Jump to content

weebl

Medlemmer
 • Content Count

  4216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1125 :)

About weebl

 • Birthday 01/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

24499 profile views
 1. Har i alle fall fått en ordrebekreftelse på et 3070ti fra net on net. Har egentlig ikke noen andre forhåpninger enn at beløpet blir refundert igjen. Men jeg veit ikke om noen andre har noen erfaringer med hvor pålitelige/upålitelige de er? Eller for den del hvor lang tid jeg bør forvente før de har behandlet ordren...
 2. Om en tar klagen med forbrukerrådet er elkjøp pliktige til å informere de om antallet kunder som er berørt, dvs. man lager helvete på vegne av alle berørte ganske lett.
 3. Det ble sagt spesifikt av vedkommende jeg snakka med på telefonen at det skulle sendes ut mail og beløpet refunderes i dag. Jeg skal ikke la det gå så veldig mye lengre før jeg tar denne saken videre.
 4. Snakka akkurat med kundestøtte hos Elkjøp, de sier at det kommer en infomail og at alle ordrene blir kansellerte og tilbakebetalt i løpet av dagen. Den delen er jo forsåvidt grei nok spør du meg, det suger, men fair enough, skulle nok ha sett at de ikke venta til over helga i å rydde opp i fuckupen sin når de har gjort beslag på pengene til en antageligvis ganske stor kundemasse. Å legge ut en varelinje med en feil, for å så kansellere den har nok ikke vært nok til å gå til sak i USA heller, så lenge pengene er tilbake på konto til kunden innen rimelig tid. Derimot, om Elkjøp legger ut samme varen igjen til en høyere pris, da har vi en sak man kan gå til forbrukerrådet med her til lands.
×
×
 • Create New...