Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Morsomt dette Firefly fenomenet. Ukentlig så er det personer som starter på serien. Går kanskje inn med lave forventninger, priser serien på forumet halvveis inn i serien om hvor bra den er, for så å deppe etter å ha sett Serentity. Så kommer det en intetanende person noen dager senere, ser hva som ble skrevet for så å fortsette på den uendelige loopen.

Var der selv for noen måneder siden. Kos deg! Du har mye å se frem til i den ellers så korte serien :]

 

Firefly er liksom blitt et "rite of passage" for serienerder. ;)

I tillegg til en slags "eksamen." Det er en av de første seriene jeg anbefaler folk. Og liker de ikke den så er de ikke verd å kaste bort tid på å anbefale serier til.
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå i natt ble The Big C, en ny serie fra Showtime(Dexter, Weeds, Californication) sendt tidlig på noe Ondemand-greier eller noe. Serien er "søsterserien" til Weeds og blir sendt sammme kveld. Skal fungere hvis du liker Weeds ifølge det jeg har lest på sider som Hitfix o.s.v.

 

Har ikke sett piloten selv, så jeg har enda ikke sagt min mening om serien.

Her er plottet(i engelsk tekst):

Linney plays a reserved suburban wife and mother whose recent cancer diagnosis forces her to shake up her life and find hope, humor and the light side of a dark situation, while managing her immature but well-meaning husband, played by Oliver Platt. Recurring guest stars Gabourey Sidibe. The Wire and Luther star Idris Elba will appear in at least four episodes. Cynthia Nixon has a recurring role. Liam Neeson will guest-star on the series.
Endret av Empire of Maury
Lenke til kommentar

Trodde jeg allerede gjorde det jeg da. ;)

 

EDIT: Jesus, NBC gjør det igjen vanskelig å følge med på serier.

 

NBC is cutting its "Persons Unknown" run short by one episode.

 

Said installment, "Seven Sacrifices," however will turn up online, a network spokesperson has confirmed to the site exclusively.

 

"Persons Unknown" returns next Saturday, August 21 at 8:00/7:00c with its 10th episode ("Identity"). That week, episode 11 (the aforementioned "Seven Sacrifices") will make its online debut before the show signs off with its two-hour finale ("And Then There Was One"; "Shadows in the Cave") on Saturday, August 28 starting at 8:00/7:00c.

 

http://www.thefutoncritic.com/news/2010/08/13/exclusive-nbc-to-wrap-persons-unknown-early-skipped-episode-to-debut-online/8835/

 

Gøy at NBC gjør slik at bare 3/4 av seerne i USA kan skjønne slutten. Er bare de som er fans nok av serien som gidder å se den online. Hvorfor ikke bare legge ut alle de 3 siste episodene på nett?

Endret av Empire of Maury
Lenke til kommentar

Gleder meg sånn til Firefly og Serenity dumper ned i postkassen min :love:

Jeg lastet ned serien kun fordi jeg ville se den så fort som mulig. Jeg visste at jeg kom til å ende opp med å kjøpe den uansett, så nå har jeg hvertfall bidratt til å øke salgstallene. Lurer på om jeg i fremtiden skal kjøpe Firefly til enhver person som skal ha bursdagsgave av meg...

Lenke til kommentar

Apropos bra damer i Firefly, Christina Hendricks som har noen gjesteroller er faen meg så sexy at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Måten hun er så slu på og tilsynelatende uskyldig er faen så sexy. Pluss, rødt hår og de største puppene jeg noen gang har sett gjør det hele bare bedre. :p

 

Hun var forresten også grunnen til at jeg begynte å se Mad Men, men hun er ikke like sexy der. Får liksom ikke helt tak på den serien heller.

Lenke til kommentar

http://nrkp3.no/film...ill-point-se01/

Noen få minutter ut i førsteepisoden, de viktige første minuttene der jeg blir presentert for skuespillerne og deres roller, får jeg først og fremst et gledelig gjensyn med Omar Little, mora til D’Angelo, narkiskompisen til Bubbs og Broadus, alle sammen kjente og kjære fra The Wire. Det er en rar følelse av gjensynsglede og lettelse over at de er i live og har det bra. Og så blir jeg redd for at jeg nå skal få servert en ny The Wire, for jeg føler meg ikke helt klar for det ennå.

Så rekker jeg ikke tenke noe mer før Wolf(John Leguizamo) og gjengen hans har forsøkt å rane en bank.

The Kill Point er først og fremst en thriller på begge sider av forhandlingene. Å si “begge sider” er ekstremt forenklet, for en av de mange tingene denne serien gjør godt, er at den viser alle de forskjellige egeninteressene og meningene som blandes i en forhandlingssituasjon.

Selvsagt,er verdt å få med seg bare pga gjensynene med de forskjellige gjensynene men..ja..er denne serien verdt å få med seg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...