Gå til innhold

Skal jeg kjøpe Xbox, PS2 eller GameCube?


Lux vs Lyon

Anbefalte innlegg

Quote:


Den 2002-09-29 22:46, skrev Bralt:

Jc-g har noen veldig gode poeng angående Gamecube,og hvem foretrekker Mario solskinn, Luigi og spøkelseshuset, StjerneRev og vennene hans fremfor Splinter Cell?


 

sunshine:

IGN 9,4

Gamespy 94%

Gamespot: 8

gamesdomain: 4,5 av 5

 

er i hvert fall mange anmeldere som liker det...de er ikke 5 år...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-09-29 22:46, skrev Bralt:


Akkurat "nå" er playstation2 det beste kjøpet!(er stolt ps2 eier)

MEN playstation2 har allerede gitt ut sine beste spill(unntatt Vice-City og The getaway som kommer snart)


 

de beste spillene til ps2 er knapt begynt og komme.

xbox er fremtiden på samme måte som ps2 var fremtiden for ett par år siden, xbox er det beste kjøpet i fremtiden slik ps2 er det beste kjøpet idag.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-30 14:10, skrev evil_snowman:


de beste spillene til ps2 er knapt begynt og komme.

xbox er fremtiden på samme måte som ps2 var fremtiden for ett par år siden, xbox er det beste kjøpet i fremtiden slik ps2 er det beste kjøpet idag.


 

hvorfor tar du ikke med gamecube? gamecube er jo også ett bra fremtids konsoll

Lenke til kommentar

Har ikke nevnt om noe alder angående gamecube innlegget mitt. Tviler heller ikke på at Mario Sunshine er et dårlig spill. Men hvis jeg kunne velge mellom Mario og Splinter cell så ville mitt og mange andres naturlige valg falle på Sp(vet det er folk som er uenige nå, så ikke ta bryet med å kjefte på meg). Dessuten hvis det er noen store ps2 tittler som kommer neste år så er jeg veldig nysjerrig på å vite hvilken det er!

Lenke til kommentar

ville bare at dere skal lese dette nettavisen skreiv:

 

”Super Mario Sunshine” er et utrolig bra spill, og plasserer seg etter min mening ØVERST PÅ PLATTFORHIMMELEN. Selv om det egentlig bare er en videreutvikling av klassikeren ”Super Mario 64” glemmer man fort dette fordi spillet er så morsomt. Det er også stort, og man går ikke lei på en veldig god stund. Hvis jeg må trekke frem noe negativt, må det være at kameravinkelen innimellom er helt umulig, men dette klarer man glatt å se forbi. Når spillet kommer i handelen fredag 4. oktober vet du hvor du må være, og hvis du ikke har en Gamecube bør du anskaffe det også.

 

du kan lese hele her :smile: http://www.nettavisen.no/servlets/page?sec...=20&item=234218

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-29 17:57, skrev Erling E.:

Paranoide tulling.


Quote:


Den 2002-09-29 18:39, skrev Nymfo- Olga:

Herregud, Bill prøver å ta over verden!!!
:(
:lol:


 

Games in our time!

 

Nymfo-Olga og Erling, dere kan jo først fortelle oss hvilke deler av IT og informasjonsindustrien Bill ikke har ambisjoner om å få kontroll over, -- og så tenke etter på nytt om det Caveman refererte til faktisk var noe du likevel bør reflekterer over.

 

Kjøp av X-box vil i hvert fall ikke hindre MS i å nå sine ambisjoner.... men så lenge dere får spille spillene deres, så er dere vel likeglad med resten?

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-30 19:29, skrev Akelbee:


men så lenge dere får spille spillene deres, så er dere vel likeglad med resten?


 

Nå begynner jeg å bli skikkelig irritert på deg. Hvorfor i alle huleste bildekk-forretning skulle jeg BRY meg hva Bill Gates sine business-planer er? Tror du virkelig jeg B-R-Y-R meg om slikt når jeg kjøper et konsoll? Jeg bryr meg om kvalitet og utvalg. Jeg går ikke inn i butikken og tenker "nå skal jeg ikke ha Xbox! Gater'n kan ha mange lumske planer som jeg ikke vil være en del av!"

