Gå til innhold

Two Worlds overgår Oblivion!?


Anbefalte innlegg

Har akkurat prøvd spillet. Og ja, det er litt slang i språket. Men stemmene og Engelsken virker så robot-aktige. Jeg synes å høre at det er Tyskere som snakker Engelsk. Synes det er ett bittelite snev av Tysk-Gebrokken-Engelsk :p

 

Synes folkene beveger seg som sånne dukker i tråder når de står å prater med hverandre. Og munnen går som på en sånn tredukke som tilhører en buktaler.

 

Så er de så utrolig stygge :p

 

Virker nesten som et amatørmessig og halvgjort forsøk på å etterligne Oblivion. Så har det hele bare blitt en teit suppe. Men nå digger jo jeg Oblivion.

Endret av OcMax
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Stemmene er så elendig at de er til å gråte over, hver gang de snakker så må jeg bare le. De scenene hadde vært genial hvis man ikke kunne høre stemmene, slik at man kunne slenge på dialekter selv, og ikke høre på den idiotiske engelsken. Alt snakkes så rett, ingen forkortelser eller noe.

9166682[/snapback]

 

at det snakkes helt rett er jo faktisk ikke riktig - det er mange forkortelser og mye slang

9166971[/snapback]

 

Høres ikke ut som det, synes de snakker så utrolig mekanisk og kaldt, som om de prøver å uttale ordene riktig fordi de faktisk ikke kan uttale ordene til å starte med, hvis du forstår :p

 

Uansett bortsett fra det så er spillet topp, synes spillet er ganske pent også.

Lenke til kommentar

Et annet problem med snakkingen er at mange av ordene blir brukt feil. Mange gammelengelske ord blir puttet inn både her og der, men uten at resten av setningen blir forandret. Det virker som om de bare har puttet inn et gammelengelsk ord her og et ord der, slik at det skal bli mer "tidsriktig". Men det blir jo bare helt latterlig da resten ikke følger med.

Lenke til kommentar
Et annet problem med snakkingen er at mange av ordene blir brukt feil. Mange  gammelengelske ord blir puttet inn både her og der, men uten at resten av setningen blir forandret. Det virker som om de bare har puttet inn et gammelengelsk ord her og et ord der, slik at det skal bli mer "tidsriktig". Men det blir jo bare helt latterlig da resten ikke følger med.

9167372[/snapback]

 

Dette merket jeg etter 3-4 time med spilling, kom til en by og snakket med en fyr. Fyren jeg snakket med startet setningen med "Tis(it's/it is)" noe jeg syntes var snodig, men tenkte han bare snakket slik, plutselig startet min karakter setningen med "Tis", slik gikk det i den samtalen. Var helt sjokkert, han hadde aldri brukt det før, han hadde bare sagt "it's/it is" tidligere, men hørte ikke så mye mer "Tis" etter den perioden.

Lenke til kommentar

Jeg har nå spilt dette spillet i snaut 3 timer og kan absolutt anbefale dette til gothic fans!

 

Det eneste jeg har å utsette på er at grafikken kunne vært litt bedre(distance view). Her scorer Oblivion og Gothic3 mye bedre.

 

Til de som klager på heste ridning, så syns jeg dette fungerer bra. Realistisk kontra Oblivions løsning.

Lenke til kommentar

Tror det største problemet er når man har spilt Oblivion mye og liker det. For Two Worlds har så mange likheter og samtidig ikke greier å nå opp til Oblivion når det gjelder det meste synes jeg. Men nå har jeg spvidt prøvd Two Worlds. Så det er kanskje for tidlig å komme med noen endelig konklusjon fra min side.

 

For all del, spillet er ikke spes. dårlig, synes bare ikke det når opp til Oblivion.

 

Hvordan er Gothic 2 og 3 sammenlignet med Oblivion og Two Worlds?

Endret av OcMax
Lenke til kommentar
Hvordan er Gothic 2 og 3 sammenlignet med Oblivion og Two Worlds?

9168309[/snapback]

Veldig mykje betre, og mykje betre, henhaldsvis. Som eg stadig fortell, synest eg Gothic 2 er den beste RPG-en til PC. Eg skreiv litt om det her. Gothic 3 synest eg ikkje var fullt so bra som forgjengaren, men stadig ein veldig bra RPG. Det har ei stor og variert spelverd, er svært pent å sjå på og har masse quests. Dessverre har det òg ein del vesentlege tekniske problem og andre symptom som tydar på at Piranha ikkje vart ferdige med spelet før det vart lansert. Som det står, er det allereie betre enn Oblivion, NWN2 og Two Worlds. Eg lurar på korleis det hadde blitt om Piranha hadde brukt eit år til på å gjere det ferdig.

 

Tre styrker med Gothic-serien i høve til Oblivion:

* Inga level scaling. I Gothic møter du det som bur på dei plassane du besøker. Ikkje det spelet velger å spawne fordi det er passeleg for ein på ditt nivå. Det vil seie at du kan snuble over monster du ikkje har ein sjanse imot, og då er det berre å springe. Tru meg, det er mykje meir spennande slik.

* Alt har eit handlaga preg. Der er ikkje noko slikt som tilfeldig genererte dungeons eller keisame skogar i Gothic-spela. Alt er laga for hand, og Piranha er etter mi meining dei aller beste til å lage spelverder. Dette bidreg sterkt til utforskingsgleda.

* Stemning. Gothic-spela har ei heilt spesiell stemning, som berre må opplevast. :)

 

Kay

Lenke til kommentar
vel der har du mange som er VELDIG uenige med deg,

For meg er dette det beste RPG't siden KOTOR

9168239[/snapback]

 

Ja, og veldig mange er enige...

9168593[/snapback]

 

Ja, ja - den får glede seg over spillet den som vil :)

9168621[/snapback]

 

Ja, for all del! Klarer man å glede seg over dette spillet så er det jo en bragd i seg selv.

Kudos til alle som spiller det og liker det!

Jeg er nok noe svakere til sinns, siden jeg ikke takler det.

 

;)

Lenke til kommentar

Har akkurat prøvd Gothic 3 nå, og jeg må si det ga et MYE bedre inntrykk enn Two Worlds iallefall :)

 

Ser dog ut til at spillet hakker endel selv om jeg kjører med en meget bra PC. 4GB RAM, Core2 overklokket til 3.375GHz og 8800GTX. Men spillet virker ganske kult.

 

Huff! Har søkt endel på nett, og det ser ut som spillet sliter med ytelse uansett hvor bra maskin man har.

Endret av OcMax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...