Jump to content

sunsunsun

Medlemmer
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

122 :)
 1. Sony har visst produsert mange flere PS5 med optisk enn uten. Av det jeg har sett på Reddit har mange i USA mottat optisk selv om de bestilte digital. Jeg regner med at de som bestilte med optisk blir prioritert først, sånn at de slipper å sende ut "feil" maskin til de som bestilte digital. Noen kilder sider at bare 25% av PS5 som blir produsert er digital edition: https://www.eurogamer.net/articles/2020-09-21-playstation-5-digital-edition-stock-far-lower-than-standard-ps5-sources-say
 2. Jeg har også fått leveringsbekreftelse fra Netonnet med Postnord sendingsnummer. Jeg bestilte 19 november, og fikk ordrebekreftelse 08:03.
 3. Jeg fullførte bestillingen min på netonnet 08:01 eller 08:02. Jeg fikk ordrebekreftelsen på mail 08:03. Jeg har ikke fått noen flere eposter fra NetonNet. Så @X_Prez_Nixon og jeg er vel kanskje de som rakk det.
 4. Det ser ut som at de synker fort i pris nå som flere får tak i dem. Det er forventet at mange som bestilte forrige uke kommer til å få konsollene i midten av desember, så da synker nok prisen enda mer. PS5 er ikke som en ekslusiv sneaker, den synker i pris siden det produseres mer og mer. Det ligger også ute ~200 PS5 på Finn, og jeg tviler på at alle klarer å selge dem til blodpris. Med en gang man kan gå i butikken og kjøpe en konsoll så er de verdt mindre enn originalprisen. De fleste gambler nok på å holde ut til jul, men etter jul synker nok prisen.
 5. Mitt løsningsforslag mot scalping: Distributøren (Sony/Nordisk Film) kunne satt opp en løsning som krever innlogging med BankID, og satt en grense på én enhet per person. Etter man har gjort en bestilling i løsningen så får man tildelt en tilfeldig retailer (Komplett, Elkjøp osv.) som fullfører orderen og håndterer lager og frakt.
 6. Det Digital Foundry har sagt tidligere er at utviklingsverktøyene for PS5 skal være bedre enn Xbox sine. Så det er enklere å få mer ut ytelsen på PS5. Det er kanskje litt som PS3 mot Xbox 360, hvor PS3 var en kraftigere maskin, men den var mye vanskeligere å utvikle for.
 7. Jeg prøvde også å kontakte NetOnNet. Det virker som at de ikke har vært i kontakt med Sony/leverandøren, og har bare solgt unna et tilfeldig antall uten å vite hva de får inn eller om de i det hele tatt får konsollene i løpet av året.
 8. Jeg fikk ordrebekreftelse fra netonnet 08:03 på disc-versjonen. Det står forventet dato: 08.12.2020. Håper det stemmer.
 9. Jeg hadde gjerne betalt et abonnement for en søkemotor som respekterte personvern og samtidig var like god som Google. Apple har jo allerede etablert seg et firma tar personvern på alvor mot at man betaler en premium for det, i motsetning til andre firmaer som får ned prisen mot de selger brukernes data. Jeg bruker også Duckduckgo, men jeg er ofte misfornøyd med resultatene jeg får. Jeg vet er personaliesringen som gjør at resultatene blir så bra, men jeg liker ikke at Google selger denne informasjonen videre til andre.
 10. Feil, i følge GDPR skal data slettes, hvis ikke kan databehandleren få store bøter. For de som bruker gmail så kan man søke etter eposter med store vedlegg med denne kommandoen: has:attachment larger:10MB
 11. Med React Native er grensesnittet native-kode, mens logikken kjører i javascript. Javascript er kjemperaskt og trenger ikke nødvendigvis å bruke mye ram. Det som er tregt er DOM i nettlesere, med React Native kommer man unna dette. Apper bygd med Electron har rykte på seg for å bruke mye minne, det er fordi det egentlig kjører Chrome i bakgrunnen. Med React Native er man heller ikke avhengig av Chrome.
 12. Hvorfor Irland og ikke Tyskland? Man må jo gå en lang omvei siden det ikke går noen undervannskabler mellom Norge og Irland eller Storbrittania.
 13. Hvordan håndterer den samtykke? Skal alle sitte der og lese personvernserklæringene før man kan starte møte?
×
×
 • Create New...