Gå til innhold

Snedige ting du lurer på V.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke-kronisk piping i øret, der man ikke har blitt utsatt for høye lyder eller lignende, hva skyldes det? Sitter med det akkurat nå, og det er total stillhet rundt meg, bortsett fra denne pipingen.

Er det en slags konstant støy? Ofte er det bare mentalt. Du kan sitte i et helt stille rom og begynne å tenke på dette med øresus og forestille deg det og faktisk fremkalle det. Du kan ofte også fjerne det bare ved å tenke den bort.

Lenke til kommentar

Kan penis brukes til noe annet enn å ha sex og pisse?

http://en.wikipedia.org/wiki/Puppetry_of_the_Penis

 

Trololo sangen som er linket til er jo bare en vokal-versjon, mest sannsynlig for å varme opp stemmen. Det finnes vel en normalversjon av denne sangen, hvor han faktisk synger ord, om det er av stor interesse kan jeg sikkert oversette.

Ifølge ett av resultatene i google-søket jeg linket til over så ble sangen sensurert av Sovjetunionen, så de fikk bare lov til å nynne den.

Lenke til kommentar

Ikke-kronisk piping i øret, der man ikke har blitt utsatt for høye lyder eller lignende, hva skyldes det? Sitter med det akkurat nå, og det er total stillhet rundt meg, bortsett fra denne pipingen.

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1014008&view=findpost&p=15305772

I denne posten står det ein del interessant :)

Veldig fin post som gav meg et par tips, sliter selv med mild tinitus etter militæret.

 

Til Mokko: Det kan godt være en liten ansamlig av ørevoks, eller at det er så stille rundt deg at du hører øresus. Husker at jeg når jeg var yngre også opplevde det totalt tilfeldig i blandt uten noen forklaring på hvorfor.

Lenke til kommentar

Er det realistisk det de skriver i denne artikkelen på Cracked? http://www.cracked.c...with-booze.html

 

Kort sagt er det snakk om en bakterie som finnes i alle planter som hjelper til med dekomposeringen etter planten er død. Man hadde genmodifisert denne for å gi den en del nye egenskaper, som produsere alkohol av de døde planterestene. Problemet var at etter modifiseringen, så angrep den levende planter i røttene, produserte alkohol, som igjen drepte planten osv. Jeg har googlet litt og fant ikke veldig mye, men det ser ut til at den i det minste kunne drept en betydelig del av Jordens planteliv. I så fall er det ganske bekymringsverdig at et lite uhell som det i verste fall kunne gjort så mye skade og kanskje tatt knekken på menneskeheten.

 

http://www.purefood.org/ge/klebsiella.cfm

http://web.mst.edu/~microbio/BIO221_2004/K_planticola.htm

Endret av Zeke
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er en konstant og reel trussel jeg fikk banket inn i hodet ukentlig v. vedlikhold av bakteriekulturer for Vet. Høgskolen i Oslo. Risikoen er latterlig lav, men det holder med kun en mutasjon som slipper ut eller går galt. Det finnes drøssevis med nesten-ulykker de siste 100 årene som fort kunne gått veldig galt, med alt fra potent resistente bakterier som angriper mennesker til virus og sopp som modifiseres og ender opp ekstremt mye mer virulent enn før.

Endret av Vizla
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...