Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har aldri sett noe greier i 3D, men som den teknofriken jeg er så kan jeg trygt si at det er en hype! Den dagen de fjerner brillene så kan jeg ta 3D som en seriøs utvikling.Edit: Irriterer meg at lokket til serveren min har satt seg fast! Stygge smuss!Og at noe er galt med chrome slik at alle setningene mine blir skvist sammen til en eneste stor smørje.

Endret av Gavekort
Lenke til kommentar
Personlig så bryr jeg mer om å komme ut av sykehuset med helsen i behold enn om klærne til legen.

Samme her, men det er mange (spesielt eldre) som nærmest får panikk bare en sykepleier har "feil" hudfarge. Sier selvsagt ikke at de er rasister, men mange stoler ikke på folk som ser annerledes ut. Har for øvrig en venninne som jobber i politiet i USA, og hun har en del tattoveringer flere steder. Hun måtte dekke til alle sammen for å få jobben. Dette høres kanskje rart ut, men det virker betryggende at folk er "normale". Dette er i USA, men det ville overrasket meg om det ikke var akkurat likedann her i Norge, og i verden ellers.
Jeg blinker meg alltid inn i rundkjøringer om jeg skal til venstre eller rundt, jeg HATER folk som må hindre meg når de ikke blinker, da jeg tror de skal rett frem. Du skal til venstre eller rundt? BLINK INN OG DERETTER UT. JÆVLA VANSKELIG. Håper du stryker 3^2 ganger :D

Det er to filer i en rundkjøring. Skal du rett frem eller til høyre tar du den ytterste, skal du til venstre eller snu tar du den innerste. Biler i rundkjøringen har alltid førsterett, så ser du en bil i rundkjøringen er det bare å vente. Der er vel ikke så utrolig vanskelig? ;) Men on topic. Ting jeg hater: - Folk som vet hvordan et MMO fungerer, ergo vet ingen andre det. Guardian er vanligvis en tank, men når det er to blir den ene arbeidsledig. Da er det oftere bedre å denge løs på fiender og gjøre stor skade. Men neida, jeg er tank, altå fikk jeg værsågod legge bort tohåndsøksen, ta frem skjoldet og være tank. Ble faktisk sparket ut av gruppen pga det. - Realityshow som ikke kommer i nærheten av noe "reality". - Folk som tror alt som skjer på dokumentarer er sannheten. Mye av det er sant, men sannheten er uten unntak pyntet på. - Facebook (men failbook er morsom) - Trender alle "må" henge seg med på. Jeg har til dags dato aldri engang undersøkt hva fanken Farmville er, eller tatt meg i å søke på mafiaspill. - Folk som ikke kan dette med ord deling.

 

- Firefox når det klikker helt og nekter å godta formattering.

Endret av vikingkylling
Lenke til kommentar
Jeg blinker meg alltid inn i rundkjøringer om jeg skal til venstre eller rundt, jeg HATER folk som må hindre meg når de ikke blinker, da jeg tror de skal rett frem. Du skal til venstre eller rundt? BLINK INN OG DERETTER UT. JÆVLA VANSKELIG. Håper du stryker 3^2 ganger :D

 

Faen så irriterende at det ikke skal finnes klare og konsistense regler på det der! Alt skal variere fra by til by. Fuck vegvesenet.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...