Jump to content

JoeDohn

Medlemmer
 • Content Count

  2864
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 :)

About JoeDohn

 • Birthday 12/02/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg merker jo at jeg har blitt litt mindre in touch med funksjonene i Windows etter hvert som åra går og jeg blir mer og mer glad i strømlinjeformede løsninger, men baksiden av medaljen er selvfølgelig at jeg er komplett hjelpeløs med en gang jeg skal gjøre noe mer komplisert enn å lage en ny mappe. Dette gjelder Windows 10. Jeg har ved en inkurie satt en filtype til å åpnes i et gitt program, og jeg skulle gjerne ha nullstilt dette. Spesifikt har jeg satt .ica-filer (protokollfil for å åpne Citrix-avhengig program) til å åpnes i IE, noe jeg selvfølgelig innser var litt dumt. Jeg skulle gjerne ha det ugjort, men jeg klarer bare å finne hvordan jeg endrer hvilket program det skal åpnes i, ikke hvordan jeg nullstiller/resetter programtilhørigheten. Er dette noe jeg kan gjøre et sted i regedit, for eksempel? Google-fu'en min svikter meg, antakelig klarer jeg ikke å finne rett måte å beskrive problemet mitt på, så da tyr jeg til dere, kjære, norske, forum-mennesker. På forhånd takk for hjelpen! Edit: det konkrete tilfellet mitt har heldigvis ordnet seg, men jeg er fortsatt nysgjerrig på generelt grunnlag. 🙂
 2. Jeg mistenker at det er veldig forskjell på om spillet gis karakter som enskilt tilfelle eller som spill nummer fire (pluss pluss) i en serie. Fullt mulig at det er en fantastisk spillopplevelse i sin egen rett, men hvis det er veldig lojalt mot treeren, som i tur var veldig lojalt mot toeren, som i tur var veldig lojalt mot det første spillet, så skjønner jeg anmelderen veldig godt. Jeg følte meg i hvert fall veldig ferdig med dette etter iterasjon nummer tre.
 3. "Basert på" som i 'er en ren port av'. De eneste forskjellene er navigasjon og noe av interface som er forenklet til å passe til mobilformatet. Alt av scenarier - og dermed utvalg av kjøretøy til hvert enkelt kart, infrastruktur og tjenester - er direkte overført fra Locomotion. Dette funker på godt og vondt. Fortsatt ingen sandbox-modus, annet enn at man kan fortsette å spille brettene etter at målet er fullført. Ingen egenlagde scenarier med muligheter for å sette vilkår selv.
 4. Spilt igjennom en gang til nå, og lagra rett før valget. (Knerta Devin første gang, obviously.) Valgte å si opp abonnementet til T nå, og må bare si at sammenlikna med Deathwish-oppdraget var det et monumentalt antiklimaks. Skal prøve den siste utgaven i dag, håper på litt mer spenning og/eller handling når M skal raderes. Og etter det skal jeg laste inn på nytt, redde begge, og kose meg med oppdragene til Lester, som jeg skjønte at jeg burde spare.
 5. Det kan de helt sikkert, men disse pengene kom ut av det blå for min del. Nå skjedde det igjen i morges med en bounty jeg fikk i går kveld, så mitt råtips, knapt uten noe som helst empirisk bevis, er å overleve 24 timer ingame i free roam.
 6. Jeg er ikke helt sikker på om dusøren ble satt på søndag eller mandag. Jeg har ikke spilt veldig mye i mellomtiden, men jeg er uansett ikke sikker på om det går på ingame tid eller dager ute i den virkelige verden. Det første ville vel gi mest mening.
 7. Jeg er ikke sikker på om det er meninga at du skal kunne sjekke hvem som har gjort det. Mistenker at det forekommer at NPCer setter bounty på deg også. Jeg har fått beskjed om at noen har satt ut $7000 i dusør på meg siden mandag, og innimellom har det tikket inn en SMS som sier "You fucked with the wrong people." Dagens lille WTF-moment var derfor beskjeden om at jeg nå har "overlevd" dusøren, og brått tikka det $7000 inn på MIN konto, samt et PSN-trophy. Spenstig.
 8. Jeg spiller dette på en iPhone 4, og det er nok mer ideelt å spille dette på en tab/pad. Det sagt; dette er absolutt ei perle for TT-fans som meg (TT var det første spillet jeg spilte, har vært ihuga Sawyer-fan siden). Stusser litt på at de markedsfører det som Transport Tycoon og ikke Locomotion, for dersom spillet er basert på noe er det definitivt sistnevnte. Flere (om ikke så godt som alle) av scenariene er hentet direkte fra Locomotion. Noen funksjoner er forenklet, som for eksempel flyplassgenerering og terraforming, men dette er bare positivt i mine øyne. Man kan ikke fjerne veibane bygget av bymyndigheter, som gjør ting litt mindre smidig, men alt i alt har man jevnt over samme frihet som i Locomotion. Er spent på å høre fra andre om spillet er like seigt på nyere mobiler/pader.
 9. Bør nevnes at det som vanligvis skjer er at de slipper opp for hamp, så hvis du blåser (no pun intended) i å hjelpe dem med å få tak i mer mister du de drøyt 9000 du vanligvis ville fått den uka. Det dukker opp en P (for property management) på kartet, og du skal kjøre en klumpete varebil fra A til B, der B alltid er bakgården bak sjappa. Dette er samme stedet Trevor på et punkt i spillet har safehouse. Noen ganger må du kjøre på tid (sjelden noe problem), andre ganger er onkel blå misfornøyd med at du kjører rundt med lovlig pot, og du får en tostjerners wanted rating du må kvitte deg med før du leverer.
 10. Det var en periode rett etter at den første Online-patchen kom (1.01?) der man ikke fikk starta oppdrag og heller ikke kunne bytte characters fordi hjulet ikke dukka opp når man trykka ned D-paden. Er det dette som er problemet, eller er det mer det at du ikke finner oppdrag?
 11. Whaaat, lyden på Volticen er jo det beste med bilen, og det sier litt, for både farta og handlinga på den er skamkoselige de også. Ellers er jeg veldig glad i å plukke opp Comet'er. Ikke fordi de kjører kjappest i rett linje fra A til B, men fordi de er så vanvittig morsomme å svi gummi med. Ganske sikker på at de ville vært bilene med best aksellerasjon hadde det ikke vært for det heller tvilsomme veigrepet de har.
 12. Jeg prøvde å ta et bilde av Coquetten jeg skulle "hente" i det første oppdraget. Etter en episk biljakt på seks-sju minutter, utallige avfyrte skudd, to separate avristninger av to stjerner med politi og nok shunting til å gi Hulken alvorlig nakkesleng klarte jeg ENDELIG å presse det helsikes flaket opp mot det betong-autovernet på utsiden av highwayen som går gjennom byen, slik at den flippa og landa på taket. Tømte magasinet i den idioten som satt inni, og poserte stolt fremfor byttet mitt. Bilen hadde knapt karosseri igjen. Finner ikke bildet på Social Club. ;_;
 13. Enig. Den fjerde gangen var det litt vel kjedelig. :|
 14. Blergh, jeg sliter med å joine andre i spill, både crewfolk og randoms. Kan det ha med NAT-innstillinger å gjøre?
×
×
 • Create New...