Gå til innhold

Er Rainbowsix Vegas bra?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vegas er langt mer taktisk enn de andre spillene. Spillet føles som en film omtrent og her har du gameplay fra framtiden :) Ufattelig bra laget !

8001867[/snapback]

 

Først sier du at spillet er taktisk (ironisk nok mer taktisk enn de tidligere RS-spillene, som du tydeligvis ikke har spilt i det hele tatt), og så sier du at spillet føles som en film. Bestem deg!

 

Forøvrig, "gameplay fra fremtiden"? Jeg ser ingen ting nytt med RS: Vegas. Vi har sett dette før, både i Gears of War og Ghost Recon: Advanced Warfighter (+ flere).

 

Her skal du få et litt mer ordentlig svar, trådstarter:

Liker du arkadiske skytespill à la Gears of War og til dels også Call of Duty, med masse action, og noen få taktiske elementer, innbakt i en arkadisk innpakning, så er kanskje Vegas noe å se nærmere på.

 

Om du likte de gamle Rainbow Six spillene, med realismen, vanskelighetsgraden, den lave tilgivelsesterskelen for feiltakelser, friheten til å velge ruter, etc, så er ikke Vegas noe spesielt å se etter. Vegas har nemlig ingen ting å gjøre med gamle Rainbow Six, foruten navnet på coveret.

 

Personlig liker jeg både spill à la Gears of War og Rainbow Six (1-3), men jeg likte ikke Vegas noe godt. AIen er en veldig frustrerende faktor. At fiender bare popper opp over alt til enhver tid med slike "enemy dispensers" man ser i blant annet DOOM 3, er heller ikke noe jeg blir tiltrukket når det gjelder et sånt spill, som utgir seg for å være taktisk og til en viss grad realistisk.

Lenke til kommentar

Føler at Rainbow Six Vegas ikke ble så bra. Og jeg tror det nettop var fordi de beholdt navnet Rainbow Six på et spill som ikke har noe med forløperne å gjøre i det hele tatt (bortsett fra Lockdown, som ble utrolig dårlig)..

Hadde de fjærnet navnet Rainbow Six tror jeg faktisk jeg hadde likt spillet bedre, for da hadde jeg ikke forventet et godt taktisk spill.

 

Så mitt svar til trådstarter: Hvis du er ute etter taktikk, så ikke velg Vegas, men hvis du er ute etter "rett frem-action", så kan du velge Vegas..

Lenke til kommentar

Forbanner meg over opplegget med servere.

Klikker du deg inn på en "session" kan du banne på at den enten er full eller at noen har avsluttet.... Eller at "server er på kapasitet"

 

Regner med at dette er noe dritt for å forhindre piratkopiering...

Bare irriterende at det går ut over meg, som faktiskt har kjøpt 2 "kopier" av spillet... en til meg, og en til kjærringa.

 

 

Finnes det dog en patch...som gir muligheter for større team?

Evt andre mishes?

Husker jo at man kunne lage maps og annet med forrige utgave av UT engine

Lenke til kommentar

Vegas er jo en god introduksjon til taktiske skytespill.

Jeg husket at første gang jeg prøvde Raven Shield var det bare frustrerende.

Etter at jeg hadde spilt litt Vegas så jeg Raven Shield i et helt annet lys.

Det er et moro spill og spille Online.

Single Player Campaingen er også rimelig god...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...