Jump to content

Shikaru

Medlemmer
 • Content Count

  2289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

383 :)

About Shikaru

 • Birthday 06/16/1989

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. om det er tradisjonell animasjon hun er interessert i, så kan jeg anbefalle TVPaint. det finnes en trial version et sted tror jeg, https://animationpaper.com/ er vel også gratis, om jeg ikke husker helt feil. skal være relatvt enkelt.
 2. nei. utlandet. frankrike. Ser det er mange "kjennere" her fortsatt
 3. hellåu fråm the outland.
 4. Bra det går greit for deg. Hvis du drar til Montmartre-distriktet kan du gå i Amelie sine fotspor (fra filmen). Hele bydelen er med i filmen stort sett. kan ikke klage. skal jobbe på warner brothers tvseriespesial for netflix. håper det blir fett. og var borte på sacre coeur eller åssen det staves i november. så trappa osv.
 5. ikke stort. rydda og vaska litt fra i går. flytta til paris på ondag, og starter ny jobb her på mandag. blir spennende.
 6. gjør det "stort" http://www.imdb.com/name/nm5726490/?ref_=fn_al_nm_1
 7. haha! det kan jeg ikke huske om jeg har gjort eller ei.
 8. hallå från Paris! lenge sia jeg har vært innom her.
 9. ye. har holdt meg unna sukker nå i straks 11 år.
 10. Joa! Jeg har ikke posta her selv på evigheter. Mange, mange måneder? ah. usikker på når jeg posta her sist sjøl. et års tid kanskje. huska også ikke at du hadde den avataren.
 11. Jobber i irland. men i dag har jeg gått en 4 timers tur ut i gokk. blitt bittelitt rød i trynet av sola, men ikke mye. så går bra. Og hei Hedvig! deg ser jeg jo online ganske ofte på skayp (er så lenge sia jeg har vært her, at jeg har glemt hvordan man siterer flere)
 12. Hei, tenkte jeg kunne legge ut min nye showreel som jeg endelig fikk lov fjerne passordet på. har jobba med animasjon i rundt 3 år nå, så det er litt diverse samla fra forskjellige prosjekter. alt er håndtegna på cintiq (ca) og for det meste gjort i TVPaint. bortsett fra Longway North skuddene som blei gjort i flash.
 13. hallå från irland. lenge sia jeg har vært innom her.
×
×
 • Create New...