Jump to content

Dr. Mobius

Medlemmer
 • Content Count

  3405
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dr. Mobius last won the day on September 23 2013

Dr. Mobius had the most liked content!

Community Reputation

1593 :)

About Dr. Mobius

 • Birthday 07/17/1967

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

15772 profile views
 1. Men det er fortsatt bare de tre fargene man kan velge på slutten?
 2. Har spilt 6-7 timer i dag, og jeg liker det godt! Kanskje ikke så dypt som tidligere spill i serien, men likevel veldig gøy og en annerledes vri på det. Minner meg på en måte litt om gamle Xcom 3.
 3. Fantastisk! Sleng på litt RTX-støtte også så blir det perfekt! Ingen spill har fått meg til å le mer enn SR2.
 4. For oss som elsker å bade i ny teknologi er dette en kul nyhet! Jeg spiller jevnlig gamle spill, og hvis jeg nå kan kose meg med de samme spillene i freshere drakt er det bare gøy!
 5. Dette er snakk om den forrige svindelen? Eller er det den som ble avdekket nå nylig?
 6. Fantastisk bil fra et fremtidsrettet selskap! Jeg er storfornøyd med min Model S! Og vi som er fornøyd er ikke alene! https://www.tek.no/artikler/dette-er-de-mest-fornoyde-elbilkjoperne/474242
 7. Eller, hvis du vil slippe oppdateringer i dele hele tatt...hold deg til Android. Been there done that! Husker jeg kjøpte det såkalte flaggskipet til Samsung i 2013. En Pad. Den fikk aldri ny versjon av OSet, og ble en legacy-enhet etter et halvt år. Går aldri tilbake til Android, med mindre det er en 100% ren android, uten noe mikkmakk fra tredjepart. Tipper det er IOS for life her.
 8. Går greit i vår 2015-mod med MCU1. Etter siste oppdatering, 2019.32.2.1, ble det imidlertid meget smooth. Litt smålugging har det vært tidligere, men ingenting sjenerende og ikke såpass at det er "vanskelig å bruke". Min 2018-modell føles utdatert pga MCU1. Dette er første gang jeg er misfornøyd med noe i bilen min.
 9. Denne nyheten er ikke annet enn nok en FUD. Ingen av eierne var låst ute av bilen sin pga appen. De var "låst ute" av bilen sin fordi de ikke hadde med bilnøkkelen.
×
×
 • Create New...