Gå til innhold

Ting som irriterer så grenseløst! *LES første post*


Neppe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så dere "Alt for norge" finalen? De sa at grandiosa var den verste pizzaen de hadde smakt :p

 

Der minte du meg på noe. Alt for Norge var faktisk et bra program, ikke misforstå. MEN, noen ting var ganske amatørmessig satt opp. For det første, hva tenkte de med da de ga Joseph en liten, spinkel spade til å grave dukka opp fra snøen med? De MÅ da skjønne at den spaden knekker rimelig lett når han bruker den, spesielt siden han til og med knakk en ganske tykk åre??

 

Og hva i helvete tenkte de med da de planla finalen ang. Grandiosa-delen? Er det ikke ganske opplagt at de ikke kan tvinge i dem en hel pizza? For det første var det rett etter frokost, og for det andre, så var det kjønnsforskjell (menn klarer vel å spise mer enn kvinner :p) ... Nei, huff og huff.

 

 

Og i disse VM-tider er jeg så irritert over at alle spillerne filmer seg til frispark med en gang noen legger en finger på dem.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes du skal slå til. No Country for Old Men er dog langt ifra en gladfilm, så det spørs vel hvordan humør du er i.

 

Fullt klar over det. Har sett den før, men det var lenge sidan, og ganske "halvveis". Syns den fortjente å bli sett ein gong til, har hatt lyst til det lenge. Den er som du sa, dødsbra.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Æsj altså...

Her har en fulgt med på en relativt spennende tråd en stund som har dødd, så surfer en kategorien det ligger i og ser det er kommet (minst) et nytt svar, så er det en eller annen gjøk som har skrevet 'jeg vet ikke helt' eller et eller annet drit lignende det. Totalt sløsing av min tid.

Nå kan denne overdras til denna tråden, men folk leser her for å lese irritasjoner hos andre :wee: .

  • Liker 2
Lenke til kommentar

At jeg må opp klokka 6 for å vekke søstersen, fordi hu ikke klarer å våkne selv, og med andre ord må jeg enten døgne og fucke opp døgnrytma jeg prøver å bygge, eller legge meg tidlig.

Jeg la meg for en time siden, men det er så kjedelig at jeg får ikke sove, så jeg endte opp med å poppe opp netbooken for å surfe litt og nå ser jeg at mange av vennene mine sitter for seg selv og pilser for seg selv og kjeder seg for seg selv og whiner over at ingen vil finne på noe.

 

Så ta telefonen når jeg ringer, svar på meldingene mine og alle forespørslene mine om vi skal finne på noe da for svarte jesus!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det bare jeg som synes at det blir gitt ut plusser i hytt og pine her? Jeg synes det skal være litt "status" å få et pluss jeg. Da har man liksom skrevet noe vettugt, som enten har vært til nytte for noen, eller noen som kjenner seg igjen i det.

 

Sjokkerende nyheter i spoiler.

 

 

Plussknappen (og misbruket av denne har begynt å irritere

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ahh, enig.. Nei vent, det som irriterer mest er scriptkiddies som tror de kan noe, ler hver gang de trekker en konklusjon. :!:

Eller folk som har hørt/lest (lært?) noe, og da er det plutselig sannhet. Så leser de det motsatte, og da er det plutselig sant. Så hva personen måtte mene baseres på hva som har blitt lest sist :wee: .

Havner i samme kategori som folk som leser 'artige' (les: usanne) fakta på nettet og stoler blindt på det. Hadde noen skrevet at en bie ville vært usynlig i en svart-hvitt film ville det blitt slukt glatt.

Kan da nevne statistikk i diskusjoner. Misbrukes så til de grader at det er flaut, og at folk faktisk stoler blindt på det de får servert.

 

(Men ting som er brukbart her i livet, det satser vi på er sant, som hva en kan bruke løk til. Hurra for løk).

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...