Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

For en jente med ok utseende, så er det vel bare til å skrive ned de egenskapene du er ute etter i en gutt og vente på at Innboksen din blir fylt relativt raskt =)

 

Men det må også være den kjedeligste måten å få seg kjæreste på i hele verden. :tease: Jeg ville ikke ønsket å få innboksen min full med meldinger fra jenter, og så velge og vrake. (Da forutsetter jeg at det var flest jenter på forumet)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uenig. KG har en del gærne folk, HW har en del umodne. De dummeste trådene/innleggene her inne er som regel skrevet av 14-åringer, på KG er de voksne.

 

Kommer vel an på hva man definerer som gærne folk antar jeg. Jada, det er flust av gærne folk på KG, men diskusjon.no er sånn sett ikke noe bedre med alle sine 14-åringer som florerer forumet. Dessuten kommer det veldig an på de ulike forumene. F.eks gidder jeg sjeldent å diskutere på samlivsforumet her på diskusjon.no, det kryr av altfor mange 14-åringer, mens jeg nok aldri kommer til å bevege meg på graviditetsforumet på KG. Ergo: beggge forum har sine fordeler og bakdeler.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Selvsagt forsvarer Yvonne KG, hun er jo moderator der inne.

 

Men jeg holder med de som sier KG er verst. Folkene der kan ikke engang skylde på at de er umodne drittunger (stort sett).

 

Lol, er det noe som virkelig ikke gjør at jeg forsvarer KG, så er det moddejobben. Er man modde må man også tåle å være hoggestabbe, og det er bare sånn det er. Men moddejobben gjør ihvertfall ikke at jeg forsvarer forumet mer, dét er ihvertfall sikkert. Er det noen som får se forumets bakside så er det vel strengt tatt oss moddene. Jada, jeg er glad i KG, men jeg liker også diskusjon.no godt. Derimot jeg har vært aktiv der siden 1999, og har min "barndom" på det forumet. Jeg synes begge forum har sine fordeler og bakdeler.. ;)

Endret av yvonne2
  • Liker 1
Lenke til kommentar

KG - der det ikke er mulig å se forskjell på troll og "seriøse" brukere. Inkludert den gærningen som sikkert er en 40 år gammel uføretrygded mann. Womenwomen eller hva han/hun heter. Nei, KG er kun godt for en ting: Finne ut hva halv- og helgærne skruller (og totalt kanskje fire fornuftige mennesker)mener om et eller annet.

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Noe av det fineste jeg vet er å dykke ned i skogstjernøynene hennes, se smilet hennes, vite at hun er trygg og har det bra.

 

Vi har vært sammen i et halvt år nå, og det ser lovende ut. Det vi ikke har hatt i gnisninger, krangler og problemer, har vi tatt igjen i aldri så gode middager, her hos meg eller ute, filmkvelder og snakk om alt mellom himmel og jord. M.m...

 

Hun har ting hun brenner for, hun er smart og vakker, hun er glad i alt det jeg mener man bør være glad i; det er ikke vanskelig å si at jeg elsker henne. Og det rareste? At det er gjensidig. Jeg skal passe på henne, se til at vi holder samme stø kurs.

 

 

 

Så søtt! skulle ønske noen kunne skrevet slikt om meg en gang i tiden.

Ønsker dere alt vel.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...