Gå til innhold

Hva er det vondeste\smertefulle du har opplevt?


Anbefalte innlegg

Dro den ultimate fail her om dagen. Skulle hoppe ut i fra en klippe og på et seljetre sånn at det bøyde seg og jeg ville "dale" ned på bakken. Når jeg traff treet så kom jeg med beina på hver sin side av treet slik at jeg slo utstyret noe voldsomt. Og som om det ikke var nok så knakk treet og jeg landet med pungen på en liten stubbe. Var temmelig smertefullt.

Uhm.. er det slike innfall som kalles akutt tjukk i hue?? :!:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har egentlig 3 hendelser som faller under kategorien.

1. Falt 5 meter ned fra en klatrevegg, deilig :roll:

2. Tryna med ansiktet først i steintrappen vår, lysten etter is var stor :!:

3. Var en person som hektet fot på meg når jeg skulle gå ned en trapp på en tribune, gikk på tryne ned trappen, og til min store glede så var det en metallstang i bunnen som stoppet nedfarten min, legevakta ftw :w00t:

Lenke til kommentar

Wait i got one!!

 

Spillte en kamp for et år siden, trodde aldri jeg skulle gå så fort på skøyter, for å ta igjen en jævel og ta fra han pucken. Når jeg endelig gikk forbi han, og tok pucken tok han kølla og hekta meg så heftig, og jeg var 5 m fra vantet. Leggbeskytteren glir vekk, og jeg kjører kneskåla rett i vantet, i sikker 30 km/t. Av en eller annen grunn gjør det vondt å gå den dag idag.

Lenke til kommentar

Kjørte moped, frontkolliderte med bil i GOD fart, brukket lårbein, knust leggbein, indre blødninger, ødelagt kne og ankelledd. Ikke å anbefale :ermm: Kan ikke gå skikkelig to år etter ulykken...

Var også å opererte ut en visdomstann for noen uker siden, ikke særlig moro det heller. Å så er jo ørebetennelse kjempe kos :p

Lenke til kommentar

Hadde vært awesome hadde det ikke gått utover ballene da :innocent:

 

Sier han som syns det er helt greit og klore noen innvendig i rompehullet :!:

Her poster jeg og har samtaler i fred og ro så kommer du å blander inn det der :p Smerte i ballene er veldig mye værre enn å bli buttplugget.

Lenke til kommentar

Noen ting som skjedde når eg var liten:

 

Fikk en golfkølle rett over øyet, søstera mi som skulle slå og tok stort fart når eg stod rett bak :p

Måtte sy og greier.

 

Falt med ansiktet rett i en dørstokk. Stod i en sovepose og skulle hoppe, men det stod vist noen på enden så eg gikk rett i bakken. Armene var selvsagt inne i soveposen.

 

Satt på en føyse å barnehagen og klarte og skalle hode i en trestokk. Fikk en liten hjernerystelse.

Lenke til kommentar

Tja, klarte og knuse et vindu med bare hånda på tirsdag. Sydd 11 sting hittil og har fortsatt et åpent sår ved håndleddet, venter på at de skal ha tid til og operere for og fikse noe nerver. Litt usikker på hva som gjør mest vondt, det at jeg kan få nedsatt følsomhet i noen fingre eller at jeg gikk glipp av oppkjøringen jeg skulle ha idag.

Lenke til kommentar

Håper hendene dine ikke får for mye men etter skaden, så krysser fingrene mine :thumbup:

 

Takk. :)

 

Var bare to fingre på venstrehånda (tommel- og pekefinger) som endte opp følelsesløse (kan bevege de), vært inne til operasjon idag og sydd sammen nerven så satser på at jeg får tilbake følelsen med tiden. Det vanskeligste nå er å gjøre alt med høyrehånda, da jeg er venstrehendt.

Lenke til kommentar

da jeg skulle få regulering, måtte jeg trekke tenner, det er sprøytene som gjør vondt. jeg husker jeg lå i den vonde stolen og det kjentes ut som en nål som blir presset inn i tannkjøttet.

(jeg er spesielt svak for sprøyter så å få det i munnen er det verste) måtte trekke to ganger,4 sprøyter første gangen og 6 sprøyter den andre. uffameg

Lenke til kommentar

kom hjem fra sykehuset idag, hadde vært og badet i det fine været på fredagen(igår) også hadde den høyre testikelen min snurret seg 180 grader rund, slik at blodet stoppet. det var så vondt og jeg hadde det sånn i 3 timer før jeg fikk narkose og opererte. det er seriøst det værste som har skjedd, alle som opplever det, føler med dere ;) også den ene legen som opererte sa at det var ikke ofte den vridde seg 180 grader så det var ikke rart jeg hadde vondt...

Lenke til kommentar

Det er så vondt, føler med deg :cry:

Trakk 3 tenner med betennelse engang og 10 "patroner" med bedøvelse ikke hjalp samt hun hadde begynt så var det ikke noe vei tilbake. Så var gjennomvåt av svette...t-skjorta gikk fra og være grønn til veldig mørke grønn :(

 

Men ikke den verste smerten jeg har kjent nei, selv om den kommer høyt oppe på lista hos meg vel og merke.

Endret av Amanita Muscaria
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...