Jump to content

koronag

Medlemmer
 • Content Count

  1298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Da er du blind. Eksempel fra et slag jeg nettopp spilte:
 2. Beste WW2 rts siden Soldiers: Heroes of WW2, rett og slett greisefett. Som man kan lese på hver fordømte ting på Komplett.no: Løp og kjøp!
 3. Skjønner ikke at dere orker dette her, det er så lett å se at multi platform-spill er alvorlig hemmet av konsollene.
 4. Hvordan får dere lastet ned den? Jeg kommer bare inn på en side hvor det står index gamer.no , etc, etc
 5. Sikker på at du gjorde det riktig? Funket for meg og mange andre.
 6. Jeg kjører fint med 4GB og HD4870.
 7. Dette er et kjent problem med Sapphires HD48xx. Følg denne oppskriften om du ikke gidder å begynne med bios, riva tuner ordner biffen:
 8. GTR Evolution, some er Race 07 + mye annet, har en egen modus som heter arcade extreme, det er en soft versjon av Race.
 9. De legger til 1vs1 multiplayer campaign etter release. Ikke mye er kjent om dette ennå, men jeg antar at man har en gitt tid på å gjennomføre en turn osv. Pluss at man sannsynligvis styrer hærene motstanderen angriper. Gleder meg som pokker!
 10. Ja, men det som er problemet er at kortet automatisk klokker seg selv ned når det er lite load, og så opp igjen ved full load. Dette skaper problemer i enekelte spill, som CSS, Medieval 2 osv. Med Rivatuner går det på full fres hele tiden, orket ikke å begynne med bios, hehe.
 11. Her er en jeg ikke hadde sett før, hvor det snakkes en del om AI: http://www.clubic.com/test-jeux-video-9156...-total-war.html
×
×
 • Create New...