Gå til innhold

Snedige ting du lurer på V.2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Prøver igjen. :)
En lærer har elever, men hva har en mentor? Lærling i noe form?

 

Det avhenger av hva mentoren er. Om mentoren bare er en lærer, i skolen, med et flott navn så kan man kalle det elev; egentlig kunne man holdt seg til lærer sånn at man slapp forvirrede mentor-barn, men det er til tider alt for vanskelig.

 

Andre titler om den som er i lære hos mentoren kan være: disippel (betyr det samme som elev, men mange liker latin bedre enn fransk), protesjé (for de som virkelig liker fransk), lærling (på godt nors... ...tysk).

Endret av Gronko
Lenke til kommentar
Er det virkelig nødvendig å bruke OMO Color til farget tøy og OMO Ultra til hvitt tøy? Eller er det noen som har positiv praktisk erfaring med å kjøre enten bare OMO Color eller bare Ultra over hele fjølen?

 

Det går fint å bruke bare ein av delene uavhengig av fargen på tøyet.Eg bruker sjølv no OMO Ultra Hvitt til både kvitt og farget tøy,eg kjører både kvite og fargede kle i den samme vasken (dvs samtidig) uten problem.Dvs eg vasker kanskje ei ny bukse dei føste gangene åleine i maskina pga at den/dei kan ha overskuddsfarge i seg.Uten om det så er det ikkje noko problem.Ein kan også bruke EMV (eigne merkevarer) vaskemiddel,da dei ofte er billigere.Noen vil kanskje hevde og meine at kleda kan ta skade av å ikkje vasket med farget/kvitt vaskemiddel. Men,dei fleste kvitter seg eller kjøper nye klede før kleda blir utslitt etc.

 

 

Så til eit spørsmål eg har :

 

Korleis kan Mega dagligvarekjeden reklamere i "gourmega" som er eit reklame magasin dei gir ut at :

 

#Debio merket/ økologisk fisk dukker opp i norske butikker iløpet av året." <-Korleis kan det være mulig?Å kontrollere villfisk og kva den eter? ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...