Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg antar automatisk at alle som ikke liker AD bare ikke har fulgt godt nok med.

 

Er vel heller det at hver gang jeg ser en av karakterene får jeg lyst til å kaldkvele dem, da de er så håpløst irriterende. Jeg ser at poenget er at de skal være dysfunksjonelle, men enhver serie burde ha hvertfall én karakter som er mulig å like.

 

Haters gonna hate, I guess. :p

Lenke til kommentar

Skjønner fortsatt ikke greia med AD. Men jeg får sitte alene i hjørnet og ikke like det jeg da. :p

 

Bra seriedag i dag da. Dexter, Breaking Bad, How To Make it in America, Homeland og Hung.

 

(Og Boardwalk Empire, men jeg falt av første sesong og må se den om igjen før jeg kan begynne på andre)

Enig, men den ble "ødelagt" av at jeg (og mange andre) allerede har sett Dexter og Homeland. Nå angrer jeg.

Lenke til kommentar

Seriens start er kanskje ikke for alle. For meg personlig, så elsket jeg serien og selve konseptet allerede fra første episode. Når det er sagt har jeg flere kompiser som måtte se en del før de virkelig fikk lysten på serien. Etter rundt 5-6 episoder begynner man å se sammenhengen. Man får vite mer om historien til Dexter, og han gjør noen tabber som gjør at han setter seg selv i fare for å bli tatt. Da blir det med en gang mye mer spennende.

 

Videre kan jeg si, uten å spoile noe særlig, at cliffhangeren i sesongavslutningen i første sesong er helt fantastisk. Da kan jeg garantere at du får spenningen du søker. Prøv å komme deg gjennom hele første sesong. :thumbup:

Lenke til kommentar

Homeland er den beste nye serien i høst, så langt (mange kritikere mener det er den beste nye serien i høst og). Og forblir nok det også, med kanskje Boss, Hell on Wheels og American Horror Story som noen gode etterfølgere. Det er en bra dramathriller som er verdt å sjekkes ut. Gode skuespillere, og god handling.

Lenke til kommentar

Når skjedde egentlig den forvandlingen? Sesong 1 var jo møkk av uante dimensjoner.

 

Eventuelt ingen forandring, men denne herlige smaken og baken og alt det der. Misunner alle som seg kvalitet der jeg ikke evner se den.

 

 

Tenkte selv å kjøre igang med Merlin hver lørdag, siden familiekvelden trenger en ny serie etter at Smallville tok slutt. De episodene jeg har sett gir greit inntrykk hva familieserie angår. Pare den med Terra Nova+pizza+snop = finfin familiekveld.

 

 

Synes var Homeland var skikkelig meh. Sikkert fett for de som digger Amerika og 24.

 

Erfaring med 24 er vel kanskje noe som kan trekke ned, siden plottet er som hentet ut av en kvart sesong av den serien (Howard Gordon, mannen bak 24 står jo bak Showtime).

 

Selv koste jeg meg med piloten, fint den går på Showtime som tør å gjøre serien litt mer voksen enn en annonsekanal kan våge seg. I tillegg har den Mandy Patinkin, som jeg har stor sans for. Men forstår godt at denne serien vil nå ut til en begrenset demografi.

 

 

Over til en annen serie: Herre hvor herlig episode to av nåværende Fringe-sesong var. Fantastisk gjesteskuespill og herlig mindfuck-utforsking av hele "født sånn eller blitt sånn"-problemstillingen. Fringe vokser seg mer og mer episk, serien er nesten ikke til å kjenne igjen fra sine første episoder.

 

Er jo bare typisk at den aldri har slitt så mye med seertallene :/

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...