Gå til innhold

Hva synes dere om Jul i Valhall?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Følger med på det pga norrøn mytologi. Derfor syntes jeg ikke de første episodene var så spenndene, mer irriterende faktisk. Serien skal alltid ha utrolig teit sanger midt i og hvordan historien skal slutte skjønner man. Venter forsatt på episoden der hvor de kommer inn i "valhall" på en eller annen måte :)

Lenke til kommentar

Så den første og litt av den andre episoden, og så vidt jeg kunne se var det minimalt som minnet om Valhall, og enda mindre som minnet om jul. Dessuten prater de dansk, og siden jeg syns dansk er stygt så fristes jeg nok ikke til å se mer på dette med det første. Titter innom om noen dager og ser hvordan det går.

Lenke til kommentar

Eg har aldri likt dansk og var derfor ganske skeptisk til denne serien, men etter aa ha sett paa det til no gjer det meg ikkje noko at dei pratar paa dansk.

Det einaste som ikkje er bra er dei sangene som er midt i kvar episode, men det faar eg godta.

 

Ellers syns eg det er topp at danskene har laget ein kalender som ikkje er om den kristne trua eller om det jula er blitt for dei fleste; altsaa veldig kommersiell uten nokon annan betydning enn aa faa og gi gaver.

Og det at dei har lest om den norrøne trua før dei har laga serien slik at det ikkje kun blir noko skvip er meget bra :)

Lenke til kommentar

Laget for barn under 10 år eller ikke, jeg er uantsett trollbundet, de første tre episodene var kjedelige og sangene i midten er irriterende, men bortsett fra det er jeg trollbundet og jeg syns den norrøne mytologien er et spennende utgangspunkt for en slik historie.

 

 

Jeg syns det er så sykt spennende nå etter at Ragnarok har startet og de må finne Loke igjen.

 

 

Jeg er 16 og et halvt år...

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar

Enig i at Lokes rapsody var litt daarlig, men om ein ser paa det fraa den sida at; Loke er "ond" og han har kvinnfolk som ser ut som horete hiphop folk i bakgrunnen. Konklusjon: Hiphop kulturen øydeleggjer for det skandinaviske folk :thumbup:

 

Og at kalenderen ikkje har noko med jul aa gjere, kvifor feirer ein jul? Fordi sola komer tilbake og det gaar mot lysare tider. Ein bloter til gudane og sola for aa faa eit bra nytt aar.

Lenke til kommentar
Jeg takler ikke Dansk! Beklager.  :nei:

7477794[/snapback]

Jeg skjønner ikke hvordan du kan bruke det som et argument for å ikke se serien. For det første er ikke danske vanskelig å forstå, i alle fall ikke den dansken som blir brukt i den serien, for det andre er det tekstet, for det tredje er dansk koselig å høre på og for det fjerde burde ikke språk ha noe å si for om en serie er god eller ikke, så lenge den er tekstet.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...