Jump to content

Gaarulf

Medlemmer
 • Content Count

  1958
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Gaarulf last won the day on January 21 2011

Gaarulf had the most liked content!

Community Reputation

628 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Filmen er spot on. Det er noe herk og kan ødelegge livet ditt på måter du aldri hadde forestilt deg.
 2. Bah, aner ikke helt hvor jeg skal og vil med dette, men bare det å sette ned ting i ord har funket før... Føler meg ganske langt nede for tiden, for det første så har jeg slitt med en sykdom som de ikke finner ut av. Har vært sykmeldt i over en måned nå og etter uendelige runder med prøver og legebesøk så er det forstatt ikke noe svar å hente. Har ikke noe overskudd... eller, har ikke noe ork i det hele tatt for tiden for å være ærlig. Orker ikke spise, orker ikke være våken. Å dra på butikken gjør meg fysisk sliten etc. Og på toppen av det så er psyken min ganske nede, tunge tanker fyller hverdagen og det er vanskelig å være genuint glad eller positiv. Det verste er at jeg ikke vet hva slags tanker som egentlig roter rundt, det er mest en gjennomgående følelse av å ikke ha det bra. Ingenting funker, ingenting er som det skal. Og jeg har egentlig ingen grunn til det, det meste av det jeg hadde håpet på for et par år siden har ordnet seg. Og her er jeg nå og det føles ut som jeg har fått alt dritt i verden. Blir trist på meg selv for det skal jo ikke være noen grunn til at jeg har det slik, jeg har en fast jobb jeg liker, masse gode venner, fritidssyssel jeg liker, bor alene og har framtida foran meg. Men alikevel så føles det ut som om jeg er jobbløs og bor på gata uten noe håp for fremtida.... Jeg er lei, jeg er lei, jeg er lei av meg...
 3. Hei, tenkte jeg bare skulle legge ut to låter fra den første demoen vår her. Vi spiller en slags blanding av rock og punk med innslag av metall og det som ellers måtte passe. http://www.nrk.no/urort/Artist/DamntheTorpedoes/default.aspx
 4. Fikk endelig malt tradisjonelt i går. Ei venninne som er ganske dreven med akryl kom innom med et starter-kit. Det var jo skamgøy.. Bare satt der i flere timer, jøss. Merker at det er en del forskjell fra digitalt, men regner med sånt kommer seg med tilvenning og øving! Poster bilder når jeg får tid til det.
 5. Gaarulf

  Dubstep-tråden

  Det jeg mener er at det er stor forskjell på den gamle stilen og "brosteppen" som ble megapopulær. Rusko lagde først veldig mye sånn dubstep hvor det var stort fokus på trommene, deilig subbass og minimalt med crazy lydeffekter. Så var han en av pionerene av den moderne dubsteppen / brosteppen og drev på med det i noen år før han fokuserte på å gjøre den nye skiva mindre aggressiv og "moderne". Det var derfor jeg kommenterte akkurat den uttalelsen, fordi Rusko har allerede vært "mainstream" og prøvde å gå vekk fra det på Songs. Men det er uansett ikke viktig om sjangeren er gammel eller ikke, dubstep er vel den raskest voksende sjangeren og har hatt en flom av nye artister som utvikler den i alle mulige retninger. Så når det er en såpass forskjell på Skrillex og Skream så synes jeg ikke at det blir feil å kalle det oldschool.
 6. Gaarulf

  Dubstep-tråden

  Nå har vel Rusko vært mainstream ganske lenge, har han ikke? Når han flytta til LA og mer eller mindre la opp for hele brostep sounden så ville jeg nok kalt han ganske mainstream. Og det nye albumet hans (songs) er jo mye mer nedtonet og oldschool da.
 7. Synes egentlig at dagens system funker ganske bra, dog med litt mer fokus på spoilertags med en liten beskrivelse. Når den første sesongen gikk hadde jeg kun lest første boka og turte derfor ikke å rote meg borti spoilertråden, da den er full av spoilere for hele serien. Regner med at det er flere som er i samme situasjon nå, som kanskje har lest opp til CoK, men ikke videre. Da er det veldig kjipt å prøve å navigere i spoilertråden da det spoiles veldig mye, spesielt fra ASoS.
 8. Mener du RW nå? Uansett, synes det var kjipt at Ygritte ikke sa catchphrasen sin, venta så heftig på at hu skulle si det, men den gang ei..
 9. Gaarulf

  Dubstep-tråden

  sikkert ikke ukjent for deg, men Rusko har mye bra i den retningen. Ellers er jeg ute etter det samme, for jeg kjenner ikke til så altfir mange som driver med dette Yup, vet at Rusko har en del fjongt. Spesielt på den nyeste plata, var vel der og via den nye skrillex sangen at jeg kjente at jeg ville ha noe mer igjen. Si ifra om du finner noe kos da!
 10. Gøy å lese spekulasjoner Selv så er jeg blitt ganske stor fan av Margaery i serien. I bøkene virket hun som en komplett idiot, men her får hun en helt annen vri. Gleder meg enormt til neste episode om mesteparten av det store starter da.
 11. Definitivt en herlig sjanger, anbefaler Karma to Burn om noen vil ha fet instrumental stoner!
 12. Gaarulf

  Dubstep-tråden

  Fyfaen dævver av Skrix , festlig som fy selv om det er helt udugelig humor. hoho! Menneh, lurer på om noen vet om noen dubstep artister som blander dub / reggea med dubstep på en fin måte. Fjongt med single sanger også, men helst plater / artister
 13. Gaarulf

  Dubstep-tråden

  Hva synes folket om det nye albumet til Datsik da?
 14. Får ikke lovlig mye cash før til desember uansett, så kan funke fett med nyåret.
×
×
 • Create New...