Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er uenig. Konseptet er for å være en procedural veldig friskt, og er en frisk pust i hverdagen av standard A4-krimserier som har kommet på de store amerikanske kanalene de siste årene. For den mikser både krim, spenning, drama og lett underholdning til noe greit.

 

 

Jeg var ikke så spesielt gira på serien i starten selv. Men etter serien begynte med mer "dypere" handling og mer røde tråder ifra syvende episoden har serien utviklet seg i en fin retning for å være det den faktisk er, en spennings-procedural.

 

Enkelte episoder har vært ikke så bra, men enkelte andre har vært derimot ganske så brukbare. Dette er episodene som stort sett har hatt med "hovedplottet" å gjøre som er ganske spissa mot at amerikansk etternetting og selvfølgelig politiet som er begge korrupte og umorale jævler. Tematikken rundt overvåking har blitt helt klart dypere også.

 

Michael Emerson gjør rollen som Finch som den burde være, litt mystisk og paranoid. Reese irriterte meg i starten, men har vokst etterhvert jo mer vi får vite om han. Han har også vokst til å bli en Dark Knight-ish type karakterer blitt. Kanskje også noe en klassisk actionhelt blitt, med en litt tørr humor (av den typen som "fungerer") og ja flere nemesis som kommer tilbake i enkelte episoder.

 

Fringe var langt mindre engasjerende i starten, men det endret seg etterhvert som serien utviklet karakterene og mytologien mer. Person of Intrest utvikler seg i den retningen. Person of Intrest er mer som Fringe, enklere underholdning enn kvalitetserier ifra HBO og slikt, men har enkelte gode episoder som Fringe. Heller Person of Intrest enn Alcatraz så langt, selv om jeg liker begge.

 

Sies vel også at enkelte frukter burde modnes før de spises og så kastet.

Endret av Mahavishnu
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, den "limpen" irriterer meg også en del. Spesielt siden de ikke har forklart hvorfor. Du legger også merke til at han ikke kan vri huet, så noe vondt har garantert skjedd med han. Men jeg synes det er en dårlig greie de har gjort. Kunne heller gitt han en steel-hip eller noe som ikke irriterer oss. :p

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...