Gå til innhold

Den store øl-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vice: Skal være på utkikk!

Ble litt for mye fristet så jeg tok like så godt en flaske nå. Og må nok si at den ligger et stykke under Jura. Den virker mer "rå" og "alkoholpreget" enn det Jura gjorde. Jura var kjemperund og fin i smaken mens denne er mer skarp. Mulig "Heaven Hill" blir bedre med litt lagring, men pr. idag tror jeg nesten jeg bare plasserer den et hakk over Paradox Grain. :( Men smak den gjerne og post din opplevelse av denne :)

Lenke til kommentar

 

Ja Platinum er en meget mørk pils, koster det samme som Hansa IPA og derfor tar jeg heller med noen Hansa. Ellers synes jeg Frydenlund er bedre mtp pris og kvalitet iforhold til Platinum, men er også glad i Platinum.

Hmm. På den lokale ICAen jeg har vært innom koster Ringnes Platinum 27 kr mener jeg, Hansa IPa koster 34 kr. Det er i alle fall det jeg synes å huske. Får stikke innom og kikke en dag.

 

Jeg snakker om Kiwi, tror de har ca like priser på Hansa og Ringnes Platinum der... Ca 30kr boksen, mulig IPAn er litt dyrere uten at jeg husker.

Lenke til kommentar

Det er ökonomisk og lettvindt, ikke alle som har råd til å betale 100kr halvliteren, eller gidder å bruke penger på det.

 

Nå som jeg bor i Sverige, så er det sjelden jeg kjöper polöl i Norge, selvom jeg fortsatt synes norsk ale er best, så har verden rundt mye å by på også.

 

 

Nå har Color line begynt med Nögne Ö, til gode priser. 35 kr halvliteren er ikke så gale, så IPA, Saison, og Pale Ale. Av disse synes jeg IPA og Saison er best, men tok med to IPA.

 

Fjordline har også litt ymse spesialöl, men veldig anonymt preg iforhold til Nögne, og for meg et ukjent merke.

 

Men det var veldig billig for en sixpack pale ale og smakte feks bedre enn Aas Pale ale, eller andre boksepaleale fra norske butikker.

 



Endret av Gouldfan
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Skal til Midt-Sverige i noen dager, er det noe svenske brygg jeg burde sjekke ut?

 

Electric Nurse, Napa Smith, Yeti Divine synes jeg er gode, Twisted thistle IPA er veldig god for den lave prisen. Synes den minner litt om Brewdog Punk IPA.

 

Slottskellarens bryggeri og Mohawk bryggeri pleier også å ha veldig mye bra, dette er svenske bryggerier jeg aldri har blitt skuffet av.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...