Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

The Killing of a Sacred Deer i kveld.

 

Meget blandede anmeldelser, både fra profesjonelle og lekmenn. Noen som har sett denne enda...? :)

 

Usikker på hva jeg synes om denne. Kjedet meg ikke et sekund underveis. En veldig merkelig opplevelse og en merkelig film. 

 

Vet ikke om jeg vil si at den er bra, men det var i hvert fall en opplevelse og ikke blant de filmer man har glemt før rulleteksten er ferdig. 

Lenke til kommentar

Har nylig hatt et lite kick på Charles Band of hans Empire International Pictures og Full Moon Productions/Studios, og har med det hatt et gjensyn med alle fire Subspecies-filmene og spin-offen Vampire Journals. De to første filmene i serien står igjen som to av de aller beste horrorfilmene fra 90-tallet, sammen med en annen Full Moon-film, nemlig Stuart Gordon's Lovecraftian Castle Freak. Beste med Subspieces er Anders Hove som Radu. Radu er åpenbart inspirert av Max Schrecks Count Orlok, men det gjør  jo ingenting. Ingenting er bedre enn det.

 

Anders Hove fortjener kanskje ikke å nevnes i samme setning som Christopher Lee, Max Schreck og Bela Lugosi, men han kan fint nevnes i samme setning som Klaus Kinski, Carlos Villarias og Reggie Nalder som de nest beste film-vampyrene vi har sett. Jævlig fet og brutal.

 

t11no6r.gif

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

 

Så Adjø Montebello i går. Artig. :)

Samme her. Verdt å få med seg hvis man liker musikken. Likte godt de nye sangene! 

 

 

Oig la det nu være klinkende klart først som sist til personale : efter klokken 15 på søndager skal det være stille i Montebello !

 

:p

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

Var på førpremieren av The Disaster Artist i går kveld og den anbefales på det sterkeste. Vi så The Room dagen før og selv om det ikke her et krav så får man mer ut av The Disaster Artist om man har sett den. Og gjerne lest litt trivia fra imdb om The Room.

 

Fantastisk film. 

 

Mer enn bare enn komedie synes jeg. En fantastisk personlighet han Tommy Wiseau. 

Lenke til kommentar

Fantastisk film. 

 

Mer enn bare enn komedie synes jeg. En fantastisk personlighet han Tommy Wiseau. 

 

 

Helt enig! Veldig sympatisk og fin måte å fortelle historien til Tommy på. Ser jo fra intervjuer med James Franco at han kjenner seg selv igjen i situasjonen (noe mange i LA gjør) med å flytte til Hollywood og gjøre det stort som skuespiller. Det å passe inn og å prestere. Mange som har dratt i lasset her, men vil hylle James Franco for å "finne" (kultstatus fra før så ikke akkurat ukjent sådan) en slik historie og gjøre noe bra ut av den.  En av mine beste kinoopplevelser i år, sammen med Thor: Ragnarok (digger Taikka) og på en måte Star Wars: The Last jedi (forklaring under).

 

Så Star Wars i går på Ringen i den nyåpnede supreme-salen (første dag i går). Ble en katastrofe. Først under reklamene og trailerne så var hele bildet ute av fokus. Og 25 minutter inn i filmen så forsvant lyden. Da fortsatte filmen å spille i 5+ minutter uten lyd §før de klarte å stoppe filmen og gi beskjed om hva som hendte og at de prøvde å fikse det. Ødela stemningen for å si det slik. Så etter noen minutter til så fikk de spolt tilbake samt startet den på nytt med lyd. Det kjipe er da at i alt styret så klarte de å skru lyden opp og det var tidvis vondt å høre på (måtte dekke litt for ørene av og til). Det varte slik ut filmen. En halvtime før filmens slutt (når filmen egentlig skulle slutte) så gikk lysene på, sikkert pga automatisk timing. Gikk et par minutter før de fikk skrudd av lyset igjen og fortsatt filmen normalt. Regner med det var noen stressede kino-ansatte der (og neste visning kan jo hende ble litt utsatt) på premieredagen til Star Wars og den nye salen. 

 

Sett bort i fra problemene så likte jeg filmen veldig godt. Levde opp til forventningene mine. Gikk kanskje litt fort i svingene og hadde vært fornøyd med en time til der man faktisk fikk et litt roligere tempo og levd seg enda mer inn. 

 

Star Wars hadde vært fantastisk i et serie-format, men produksjonskostnadene hadde nok vært for høye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...