Gå til innhold

Radioresepsjonen - Diskutér tidenes lettbeinte underholdningsprogram her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Btw. Husker en podcast/sending der jeg tror Bjarte blir bedt om å si hva han evt. skulle si til (gjetter på) Pat Metheny, eller en av hans andre idoler om han møtte dem. Han lirer av seg noe på engelsk, men det jeg er ute etter er hvordan han sier takk på slutten. En engelsk (slang/variant) av 'Thank you'. ala australske TA eller Thanks a heap/ evt en annen måte å avslutte på. Noen som vet?

 

...noe med 'to bits'?

Endret av Søppelsveitt
Lenke til kommentar

Aldri hørt om hun som var vikar på tirsdag før, men hun gjorde en god jobb. Hvorfor i all verden sa det at det var en best-of sending egentlig?

Jeg lurte på det samme. Kanskje de planla å kjøre best-of først, som de oftere og oftere har gjort når en av de har vært borte?

 

Silje var vel hun som erstattet Live i P3morgen for sånn tre-fire år siden (når Live og Tore fikk den første kidden). Hun var flink. Men det jeg tok med meg fra den sendingen var hvor gøy det var med Tore som programleder. Håper det blir en greie når Steinar er borte.

Lenke til kommentar

Veldig bra episode med Silje , morsom jente med  utrolig fin dialekt. Pleide å hate vikarer før (Bortsett fra da Harald Eia var fast en periode under 'proppen'), men med åra har jeg blitt litt glad i vikarer i blant. Blir et lite friskt pust og man merker at det faktisk ligger en liten suksess formel i selve formatet til sending også, ikke bare resepsjonistene, selv om de selvfølgelig har utrolig mye å si. Hadde absolutt ikke hatt noe imot en fast "vikaruke" med  en slags ruleringer i framtiden. 

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...