Gå til innhold

4chan bilete- og diskusjonstråd


Zeph

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du vet... En slik som dette ble jeg bannet for. Jeg sier ikke at du burde bli bannet, men at noen moderatorer tar helt av.

Hmmm...

 

Da få vi vel slette det denne gangen også da. Likhet for loven og alt det der, og jeg vil ikke at du skal tro at du er urettferdig behandlet...

 

Fra spøk til alvor: Vårt mål er å ligge så nær lovens bokstav og fortolkning som mulig. Den snakker om seksualisering av barn. Jeg husker bildet en moderator ga deg ferie for. Det var en scene som den gangen ble dømt over grensen. Det var nok også en riktig vurdering.

 

Tidligere sa vi nei til pedobear i alle former. Det var det enkleste for alle parter. Idag er vi ikke så strenge. Det betyr at vi har grensetilfeller som må tolkes. Om jeg var dere ville jeg kanskje ikke klaget mest når noen slipper lettere fra det...

 

Så kan det hende at loven er i utakt med medievirkeligheten (eller i hvertfall den versjonen av den som regjerer på 4chan.) Dere er velkommen til å starte en diskusjon om lovens bokstav og fortolkning i jusskategorien, om lovens mening og relevans i politikk, eller om forumets grenser i vår tilbakemeldingskategori.

 

Geir :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...