Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gouldfan skrev (2 timer siden):

Star wars og Marvel in bra bildekvalitet på Streaming hadde jo vært kult.

Star Wars ligger i hvert fall ute i 4k med Dolby Vision og Atmos lyd.  De jeg har hørt med sa at kvaliteten var veldig bra.
Ja, de hadde tekniske problemer første dag, men det var da som forventet?

Lenke til kommentar

Litt vanskelig å  bli klok på denne anmeldelsen og å forstå hva man trekker så pass mye for her:

https://p3.no/filmpolitiet/2019/11/the-crown-s03/

At sesongen mangler en sentral skikkelse fra krigstiden og tiden etter kan kanskje være nok til å trekke et øye på terningen, men neppe to....(?) Skal man skrive det neste trekket av øye på terningen på politisk kjekling? All kritikken om at anmelder mener at kongehuset har utspilt sin rolle, kan neppe lastes en serie om det britiske kongehuset? Ei heller at statsministere kommer og går, vi følger da tross alt britisk historie her. Videre er det jo mye skryt av så godt som alle skuespillerene og castingen. Det nevnes ikke et ord om dårlig manus, eller mangel på budsjett, så da tolker jeg det som bra nok. Sesongen nevnes som fabelaktig på det beste og at man får lyst til å faktasjekke. Det siste leser jeg som om at sesongen skaper interesse for hva som faktisk skjedde eller ikke. I mi bok er det positivt når en serie skaper interesse...

Endret av maanemann
Lenke til kommentar

Den The Crown-anmeldelsen nevnt her er whack. 

Har aldri vært kjempefan av The Crown (oftest er ikke jeg fan av sjangeren heller). Men både Coleman og Bonham Carter har så solide prestasjoner denne sesongen, sammen med et par andre. Politikken denne sesongen er mer interessant og. Det føles ut som serien er bedre i år nærmest på grunn av hvor bra Coleman klarer å grave fram de mindre gode trekkene ved Elisabeth enn hva Claire Foy gjorde. Sesong 3 er seriens sterkeste sesong om du spør meg. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
jae-ols skrev (1 time siden):

Det er den ikke. Spennende og gir et godt bilde av  hvordan det var da. En av de beste. 

Jeg er enig! Likte serien veldig godt, og har googlet sykt mye jeg ikke visste om på den tiden, tross for at jeg er og har vært veldig interessert i 2. verdenskrig og ettertiden. Har ikke begynt på sesong 3 enda, men frykter at selv om serien er laget 10/10(dere har jo skrytt QEII skuespilleren opp i skyene) så vil ikke den perioden være av like interessant for meg. Legger listen lavt og håper jeg tar feil. ? 

Lenke til kommentar
Spartapus skrev (4 timer siden):

Nå har jeg en master i historie så vil si jeg er over gjennomsnittet interessert i historie, det var mer fokuset på kongens sykdom som jeg synes ble ganske tungt og deprimerende. Men mulig jeg gir det en ny sjanse og ser noen episoder til.

Jeg har hørt at utenriks ministeren var avhengig og syk, men at det var så aktivt hemmelighetshold, viste jeg ikke.

Dro på diplomatisk visitt og endte opp på operasjonsbordet typ...

Lenke til kommentar
Spartapus skrev (6 timer siden):

Nå har jeg en master i historie så vil si jeg er over gjennomsnittet interessert i historie, det var mer fokuset på kongens sykdom som jeg synes ble ganske tungt og deprimerende. Men mulig jeg gir det en ny sjanse og ser noen episoder til.

Hehe jeg synes det med at du ikke var interessert i historie var litt morsom vel vitende om at du før har nevnt dette med studier(master) i historie.

Det sagt synes jeg det er overaskende at man synes The Crown er deprimerende, ihvertfall de 2 første sesongene er mye  mye mindre dystert og tungt enn det meste annet som regnes som bra de siste årene. The King, som du likte synes jeg f.eks, er mye tyngre. The Crown er gjennomført godt håndverk og og har fin flyt og lite dveling.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...