å møtes osv. gir meg bare en dårlig magefølelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...