Jump to content

sunsunsun

Medlemmer
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 :)
 1. Dette er en liten smakebit på 2038: https://en.wikipedia.org/wiki/Year_2038_problem
 2. Det ser ut som at du misforstår hva dette handler om. Det er lagring og sending av persondata som ikke kan gå utenfor Europa. Alt annet er som før. Det finnes også mange Europeiske selskaper som leverer det samme som amerikanske selskaper gjør. Det koster litt mer og man må gå til flere leverandører, derfor er det mange som gir opp og sier det umulig, men det er bare løgn.
 3. Ikke-teknologiselskaper ser på tech som en utgift, mens teknologiselskaper ser på det som verdiskapende. De fleste tradisjonelle bilmerker jobber ikke med teknologi inhouse, det er noe setter bort til de som byr lavest på oppdragene.
 4. Tåpelig skremselspropeganda. Det finnes annonsørnettverk som selger annonser som ikke er basert på persondata. De regner med at man kan forvente 10% mindre inntekter, men samtidig slipper man å bruke mange ressurser på dette. Dersom det blir vanskligere å lure brukere til gi fra seg persondata, så vil disse 10% minke og gjøre det mer lønnsomt. Bedrifter vil ikke slutte å annonsere.
 5. Da er PS5 i hus. Fikk kjøpt den på lanseringsdagen. Hadde jeg vært en av dem som forhåndsbestilte ville jeg vært forbanna nå. For en klønete lansering.
 6. Jeg valgte Postnord fra NoN og hos meg står det bare "Vi har mottatt sendingsinformasjon fra avsender, og venter på selve forsendelsen" på Postnord sporingssiden. edit: Den er under transport nå, med estimert 4 dager til levering.
 7. Sony har visst produsert mange flere PS5 med optisk enn uten. Av det jeg har sett på Reddit har mange i USA mottat optisk selv om de bestilte digital. Jeg regner med at de som bestilte med optisk blir prioritert først, sånn at de slipper å sende ut "feil" maskin til de som bestilte digital. Noen kilder sider at bare 25% av PS5 som blir produsert er digital edition: https://www.eurogamer.net/articles/2020-09-21-playstation-5-digital-edition-stock-far-lower-than-standard-ps5-sources-say
 8. Jeg har også fått leveringsbekreftelse fra Netonnet med Postnord sendingsnummer. Jeg bestilte 19 november, og fikk ordrebekreftelse 08:03.
 9. Jeg fullførte bestillingen min på netonnet 08:01 eller 08:02. Jeg fikk ordrebekreftelsen på mail 08:03. Jeg har ikke fått noen flere eposter fra NetonNet. Så @X_Prez_Nixon og jeg er vel kanskje de som rakk det.
 10. Det ser ut som at de synker fort i pris nå som flere får tak i dem. Det er forventet at mange som bestilte forrige uke kommer til å få konsollene i midten av desember, så da synker nok prisen enda mer. PS5 er ikke som en ekslusiv sneaker, den synker i pris siden det produseres mer og mer. Det ligger også ute ~200 PS5 på Finn, og jeg tviler på at alle klarer å selge dem til blodpris. Med en gang man kan gå i butikken og kjøpe en konsoll så er de verdt mindre enn originalprisen. De fleste gambler nok på å holde ut til jul, men etter jul synker nok prisen.
 11. Mitt løsningsforslag mot scalping: Distributøren (Sony/Nordisk Film) kunne satt opp en løsning som krever innlogging med BankID, og satt en grense på én enhet per person. Etter man har gjort en bestilling i løsningen så får man tildelt en tilfeldig retailer (Komplett, Elkjøp osv.) som fullfører orderen og håndterer lager og frakt.
 12. Det Digital Foundry har sagt tidligere er at utviklingsverktøyene for PS5 skal være bedre enn Xbox sine. Så det er enklere å få mer ut ytelsen på PS5. Det er kanskje litt som PS3 mot Xbox 360, hvor PS3 var en kraftigere maskin, men den var mye vanskeligere å utvikle for.
 13. Jeg prøvde også å kontakte NetOnNet. Det virker som at de ikke har vært i kontakt med Sony/leverandøren, og har bare solgt unna et tilfeldig antall uten å vite hva de får inn eller om de i det hele tatt får konsollene i løpet av året.
×
×
 • Create New...