Jump to content

Lemon

Medlemmer
 • Content Count

  1368
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lemon

 1. JA. Beste året i livet mitt. Bor fortsatt sammen med folk jeg gikk på FHS med i 2011.
 2. Jaja, da får jeg gå i disken på Lerøy og fikse sjøl. Mmmm.
 3. I kollektivet vårt er 3/5 vegetarianere og de resterende to (meg inkludert) spiser kjøtt et par ganger i uka. Alle er vel hovedsakelig motivert av å spise bærekraftig, og at dyr blir behandla ordentlig. Det hjelper òg at vegetarmat er billigere enn kjøtt. Vi har ganske mye god vegetarmat, med andre ord! Selv er jeg veldig glad i sopp og egg som erstattere, er mindre fan av typisk veggisfyll som tofu, bønner og linser. Noe med konsistensen som jeg sliter litt med. Spinat og gresskar er òg fine grønnsaker som metter! Lager mye indisk mat med kikerter, pasta med smørstekt sopp, veggisburgere (diverse kokte grønnsaker most sammen med krydder, egg og potetmel, så stekt), ovnsbakte rotgrønnsaker med urter og hvitløk osv. Vegetarpizza er superdigg, det samme gjelder vegetartaco! Vil anbefale både veganmisjonen og vegetarbloggen, de har mye bra. Og smitten kitchen, hun poster veldig mye gode grønnsaksoppskrifter.
 4. Kjøpte Blues Pills-plata i julegave til kjæresten.
 5. Har du felt/strikket sammen masker tidligere? Her er en forklaring på det. Først må du passe på å telle og sette maskemarkører på riktig sted. Jeg pleier å bare lage to løkker/ringer av garn i en annen farge og bruke som markører. Disse bare tres på pinnene på riktig sted. Jeg veit ikke helt hva det er du sliter med, så jeg prøver å skrive instruksjonene mye mer tydelig og håper det hjelper: 1. runde med felling: Strikk de to første maskene sammen (pass på å bruke riktig farge ifølge diagrammet du bruker), fortsett med mønsteret fram til neste markør, før denne over på venstre pinne, og strikk de neste to maskene sammen (med riktig farge igjen), og fortsett med mønsteret uten å felle mer fram til slutten av runden. Du skal bare felle to ganger denne runden, så du skal ende opp med 52 masker på pinnene nå (26 på hver side av markørene). 2. runde med felling: Strikk først de to første maskene sammen, akkurat som forrige runde. Så strikker du de neste to òg sammen. Pass på å bruke riktige farger! Fortsett med mønsteret fram til det gjenstår fire masker før neste markør. Strikk nå to masker sammen, så de to neste sammen, dra markøren over til venstre pinne, og strikk de to første maskene sammen, så de neste to sammen, og strikk mønster fram til det gjenstår fire masker på omgangen. Strikk to masker sammen, så de neste to maskene sammen. Nå skal du ha 44 masker på pinnene (22 på hver side av markørene).
 6. Står det ingenting om det på pakken? Du bør kunne kjenne det når du tar av plasten og stikker fingeren i den, i hvertfall: hvis den er hard er den sannsynligvis ferdig kokt.
 7. Oda! Jeg har savnet deg her inne. Koselig å være tilbake! Lenge siden sist, har liksom ikke så mye tid til overs nå lenger. Gjør et lite romjuls-comeback.
 8. Det beste med hele jula (bortsett fra pinnekjøttmiddagen på julaften): Lang, sein 1. juledagsbrunsj i pysjamasen. AH. God jul da, DNFK!
 9. Kjøpte med meg lett lektyre til togturen hjem: Paper Towns av John Green. Har ikke kommet langt nok til å si hva jeg synes enda. (Likte The Fault in Our Stars, men An Abundance of Katherines blei litt i ungdommeligste laget, hvis det er lov å si.)
 10. Whaddap, dawgs? O-dawg in da house osv.
 11. Takk takk, innrømmer selv at det er ganske trivelig. Det eneste jeg har sett på TV de siste tre månedene har vært Amalies Jul.
 12. Var selvsagt det jeg tenkte på. Det er mange søte jenter på bildene du dukker opp i. Lol, seff. ...og grattis med dagen, forresten! Jeg spiste Bugg i går!
 13. Endelig blitt voksen gutt nå, så vurderer å dra på vandring over land og strand på jakt etter hustru. Hva er adressen din? Ser den, ser den. Nå er jo jeg dessverre så godt som gift, men jeg har søte venninner her! Jeg spyr i vinkel. Hei, Lena.
 14. Hei på deg, Slimda! Wie geht's osv.? Og Bergen er fin, den. Hadde såklart satt pris på om snøen ikke hadde regnet bort etter et døgn, men ellers er alt tipp topp.
 15. Jeg nekter å tro at det er så dødt her en lørdagskveld. Hva har skjedd med DNFK? :-((
 16. En måned på FHS har ødelagt meg. Før jeg kom hit fikset jeg såvidt å være i samme rom som mennesker over lengre tid, nå skal jeg sove alene på rommet for første gang siden jeg kom hit og er egentlig ganske lost.
 17. Meg, for eksempel, selv om jeg aldri er pålogget.
 18. Alle er fantastiske. <3 Seriøst, jeg skjønner hvorfor folk skryter sånn av folkehøgskoleåret sitt. HEI! Er trist du ikke har besøkt oss fra ditt nye og bedre hjem. Aw. Jeg har så mye å gjøre! Kommer hjem i høstferien, da. Blir en del jobbing, men kanskje et miniforumtreff kan skvises inn?
 19. Du kjenner jo meg. Har vært litt forever alone i dag, handlet bursdagsgave og bakt kake til roomien min mens alle de andre har vært ute og drukket øl. Lols.
×
×
 • Create New...