 

Bill Gates er som alle andre; akkurat slik som Sony og Nintendo. ALLE vil ha maksimal markedsandel. Du er temmelig naiv hvis du mener alle er snille-snill-snillsen bortsett fra Microsoft og Kaptein Sorte Bill! Han vil det alle vil; få en så stor del av konsoll-kaka han bare kan. Og det er på mange måter bra for oss; for å gjøre dette må han gi oss brukere kvalitet og kvantitet, og det yter jo vi godt av.

 

Og jeg har heller ingenting i mot Bills ambisjoner. Han får gjøre hva han vil. Om han og hans like er så flinke at de greier å ta over hele industrien; good for them. Det kommer aldri til å skje. Microsoft er en aktør på markedet, og de blir svakere. Konkurransen er hard, og den blir bare hardere. Om du bryr deg om slike ting, på et såpass høyt plan, da føler jeg virkelig for deg. Få hodet ut av fingeren (eh) og lev et lykkelig, semi-ignorant liv!

 

Paranoide tulling! =)

 

_________________

Erling Ellingsen

Gamer.no

 

[ Denne Melding var redigert av: Erling E. på 2002-09-30 20:06 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-30 20:01, skrev Erling E.:


Microsoft er en aktør på markedet, og de blir svakere.



 

Tror ikke de blir så mye svakere av at Xbox gjør det dårlig i Japan og Europa, hvis det er det du mener. Microsoft har en pengebinge på størrelse med et middels stort Europeisk land.

 

Dessuten kommer det en del store titler til jul, så Microsoft vil nok bare bli større med tiden, ikke omvendt. Europa er ihvertfall ikke tapt enda.

_________________

Jon Are Dahl

Gamer.no

 

[ Denne Melding var redigert av: Roamer på 2002-09-30 21:30 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-30 20:01, skrev Erling E.:


Hvorfor i alle huleste bildekk-forretning skulle jeg BRY meg hva Bill Gates sine business-planer er?

...

Og jeg har heller
ingenting
i mot Bills ambisjoner. Han får gjøre hva han vil. Om han og hans like er så flinke at de greier å ta over hele industrien; good for them.


En grunn til å tro at du kanskje bryr deg litt likevel er jo f.eks. din tidligere uttalelse: "Telenor føler jeg begynner å bli litt sånn Microsoft i Norge nå. ".... men jeg kan jo ta feil :smile:

Lenke til kommentar

Nei for all del Akelbee. Jeg er helt enig i at Microsoft har monopol osv. Men jeg er ikke direkte i mot det. Jeg er full klar over at de sluker alt som en pest, men jeg har ikke noe direkte i mot det. Telenor er på samme måte. Men de irriterer meg litt mer :smile:

 

Da jeg sier Microsoft blir svakere, mener jeg ikke at de tjener mindre penger. Poenget mitt er at de har fått tonnevis av konkurranse på alle fronter i senere tid, og det må vel du og se. Innen operativ-systemer, kastreringen av deres internett-monopoli osv.

 

Jeg tror ikke Microsoft er noen trussel mot konsoll/spill-industrien. Det finnes mange aktører på det markedet, og de viser alle forskjellige produkter med forskjellig kvalitet og feeling. Det finnes såpass mange spill-utviklere, og Microsoft vil aldri få monopol på et slikt marked. Når det gjelder konsoller, er Microsoft kun en av dem alle. De skiller seg ikke ut. Playstation er mye mer etablert enn Xbox, for eksempel. Jeg tror aldri Microsoft vil ta over på det planet heller. Man vil alltid ha ulike utviklere, publishere innen konsoll og spill. Tror ingen vil få monopol på det.

 

-- er det bare meg eller begynner jeg å tvile på hva vi snakker om nå? Fælt rotete posts nå for tiden :smile:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-09-30 16:19, skrev Erling E.:

Ratatosk, hadde du fulgt litt med på hva jeg skrev hadde du merket at jeg la vekt på det faktum at når PS3 kommer, da kommer Xbox til å fyke ut. Slik er det alltid. Når ny teknologi kommer, særlig en teknologi som Xbox (som er mye bedre enn PS"), da blir det som oftest slik.


Og PlayStation3 blir intet unntak.


 

Jeg er helt enig i at Xbox er teknisk overlegen PS2, og at den i så måte er den ledende konsollen på markedet. Men hvis jeg måtte velge én konsoll, så hadde jeg gått for PS2 fordi jeg tror at spilltilbudet vil være det beste, billigste og mest varierte også i framtiden.

 

Det er vel verdt å legge til at jeg begynner å se på anskaffelse av en Xbox også som en nødvendighet. Det er for mye bra der til å gå glipp av. Bare vent til Fable kommer! OMG... :smile:

Lenke til kommentar

jeg synes PS2 holder et veldig høyt nivå i forhold til pris og innhold, pluss at kompatibiliteten (?) med den tidligere PS og kommende PS(er?) er ganske praktisk... en okej DVD-spiller er det oxo, og jeg foretrekker håndkontrollen til PS fremfor xbox sin... har ikke prøvd den nye...

dessuten er jeg så smått bjynt å bli mikromyke-motstander...

Lenke til kommentar

Jaja, det skal ikke være så greit?

 

Jeg har bare en ting å åpne med her, og det er XBOX, helt klart Xbox!

 

Nei jeg har ikke noe i mot PS2 heller (jeg har både xbox og ps2), og jeg må si, xbox har alt som ps2 har pluss enda litt mer.

 

Det er vel ikke så mye tvil om hvor dette går, microsoft kjøper opp de fleste og beste spillutviklerne, capcom har vel alt falt under kniven, og konami står for tur.

 

Jeg har hatt ps2 siden den kom ut, og xbox i et par uker! Tiltross for det så har xboxen gitt meg en bedre spillverden allerede enn det ps2'n noen sinne har gjort.

 

Det er også greit og mase om at sony kommer til å dunke ut xbox når playstation3 kommer, men jeg tror ikke microsoft kommer til å gjøre samme "tabben" igjen, og lansere produktet sitt så lenge etter.

Microsoft sin Homestation er under utvikling og er vel planlagt å komme ut ganske å likt som ps3 denne gangen! Så vi får nok bare å vente å se hvordan markedet har snudd seg i år 2005.

 

Måtte den beste konsoll vinne :smile:

 

PS: Nei, jeg har ikke sagt et døyt om GC her, men grunnen til det er at den aldri har blitt vudert her en gang, syns nintendo har gitt ut ett bra spill, og det er super mario 1.

Lenke til kommentar

Jeg ville anbefalt Gamecube.

 

Jeg har alle 3 konsollene. Akkurat nå har jo PS2 mange mange gode spill og by på hvis du kjøper den, siden du har utrolig mye og ta igjen på den. Den har også god variasjon som burde falle i smak for de fleste. Men hvis du ser fremover har den ikke så veldig mange titler og stille opp med, det er klart det kommmer noe i nye og ned men ikke noe skryte av.

 

Når det gjelder Xbox, så sier jeg at, den eneste grunnen jeg kan anbefale deg å kjøpe denne konsollen er om du elsker bil spill, siden den har mange og by på. Ut i fra det eier jeg bare 7 spill til Xbox, og bare 1 av dem har virkelig engasjert meg, det er Halo. Men desverre så rundtet jeg det på 9 timer, så det er ikke en stor mengde med spilling. Mange av titlene som kommer på Xbox kommer både på PS2 og GameCube, i forhold til ytelse vil Xbox kanskje yte noe mer på disse titlene, men det er så lite forskjell i denne generasjonen at det har ikke noe si, det er spillets kvalitet som teller, ikke marskinen du spiller den på.

 

Når det gjelder Gamecube, er det den konsollen jeg har mest trua på, og den konsollen som har vist best grafikk hittil av spill på markede. Bare for og nevne Starfox Adventures og Resident Evil, selv om Resident Evil ikke er direkte teknisk krevende ser det veldig bra ut. Liker du bil spill, er det ikke veldig mange av disse og finne på denne konsollen, MEN du har alt annet og vel så det. De bil spillene som kommer er også veldig bra, Need For Speed 2 skal være bra, og Colin Mcray, men disse er også og finne på de andre konsollene når det kommer, selv eier jeg 19 spill til Gamecube, klart det er jo ikke alt som er av kvalitet der, men MYE av det. Liker du dype adventure spill, og morsomme party spill, skyte spill ect, så er denne et glimrende valg. Og den har mange spill som IKKE kommer på verken PS2 eller Xbox. I motsetning til Xbox og PS2 som ikke har så mange.

 

Alt i alt ser jeg på Gamecube som en sikker vinner, og det er den som har gledet meg og brødrene mine mest, så da må jeg anbefale den, med mindre du liker bilspill;P

 

Har du god økonomi kjøper du alle 3 konsollene, da får du jo med deg alt allikavel.;P

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...